Buhu...

Åååå så sorgligt.. Hoppas att någon tar hand om den lilla hunden så den slipper vara själv här i världen. Den får gärna komma och bo hos oss..

Hårdträning

Prästen var här idag och igenom dopet och det kommer nog bli suväernt och som grädden på moset ska vi fira i herrgården efter. Jag har 2 olika texter att träna in till helgens dop, en till Melwins och en annan till Elsas dop där jag ska vara gudmor. Shit hoppas att det kommer att det kommer att gå bra. Jag och Elsas mamma har gått igenom olika senarium som kan hända det värsta är om jag skulle börja prata fort med konstig röst och dessutom stamma haha. Nu ska jag änga mig åt Evangeliet om Jesus och barnen, bye.


Skogstur

Idag tog jag, Melwin, mamma & Boggie en liten sväng i skogen.
Helt underbart septemberväder och Melwin fick ha sina solisar i skarpt läge för första gången ;)
Mammafick ej vara med på bild tror nämligen inte att det skulle uppskattas..

   

70 mil senare..

Resan gick över förväntan :) Efter 2 nätter hos svärmor & svärfar är vi nu i dalarna. Nu ska jag försöka ta det lugnt innan stormen (dopen) Melwins på lördag och Elsas på söndag då ska jag vara gudmor:) Fast det kommer bli full rulle min styvfarmor fyller 75 år och några långväga släktingar på mammas sida kommer redan på onsdag.

Mitt jobb
Det är väl ganska säkert att jag blir arbetslös from när jag kommer tillbaka från mammaledigheten. Dom ska varsla folk och mitt jobb ryker med all sannolikhet. Men eftersom man inte får säga upp folk när dom är föräldralediga kommer jag varslas 1:a dagen när jag är tillbaka. Så nu har jag 1 år på mig att hitta nytt jobb, det ska väl inte vara helt omöjligt eller?! Mamma tycker att detta är ett ypperligt tillfälle att flytta uppöver haha. Men hon har helt rätt faktiskt, vi får se vad som händer. Det är ju inte så bara.

Tack!

Melwin har fått fina doppresenter av Ilva flickorna som tyvärr inte kan komma när det beger sig. En sparko (spargris fast en ko) och silvriga sängkammarboken. Med sig hade dom även en tårta, dom är för söta! Dom gör saker hela tiden som jag inte förväntar mig finare vänner kan man ej ha :)

Oh lord

På fredag ska jag åka 50 mil med pruttis & har vi tur så får vi sällskap i bilen av en kollega till mig. Hoppas hoppas hoppas.. Pruttis tycker inte att det är så roligt att åka bil längre det händer ju inget där. Så risken är att jag får lyssna på detta hela resan... Önska mig lycka till ;)


Fick ett mail..

Såg ni annonsen från  killen som sålde en dubbelsäng  på blocket? Nu har han en annons till på blocket.
Här är väl årets kille med självdistans och humor??
 
Först kom denna Blocket-annons (hoppas den är kvar)
 
Sen fick han bara mer att sälja....

Sjukt roligt!!

Liten pruttis ;)


Videokamera

Idag har vi äntligen köpt en videokamera, vi måste ju kunna filma Melwins framsteg :) Det blev en silverfärgad JVC GZ-MG330. Tror ni att det var ett bra köp?

Red/purple head

Wild and crazy eller inte.. eftersom jag ska spara ut håret så kan man inte göra så mycket med själva klippningen utan man får ta det med färgen istället. Som vanligt fick Allie fria händer, hon visade en skiss "tänk er en tårta med bitar" och alla bitar har olika färg. Vill du ha brunaktig skala eller röd lila?! Öh gör vad du vill sa jag och B sa Wild and crazy, han såg dock lite konfunderad ut när färgen sattes i hahah.


Melwin ser ut som toker ;)

Min "tårta" har 5 eler 6 bitar och 2 av bitarna har samma färg,
här är det färdiga resultatet. Får det godkänt?!



B:s favorit

Frågade B vilken som var hans favorit Maria på bilerna i inlägget Me, Me, Me och det är "skunk färgen" i mitten längst till höger. Ska färga det så igen älskling någon gång, kanske för att fira våran bröllopsdag.. nä glömde du har ju inte friat. Japp du läste rätt vi lever i synd och Melwin är född utom äktenskapet, prästen får ta extra mycket vatten på hans huvud vid dopet. Någon sa på babysimmet att prästen renar barnet från föräldrarnas synder, stackars barn hoppas prästen har mycket vatten och det är tur att Melwin har "dykt" 2 ggr på babysimmet ;) Till er som kommer på dopet: ta med en bok detta kommer att ta tid haha. Tillbaka till hårfärgen, kanske kommer skunken tillbaka vem vet. Men det var på tiden man var ung och snygg haha och på bilden är vi på väg att fira min 24 års dag. Visade ett kort för en kille på jobbet från skunk tiden, hans kommentar var f-n Maria du har ju varit riktigt snygg, VARIT, vad svarar man på det liksom?! Tack eller nått ;) Nu ska "hårdtränas" hade ju varit kul om ens jeans innan graviditeten passade normalt igen utan att sitta som korvskinn och då bör tilläggas att dom jeansen som satt normalt då hade suttit som baggyjeans under 20-25 års åldern haha. Önska mig lycka till det kan behövas ;)

