Melle spelar basket


Melle hoppar studsmatta


Vårt place


Underbart! Gud vad jag älskar häst

-a88ffa20c3c44f87c7af82ae7964c40.png

Underbart! Gud vad jag älskar hästar, sitter & tänker tillbaka på tysklands tiden.


Studsmattor eller studsmattor


Förra veckan var jag och Melle på temalekplatsen som ligger vid dagiset och lekte och där finns det inbyggda studsmattor i marken som vi hoppade på. Sen i helgen pratade vi om att vi hoppat på studsmattorna och när jag frågar Melle om studsmattorna så hämtade han våra gamla badrumsmattor som han tycker om att leka med. Vi brukar ha hemma disco ibland han och jag och när han har lagt ut badrumsmattorna på golvet så brukar vi hoppa och studsa på dom så han trodde jag menade dom haha gullungen. Ganska logiskt egentligen =)

Before and After

Hittade denna bilden på en annan blogg och jag vet inte om den är äkta eller falsk. Men i vilket fall så kan man väl säga att den varit en vända i Photoshop. Tänk va snygga vi hade varit om vi oxå photoshopade alla bilder, hade en pt och en dietist/kock. Känns bra att få se sånt här ibland för att bli påmind om att alla bilder numer är photoshopade, när man känner sig mindre lyckad. För hur ska man kunna leva upp till skönhetsidealet när det inte ens finns på riktigt, kom i håg det! För att ni ska må extra bra så slänger jag även in denna filmen, för att ni ska bli helt övertygade ;)

 


* * *


He had it coming...


”Nothing tastes as good as skinny feels”

Kate berättade om sin uppfattning av skönhet i senaste numret av WWD:
”Det låter töntigt men jag tror att om du är vacker inuti så syns det verkligen på utsidan. Du kan ha ett vackert ansikte men om du inte är en trevlig person så funkar det helt enkelt inte. Jag är inte en traditionell skönhet men uppenbarligen tycker folk att jag är OK. Om du är snäll så hjälper det till, definitivt.”

Om sina motton: ”Jag har massor. ‘Nothing tastes as good as skinny feels’ är ett. Man försöker komma ihåg det men det funkar aldrig.” Texten kommer från En Bitter Blondin.

Man får försöka komma ihåg det när gottesuget slår på ;)

Omöjlig Kärlek eller?


Såg Twilight igen igår och jag måste erkänna att jag har en riktig fjortis-crush i Edward haha. Han har ett sjukt sug i blicken jag blir alldelses knäsvag. Nä ni behöver inte vara oroliga det är inget som jag kommer lämna B för och han vet om min lilla crush. Jag föreslog till och med lite rollspel för jag har ju kvar mina vampyrtänder som jag köpte till halloween men han tyckte inte det var sån bra idé haha. Det är liksom inte riktigt våran grej ;) Men om B tränar in Edward sug blicken så kommer det *förlåt mamma* bli mycket ligga av haha.

Jag är sån jag ser en film jag lever mig in i den, det är helt enkelt jag uppe på duken. Det är en stor anledning till varför jag inte ser på skräck film jag blir så rädd att blodet fryser till is i ådrorna & jag mår dåligt för den ligger och gnager i tankarna. Det vart ju inte bättre av att man förr i världen cyklade ut till stallet det fanns gatulysen men det vart nästan mörkt i mellan dom sedan när man väl kom till stallet skulle man upp på höskullen och väga hö och så sedan ut och rida i beckmörker. Det var då jag slutade kolla på scarymovies och det är något jag håller fast vid =)

Åter till Twilight om man bortser från att han är vampyr, finns sån kärlek på riktigt om man bortser från nyförälskelse fasen? För det är rätt så hårt jobb att få ett förhållande att fungera, ett förhållande går ju hela tiden upp och ner? Finns det sånna förhållanden som man inte överhuvudtaget behöver jobba på som bara finns som är så där stora och fyrverkeriiga som Edward och Bellas förhållande. Man får väl i alla fall säga att Edward och Bella skapar magi på filmduken så man kan ju undra om dom är ett par i verkliga livet oxå..

