Bortglömd?!

Jag har varit usel på att uppdatera, I know! Det är ju bara så att jag jobbat 3 dagar denna vecka från halv 8-8 till 21, först på tryckeriet sedan på mitt nya extra jobb. Pengar till Thailand :) & till min rest skatt på 3600 kr, undra mman kan slippaden på något sätt. Jag & B har tagit ett stort beslut, nästa månad ska vi nog köra gemensam ekonomi.. Hur ska det gå haha. Idag åkte förrästen doggisarna till Falun, det var jätte tomt när man kom hem från jobbet & inte hade någon välkomstkommité. Hoppas att det går bra nu, Jussan hade varit rädd för dom haha. Mesig jakthund, rädd för chihuahuas ;)


Nu är det bara 1,5 dag kvar till solen! Bara 1 dag kvar att jobba, det bästa med allt är att mitt jobb/projekt det som engelsmannen var här för. Kommer imorgon & engelsmannen eller någon annan kommer och ska vara med på kundintag (när man börjar att trycka ett jobb) i mitten av nästa vecka. Det jobbet är sjukt tidspressat, så det är ganska skönt att "slippa" ett nummer. Då ska jag bara relaxa! Underbart!! Nu ska jag krypa ner brevid min B, natti natti.

Extra jobb

Nu går det undan! Min kompis Cina har fixat extra jobb till mig på Intervjubolaget Imri. Så nu kommer jag kanske inte uppdatera så bra, ska försöka jobba så mycket som jag orkar och hinner på kvällar och helger. Nu är nog Thailandresan i hamn: extra jobb=extra pengar! Jippi.

Mando Diao var jättebra, men ljudet var ej det bästa och det var det inte under Timbuktu heller. Men Mando låter lika bra live som på skiva och det är inte dåligt! När Gustav sa -Hej jag heter Gustav (Norén) och är från Borlänge på riktigt dalmål, längtade jag hem haha. Han är inte snygg snygg men han har något visst, kanske för att han är en kille med gitarr haha. Han har ju även blvit vald till sveriges stiligast man 2004 av Café och sveriges sexigaste man 2006 av tidningen Plaza. Han har även 2 bröder som är framgångsrika musiker i bandet Sugerplum Fairy, det händer ju inte så ofta. Jag har knappt hört dom men jag tycker att dom låter som ett yngre Mando Diao. Björn Dixgårds solo i låten Ochrasy var magistk!

image43

Gustav från Mando Diao..

Jag pratade med lille Gustav från dalarna i telefonen idag han är så gullig! Hans mamma har lovat att skicka en liten video av honom till mig. Men det verkar ju aldrig hända...

Gamla kollegor

Idag pratade jag med 2 kollegor från mitt gamla jobb (tryckeri jobbet). Dom ska nämligen till min födelseort i helgen och "titta på pappersbruket". Min mamma tyckte att jag skulle hänga med dom upp men dom ska flyga så det går inte. Det var inga "jätte roliga" personer som skulle dit heller ;) Ialla fall var mina ex kollegor nyfikna på hur jag hade det i livet, på jobbet och om B fanns kvar i bilden. (Vi börade nämligen träffas seriöst när jag jobbadde där.) Saknar några av mina gamla kollegor så är det väl alltid när man byter jobb. På ilva var de flesta i samma ålder och när jag jobbade där hade många varit med från öppningen och igång startandet i juni 2005. Det var ju jätte roligt för normalt känner man folk på sin avdelning men inte så många från dom andra. I och med att alla var nya och vi jobbade ihop så hade vi ju jätte roligt och en bra sammanhållning.

Helgen som kommer:
Tänkte att jag skulle höra med festfixarna om man kanske kan komma lite senare på festen.. Det hade ju varit roligt att gå på mastodontfesten trots allt ;) Men jag vill inte batala 400:- för att äta och så, måsta ju ha pengar till Turkiet! Jag ska se om jag hittar en "fendi spybag". Kollade in hos She City hon är i Thailand nu hon har hittat en så här fin väska. Kanske jag oxå hittar när vi ska dit, för väskan är grymt snygg.

image42
Kom till mama ;) Här är den en äkta Fendi Spy Bag, Lovely eller hur?!
Kostar "bara $ 2120 bara att ta alla färger när man är igång.. haha

Timbuktu äger Malmö

Fattar inte hur ledningen för Malmöfestivalem tänker när dom ska avsluta festivalen med The Ark. Ingen jag känner har sagt att dom ska se dom men alla ska se Timbuktu. Shit vad det svängde!! Han upprädde med Damn och diverse vänner och "alla" var där och såg honom. Kungen av Malmö!
På torsdag kommer Mando Diao och rocka fett men hur mycket dom försöker kommer dom nog inte rå på Timbuktu. Men det kommer rocka skit fett ialla fall tror jag.