Me, me, me

Nu är det dax igen.. att klippa sig. Vad ska vi hitta på denna gången?!
Gillar den korta pagen sjukt mycket längst ner till höger, på bilden är jag höggravid haha.
Blond/svarta är håret coolt. Undrar vilken färg det blir, har alrig haft svart och klipper jag mig som längst ner till vänster 2 kortet  & färgar det svart kommer jag ut som Magica de hex, hehe I like.
Funderar ialla fall på att spara ut det.. vi får se vad Allie säger för hon brukar få fria händer..
Nu gäller det bara att bränna extra kilon för kanske kanske kan man bli ung och snygg igen haha

Hoppet är det sista som överger människan ;)



Helgen

Mamma är här nere en snabbis :) Hon följde med Jonas som är min kompis Annas kille, Jonas och B har flera gemensamma intressen och ett är trav. Vad har det varit i Malmö i helgen? Jo först V75 sedan idag Derbyt. Så dom kom i fredags och åker imorgon. Hade varit skönt om dom hade kunnat stanna längre Melwin är inte på sitt bästa humör, tror att det är tänderna som spökar för han vill B I T A S. Men men det blir förhoppningsvis bättre. Igår var jag mamma, Melwin och Boggie först på Sofiero där vi åt en god men dyr lunch och tittade på massa fina blommor. Därifrån åkte vi till Fågelparken ett par har förvandlat sitt fågel-intresse till en fågelpark med ca: 600 fåglar, helt klart sevärt. Flera av gojorna kunde prata :) Idag har vi varit en vända i Jakriborg och sedan åkte vi till jägers och kollade på Derbyt. Mewlin vinkade till Jorma som vann men han såg inte j***a finne haha.

Boggies bäbis

När jag kom hem från Djursjukhuset så fick jag jätte leendet av Melwin och det värmde i själen men han såg lite bekymrad ut för att mamma var ledsen. Fast det hjälper ju att man har en liten "pruttis" som muntrar upp en :) Måste visa vad jag hittade innan ikväll, tittade in hos Melwin efter nattningen och vad får man se?!


Såg det för första gången innan idag utan att Melwin låg i sängen. Boggie gick in i vårat sov rum och hon brukar aldrig vara där inne fast dörren står öppen, så jag spanade på henne och vad får man se?! Hon hoppar upp i våran säng sedan vidare till spjälsängen och det är ett mellan rum på en 10-20 cm mellan sängarna. Tyckte här om dagen att det var stökigt i sängen men ibland när man tar upp Melwin håller han fast täcket eller lakanet så jag tänkte inte så mycket på det då men nu vet jag att det var Boggie. Får nog hålla ett extra öga på henne för hon får absolut inte sova i sängen, hon får inte ens sova där med oss B är ju lite allergisk. Tror inte att hon skulle göra Melwin något annat än att väcka honom i och för sig men någon gräns finns det ju ;) Boggie ska nog till att löpa så nu kommer hon nog att vakta Melwin extra mycket för Boggie gillar Melwin skarpt :)

R.I.P


:(

Svedala Hem har superfina hyresrätter bla massa radhus i Svedala (klicka på några områden och se själva). Vi åkte dit idag och ställde oss i kö, jo tjena.. 3-4 års väntetid, känner mig nu ledsen långt ner i själen :( Vi ställde ställde oss ialla fall i kö och hoppas nu på ett mirakel. Tänk om man vetat att Svedala Hem fanns tidigare och att dom hade superfina fastigheter, då hade vi ju ialla fall köat i 2 år nu. När det kommer till bostäder har jag och B noll tur. Så snälla gud låt oss vinna en större summa på våra trisslotter, vi måste flytta dom både knivhugger- och skjuter folk här och vinner vi har vi råd att köpa en bostad. Så snälla snälla snälla..........