En kompis föräldrar har varit ihop i en sisådär 40 år och dom är fortfarande lika kära och har sex flera gånger i veckan. Men är det mera vanligt eller ovanligt? Hur gör dom? Kan det verkligen vara så enkelt eller ser man bara det rosa skimrande och blundar för den andra inte så rosa skimrande sidan?

Missförstå mig inte nu, jag älskar B men vårat förhållande är mera vanligt (& jag menar inte på ett dåligt sätt) än fyrverkeriaktigt. Jag är inte heller så där fyrverkeriaktig som person utan mera vanligt. Ska man sträva efter ett fyrverkeriaktigt förhållande eller vara nöjd med att man har det rätt bra som man har det? Vad säger ni? Hoppas ni hänger med i mina tankar, det är svårt att förklara på ett bra sätt så ni förstår för ni som känner mig vet att jag har väldigt mycket och hmm vad ska jag säga komplicerade tankar kanske?!

Så här har vi det..

.. om dagarna. Hoppas verkligen det går över snart! Fast det är mera gnäll & skrika så fönstrena spricker å slänger sig på golvet för att det inte blir som han vill eller att han får som han vill. Vi har en mycket vilje stark & envis pruttis med en enorm pipa. Jag tänkte dela av mig av mina dagar så här kommer det ;)

Tröttis! På har trött var Melle n

0-47a74598b4c3d661669dc6786ca2b012.png

 

Tröttis! Så här trött var Melle när vi hämtade honom i torsdags efter föräldramötet. Han somnade på väg hem i bilen & sov tills vi klädde av honom på hallgolvet. Det är jobbigt att gå på dagis sedan vara hos Lalle & Lina =) Gullungen!

 


Helloween

Fotograf: Stina aka Miss Kruger.

Bjuder en bild på Peter Magnusson som Kronprinsessan Victoria & The Love Bug eller De Snedier gone crazy, hett par va? Det gick knappt att kolla på B eller att ta han på allvar fast det är ju svårt annars oxå ;) Nä det blev inget hångel heller den kvällen för det gick absolut inte haha.

Ulven i Fårakläder ;)


Idag har vi varit på föräldramöte på förskolan (japp jag skrev förskolan... inte dagis). Måste säga att so far verkar Melwins förskola helt toppen, framför allt så trivs han mycket bra. Alla fröknar är så gullig och alla lovprisar Melle han är tydligen ett exemplariskt barn där haha. Hemma så är han en riktig liten terrorist imellan åt minsann. Alla säger hela tiden att han är så gullig och snäll hela tiden och även om dom skulle överdriva så mycket kan man inte överdriva... så mycket är det. Men det är ju jättekul att han är så duktig när han är med andra, men samtidigt kan man ju känna sig rätt så maklös när han släpper ut allt hemma.

Nästa vecka så jobbar B em så vi är själv mån-tors och jag måste erkänna att jag gruvar mig lite. För när han går igång är han inte roligt, men samtidigt vet jag ju att det är ju för att det är ju tråkigare och vara hemma än på förskolan och han vet vad han vill och när man inte förstår så blir han arg. Det blir ju bättre när han kan prata ordentligt =) Han håller även på att testa gränserna hela tiden vilket är helt normalt men ganska jobbigt när det resulterar i vansinnes utbrott i allt från nån minut tills i värsta fall bort mot en halvtimme och det kan komma många i rad.

Kanske är jag för ärlig nu för att man ska ju hela tiden tycka att det är så roligt och lätt att vara förälder i vårat samhälle. Men ibland är det väldigt jobbigt och hårt jobb att vara förälder och ibland går dt superlätt och det helt underbart. Det är jobbigt att inte ha sina föräldrar & svärföräldrar i närheten det är ju lättare att svänga förbi och "tigga barnvakt" en liten eller längre stund av dom än kompisar... Men nu är situationen så som den är så det är bara att gilla läget. Behövde bara skriva av mig lite, nu känns det mycket bättre =)

Jul/Nyårs fin

Om Melle var en tjej så skulle han se ut så här till jul/nyår, så himmla fint!! Klänningen ser ut som en riktigt dyr klänning men kostar bara 299 kr, lilla västen går på 99 kr och den rosa klänningen går på 249 kr. Skynda och fynda ni med döttrar!

Som vanligt klicka på bilderna för att förstora,
ni måste se så fin den silvriga klänning är i förstoring.

RSS 2.0