Historiskt häst

image43

Idag har Järvsöfaks varit med på högvakten riden av Jan-Olov Persson som normalt sitter i sulkyn bakom. Jan-Olov tränar/kör och äger Järvsöfaks verkar vara en mycket sympatisk man, han hyllar alltid sin häst! Det har naturligtvis hjälp tlll att skapa Järvsöfakts kultstatus inom travet. Något annat somhjälp är att vunnit mest och tjänat mest. Nu är han även historisk med att vara den första travaren i högvakten någonsin.

Han har startat 188 gånger varit 1:a 164 gånger, 2:a 11 gånger och 3:a 3 gånger. Det är alltså bara 10 gånger han inte varit topp 3, vilket är fantastiskt bra! Han har 87,23% i seger procent jämför det med Victory Tillys 69,31%. Seger summan är dagens datum 17 968 723 kr vilket är enormt mycket för ett kallblod.
Detta inlägg kommer för att jag blir så glad när jag såg på nyheterna från högvakten, att den folkkära lilla traveren är så härlig. Han klarade detta galant, hur många hade gjort det? Han är fortfarande det bästa kallblodet i världen vid en ålder av 13 år.

Sverige älskar dig Järvsöfaks och jag med!

Malmöfestivelen

Malmöfestivalen har ju kickat igång! Det bästa är att det är bra artister som kommer och det kostar inget!
Här är artisterna som jag vill se, måste nog gallra lite men Mando Diao är klara dom missar jag inte. Dalfolk håller ihop det vet ni väl ;)

Söndag: Ville se Laleh idag men jag orkade inte. Jag ångrade mig precis när jag horde Live tomorrow.
Måndag: Inget särskilt att se
Tisdag: Anna Ternheim värmer stora scenen för Timbuktu.
Onsdag: NRJ in the park
Torsdag: Mando Diao kommer att rocka brallorna av Malmö!!
Fredag: Joddla med Siv dom är riktigt roliga, lyssna på låten ignorera videon. Melody Club och The Ark kanske. Sedan avslutas Malmöfestivalen alltid med ett jätte fyrverkeri.

Pirater intar Laholm

image40

Kräftskivan var väldigt lyckad. Den hade allt svartsjukebråk, pruttfulla människor och mycket mycket skratt. När alla klätt upp sig bestämdes att vi skulle ner på pubben och dricka shots. Så klungan pirater vandrade genom Laholm och lät som ett gäng pirater. haha. En tjej fick senare gå på plankan som till dagen till ära var en barnpool med 25 cm vatten i men hon badades i barnpolen så hon blev dyngsur ialla fall. Mina små hundar gjorde succé som alltid ;) alla ville klappa och låna dom. Dom fick även vara pirater en liten stund mest för syns skull, men jag tog av dresserna ganska kvickt igen. Nästan alla sov även hos värdparet som är dom 2 tokiga piraterna i mitten där brösten blir klämda på.. Shit vilket fint hus dom hade, 300 kvm mitt i Laholm.

En rolig sak hände när vi kom hem, en fest inbjudan hade trillat in i mailboxen hmm ännu en fest inbjudan den 1 september. Varför ska alla ha fest 1 sep? Detta var 3:dje festen som vi är bjudna på just den dagen haha. Men vi har ju andra planer för den dagen.

3-barn senare..

image39

Heidi Klum, hon är så hot hot hot 3-barns mamman.
Förstår varför Victoria Secret vill ha henne än, fast hon är last gammal som modell
;)

Soffpotatis..

image38

Det verkar inte vara så mycket fart i den där Jussan ;)
Ruben ta med svansen på bilden nästa gång du fotar.. ovan till höger.

Hon är ialla fall jätteduktig inte tuggat sönder något hon har heller inte gjort inne. Sedan om hon kan jaga hare visar väl sig senare. Först ska hon jaga chihuahuas.. det kan dom behöva. Dom är skulle behöva slimma till sig lite dom oxå som matte oxå behöver.

Imorgon är det ialla fall kräftskiva!! Jag har 1 kilo kräftor själv, tror ni det räcker?! Eftersom min B inte äter kräftor fick jag köpa en hel förpackning själv. Det är som vanligt tema fest när systrana Lindberg ordnar fest, temat imorgon är pirat och sjötema. Eftersom vi kom på ett bananskal så har vi inget planerat.. Lapp för ögat och ett "huckle" och gummistövlar räcker kanske, får se vad vi hittar på inmorgon.

Snart helg!!