Världen är full av idioter

Kan man kalla detta något annat än djurplågeri, har aldrig varit särskilt lockad av Italien och italienare särskilt inte nu. Men hur ska länder som inte kan vara snälla mot medmänniskor kunna vara snälla mot djur?! Som Kina tex. mitt jobb har även en fabrik i Kina och det rycktas om att en fabrik som ligger granne men om det r sant eller inte vet jag ej. Det försvann i alla fall något verktyg och ingen tog på sig stölden så hela skiftlaget fick sparken (några hundra människor) och vid grindarna stod lika många och var beredda på att gå in och börja jobba. Tänk om vi hade haft det så i Sverige :(

Glömde..

Idag när vi (jag, Melwin och Boggie) var ute och gick så började det att låta konstigt. Jag trodde att något släpade i marken men kunde ej se något så jag fortsatte och gå och det lät konstigt, då ser jag att jag fått punka på vagnen :( Tänker hur f-n gör jag nu då men den gick att köra med så jag gick till Torget där jag bor för där finns en cykelreperatör. Problemet är att jag inte hade några pengar eller mobiltelefon med mig, så jag frågade om han kunde laga och att jag kom tillbaka med pengar och det kunde jag. Han är så sjukt snäll han som har butiken, han har reparerat min cykel innan men det tror jag inte att han kommer ihåg haha. Idag lagade han min punka, pumpade dom andra däcken på vagnen samt pumpade min säckekärra för 120 spänn, hade den med när jag betalade för jag använde den vid mitt skräp slängande. Betalade bara för en ny slang i hjulet, nu rullar vagnen fin fint igen :)

Guess who..

...som bajsat ner sin babysitter samt gjort fontänen 3 gånger i soffan idag ;) Svårt va?! Fast han låg på handuk så det hamnade inte så mycket i soffan lite värre var det för babysittern. Han har fått prickar på stjärten så jag försöker lufta honom så mycket som möjligt men det är inte det lättaste haha. Han hade blöja i babsittern men det hjälpte ej..

Jo han har även vaknat vid 6 två dagar i rad nu, skit nöjd ligger och skrattar och skriker. Han har kommit på att man kan gladskrika oxå ;) Men jag vägrar gå upp så tidigt så vi ligger kvar i sängen och jag försöker sova och han håller låda haha. Så tittar man på honom och säger med sträng röst mamma är arg på dig nu och får tillbaka värsta leendet haha. Skit unge.

Imorgon ska vi på babymassage igen, så mysigt.

Ändrade planer

Efter dopet kommer vi troligtvis vara på Sågmyra Herrgård istället för församlingshemmet då slipper vi både duka och diska, det enda som gäller på Herrgården är att betala ;) Men det kan det vara värt. Herrgården är renoverad efter en brand 93, det gick rykten om att den gamla ägaren tänt på om det stämmer eller ej vet jag inte. Här kan ni läsa lite om herrgården. Hittar tyvärr ingen fin bild på Herrgården men här är ialla fall en "dålig" ;) Så här ser Grycksbo Kyrka ut, här är jag döpt och firat varenda skolavslutning från 1:an till 6:an.

Slänga :)

Igår så rensade jag mina köksskåp på en massa gammalt "skräp", saker man sparat men aldrig använder. Det blev 2 lådor med glas och porslin sedan 1 ikea påse med elgrejer som man aldrig använder tex min gamla vattenkokare. Rensade min garderob förra helgen tror jag att det var och det blev en överfull ikea påse så idag så var jag ut till Sysav och lämnade in allt i loppishuset. Så skönt om man ska flytta måste man ju göra sig av med massa skit ;) Riktigt skönt är det i alla fall att slänga, innan så var jag mera spara men nu är det bara slänga slänga slänga som gäller haha. Man kan inte spara allt eller hur?!

Suck

Ja då var det dax igen då.. denna gången så har någon huggit ner 2 personer mitt på blanka dagen i mitt område... Förra gången så sköt dom någon annan fast 2 gator här ifrån & det hände på natten. Så mamma tycker att det är dax att flytta.. synd bara att hon inte har x antal miljoner liggandes bara haha.För då hade vi flyttat för länge sedan. Vi flyttar inte bara för att flytta för så j***a roligt är det inte att packa upp & ner, utan flyttar vi ska vi bli boendes där ett tag. Mamma du kan lugna dig lite jag håller på att undersöka möjligheten om hyreslägenheter i Svedalaområdet. Annars är det kanske någon som har 5 miljoner över för detta hus, oh my god ge mig :)  Kan se mig själv som "slotts fru" i detta hus detta huset fast man kan ske inte kan vara "slottsfru" i Bara ;)

Nu ska jag ut och kissa Boggie B är på jobbet och Melwin sover, önska mig lycka till!
Man kanske ska inhandla skydsväst, hjälm & elpistol, är det något jag glömt? så man går säker här.

RSS 2.0