Ont i fötterna

Tillkänna gav till 2 av mina "närmast sörjande" att jag börjat blogga idag, mamma sa att jag får inte skriva något om sex eller annat som hon inte vill veta haha. Mamma vi kan väl säga att du läser på egen risk.

Idag har jag varit i en massa affärer. Jag har tittat på en gasolgrill jag & B vill så gärna kunna grilla på balkongen. Som för övrigt inte har fått några blommor i år, mamma kan få hjälpa mig & handla växter. Våran balkong har söderläge så jag måste nog köpa värme tåliga blommor. Kan inget om värme tåliga växter. Dom växterna jag vill ha är inte så värmetåliga men väldigt vackra!
Jag hade dock inte så fotriktiga skor på mig, men det är värt att ha ont i fötterna om man har ett par snygga skor eller hur? Handlade även 1 par örhangen från lindex jättesöta. Samt hälsokost-piller som mamma har "proxat" på att jag ska testa. Samt lite garderobsfix måste få i ordning min walkin closette, börjat lite smått. Datarummet/gästrummet måste oxå färdigställas, vi har fixat lite nya möbler. Så det ser ut som kriget och vi får besök om ett par veckor. Måste måste måste fixa.

Dagens gulligste:
Min kompis A har en son som heter Gustav och han är 2 år. Idag när jag & A pratade i telefonen fick jag prata med Gustav, när han hör min röst säger han RIIA och blir jätteglad! Innan vi lägger på säger han älskar dig. Han är så gullig, världens gulligaste pojke!! Jag älskar dig oxå Gustav!

Kram på er!

Layout & Design

Det kommer lite pö om pö. Man får väl ta & försöka hitta på något originellt så småningom.
Håll till godo!

Kram på er!

Blogg-oskuld i cybervärlden..men inte nu längre ;)

Nu var det dax..

Denna blogg ska finnas för mina "närmast sörjande" dvs vänner & släkt ;) Nu när man inte längre bor hemma på de norrare breddgraderna & mamma har gett upp tanken på att man någonsin ska flytta hem igen efter 6 år i Skåneland. Bestämde jag mig nu för att börja blogga. Göra mamma lite glad. (haha ärligt så tror jag inte att hon kommer att bry sig speciellt.) Men nu kan hon i alla fall hålla koll på mig lite i alla fall.
Jag kan ju försåss mörka eller försköna sanningen lite innan förståss.. Allt behöver inte mamma veta. ;)

Ni som känner mig vet att jag kan prata en massa strunt. Så för hoppningsvis kommer jag att göra lite inlägg då & då.
Detta fantastiska inlägg får bli det första..


Kram på er!

RSS 2.0