Vi har blivit bjudna på kräftskiva i Laholm på lördag hemma hos Ia, Allies syster. Som har köpt ett 300 kvm stort hus, så vi ska sova över där det ska bli jätte roligt. Måste undersöka vad som ska tas med bara det är knytkalas.
Kanske kan stanna hos fam Gerhartz på vägen, det hade varit toppen att träffa dom igen. Peter hörde man ju för några månader sen på radio i någon tävling. Det hela var mycket roligt, hur ofta känner man personen i radion?

Någon som vet vad "frisky ferret" är för något? Dom pratar om det i Las vegas hela tiden, sökte på nätet men inget intressant dök upp hahaha. Det låter ialla fall spännande ;)

Kolla in det här huset jag vill ha! Vi känner dom som bor där och dom har gjort det så fint. Undra varför som ska sälja.. Snälla gud gör mig rik snabbt!

Glömde..

Svärmor & svärfar har kommit hem från Kroatien och är hos oss tills på fredag. Dom hade presenter med sig! I love gifts!

Bakläxa

Jag gar fått bakläxa för att jag uppdaterat dåligt på senaste. Men jag jobbar, jobbar och jobbar. Det är galet på pre-stress avdelningen nu. Nästa vecka så ska vi vara full styrka igen, lovely!!
Kollar på girls of the playboy mansion, shit dm bara glassar. Jag vill oxå glassa, bara ha roigt och dom största bekymmren är att gå ner 1 kg haha. Skämt åsido va tråkigt, men lite mera pengar hade inte skadat ;) På fredag börjar Malmö festivalen och regnet har kommit tillbaka :( Hoppas bara att det är fint väder när Mando Diao rockar malmö!!

image39

Några bilder på lilla Jussan som bor hos familjen i Dalarna.

image38

Nasse & Boggsan åker cykelkorg på väg till kloklippningen!
Dom är så söta mina små doggisar!

Dagens sjukaste skämt

Linda Rosing som världens sexigaste haha. Alexs blogg står det att det är i Amerikanska FHM och på Expressen att det är i Engelska Zoo. Den som lever får väl se om det är ett skämt, det måste det vara, finns ingen annan förklaring.

Nu ska jag nog åka till stallet och rida lite på "mammi".

Helgen

I lördags var vi och gick en tur med doggisarna i bokskogen, det älskar dom! Där hittade vi en jättesnigel med hus, fick lov att fota då detta var den största jag sett. (Jämför mot nagen.) Annars har vi inte gjort mycket i helgen.. nedräkningen har börjat till Turkiet!! Ska bli underbart!!


image35

Ankan

Min arbetskamrat Totte har varit på semester och han har fått en plast anka i present av en kompis & denna anka bor på Elanders. När Totte var borta gjorde vi som en rolig grej att fota ankan och skicka MMS till honom varje dag. Nu ska ni få ta del av resultatet...

image34

Börjar överst till väster:
  1. Hängd i taket.
  2. "Leker" lite med en kompis..
  3. Simmar i handfatet
  4. Är i Karibien
  5. Simmar i kaffekokaren
  6. I Niklas gylf
  7. Bilden talar för sig själv..
  8. Duck me med elaka ögonbryn
  9. Inplastad
  10. I stora skärmaskinen, fick han sista dagen på semestern. Med texten choop choop
  11. Väntade ett par timmar innan jag skickade en bild på mig & ankan. He made it!
Detta var dagens höjdpunkt på prepressavdelningen haha

Allis

1994 - 2007

Idag har Allis lämnat oss för Nangijala.
Var inte rädd, Jussi väntar vid porten.


image33
Det bor en ängel i mitt rum
hon har sitt bo ovanför mitt huvud
hon gör mej lugn
och hon viskar till mej
allt det jag säger dej

Det bor en annan i min kropp
hon har den vackraste av själar
hon är kärlek och hopp
och hon berättar för dej
hur mycket jag älskar dej

Det bor en ande vid min fot
som blåser värme över huden
det kittlar och du såg att jag log
men när hon andas på mej
är det för att du ska komma
och värma dej

Här är jag med allt det andra
som gör en människa hel
och jag hoppas
jag hoppas att du orkar
och att ängeln i rummet
det är henne
du ser

Text:
Ängeln I Rummet
Av: Eva Dahlgren


Dubrovnik brinner

Svärmor & sväfar är i Kroatien och det binner där nere. Men allt är bra med dem, vi håller tummarna att det förblir så. Det är inte kul att få sin semester förstörd av först regn i sverige sedan skogsbrand :(

Uppdatering

Lördagen var mycket trevlig, klart klart över förväntan. Trevliga männinskor och god mat. B blev lite full, och jätte bakis i söndags haha. En annan fick ju köra, nåja det kommer bli andra bullar när B tar körkort. Förutom festen var jag även och red en vända på "mammi" (mamma mu), red ut en liten vända och det gick bra. Hon kan bli så stingslig ibland, B ringde när jag red och då blev hon lite stressad. Kanske var det låten "värsta schlagern" som gjorde det ;) Nr jag kom hem sprang jag en vända. Duktigt! När jag springer kör jag alltid stryrka hemma efteråt. Söndagen spenderades när jag äntligen vaknade i lugn och ro bland annat solandes på balkongen med lite postorderkataloger. B blir alltid helt svettig när jag tar fram mina kataloger för jag älskar postorderkataloger! Särskilt H&M katalogen. Sedan på kvällen tog jag B på en promenix. Idag har jag varit ute och sprungit igen. Många + till mig!!

Imorgon är det MFF-HIF, jag hejar på MFF och B på HIF. Vi ville se matchen igår, men folk som aldrig går på fotboll på jobbet måste naturligtvis ta med kunder när det är skånederby. Blää på dom, låt dom se något stockholmslag istället. Finns 1 biljett kvar, nu måste dom hosta upp en till.. Vi har normalt 10 biljetter till vårat förfogande, som man anmäler sig till. Och som ni fattar går kunder före.. bläää

Grattis mamma som fick 7 rätt på hästarna i lördags! Årsdagen av älskade Mirinas färd till himmelen, det är nog som du säger att "Fiffi" skickade en hälsning för de 10 åren vi fick ihop.

Mirina "FIffi"

image32


Nu till helgen ska mamma och Ruben hämta hem sin nya valp "Jussan".

Fint väder?!

Solen skiner, vad har hänt?! Vi har i oc för sig haft 2 dagar utan regn senaste veckan, men solen har inte varit framme. Nu ska jag åka ut och rida en sväng. Var och tränade igår och ordinarie instruktören var tillbaka. Ringde och kolllade innan annars hade jag inte åkt dig. Igår kväll såg jag Departed, en sevärd film men ingen 5:a. Leonardo DiCaprio är en riktigt bra skådis kommer ni ihåg i Gilbert Grape?Ikväll ska vi på fest hos B:s jobbar kompis, han bor i Gårdstånga så det är bara att vara nykter ikväll... Taxi lär ju kosta över 400 kr enkelväg, tro mig det är mkt i skåne.

Lager 157

Anna eller mamma nästa gång ni är i Sågmyra kan ni handla 1 svart och 2 långa linnen med brottarrygg i storlek L, det skulle vara jättesnällt. Brukar vara 3 för 120 eller nått.

Nannig

Jag är slut trött & frusen. Har massa tvätt att vika, orkar inte. Känns som hela världen vilar på mina axlar. Tänkte spinga eller rida idag men vi har inget varmvatten tills imorgon vid 15. Hur kul är det om det inte finns varmvatten. Bara 8 timmar kvar att jobba innan helgen, weee :)

Vi har en reperatör som kommer till jobbet ibland och han är hot hot hot. Idag stod han och bytte helt odiskret, tyvärr missade jag när han bara hade kallingar. Han är vältränad utan att vara biffig och solbränd, ser ut som en typisk surfar kille. Mmmmm det är härligt med lite ögon godis på jobbet ibland, händer ju inte för ofta haha. Anna du hade dött på riktigt, det gör nästan jag. Alla på jobbet tycker att det är hilarius. Säger som en klasskamrat sa på högstadiet, se men inte röra fantisera att förföra haha. Den är klockren! Nä jag vill inte byta ut min B, I love him and he loves me...

Nu ska jag kolla på Las Vegas på 5:an.

Modeller

Det är ett program för mig nu på TV om supermodeller, I love it! Jag har alltid gillad den typen av TV program, kanske bor en smal, grasiös och vacker modell inne i mig nån stans, vete fan hur hon ska komma fram?! Kanske en PT (personligtränare), dietist lite (mkt) plastik kirurgi och en sträckbänk haha. Det hade hjälpt en bit på väg ialla fall ;)
På tal om super modeller så har Vero Moda Gisele Bündchen i sin senaste kampanj, inte illa. Hon ser verkligen fräsch ut till skillnad från Kate Moss. Det är väl därför hon drar in över $30 miljoner om året. En annan supermodell som det pratas en del om på sistonde är Heidi Klum, hon har tagit hot hot hota biler för Arena Magazin. Hon är 34 och fött 3 barn, hur lyckas man?! Jo jag vet, bra gener, svältkost och massor av träning.

image28


Om det är fler som fascineras av modeller gå in här och kika runt lite. Nu ska jag se klart programet kvällen ska avslutas med What about Brian.


Till Totte


Presenten ;)

image27

RSS 2.0