Just nu någonstans i Malmö...

0-7b82038efb845b16b0061b1aa7ba1d61.png

Just nu någonstans i Malmö...


Dagens goda gärning

Idag hände något väldigt annorlunda när jag, mamma, melle & Boggie var på väg hem från våran promenad. I korsningen Lönngatan/Lantmannagatan så ser jag en man som som knuffar och styr sin bil. Bilen har lagt av och han har hoppat ut och knuffar i dörröppningen till förardörren och det är naturligtvis dax för ljusen att slå om till grönt. Så jag säger nått i stil med herregud och springer dit, då har en kille i 25 års åldern med utlänskbakgrund oxå stannat sin bil och är på väg till bilen för att knuffa. Så vi sluter upp bakom bilen och börjar knuffa och småspring. Då börjar den yngre killen fråga vad jag heter och kommer ifrån jag vet inte om raggar eller om det är för att jag ser ut som ett miffo med stora brillor och stor lila fluffig mössa. Det hela var mycket komiskt i alla fall och mannen i bilen som hoppat in och fått igång den blev mycket glad för att visa det börjar han att tuta och vinka i bilen haha. Hoppas ni fick en glimt av den komiska händelsen i alla fall =)

Bra eller Anus

Jag har fixat en ny layout, som ni förhoppingsvis er. Måste ju matcha min rockiga hårfrilla, skämt å sido ville bara ha lite förändring. Som ni vet sedan tidigare är jag ju ett stort fan av Heidi så det kan ju inte bli bättre. Gillar ni den eller är den hemsk?

Underbart

7cf5f4d21ffa9b2c41637a77a5d7186b.png

Underbart väder idag på dagliga morgonpromenaden. Ohh I like :)


Pop

Var inne på Polarn O Pyret här om dagen och hittade en jättefin jacka som ser ut som jeanstyg, kollade in den på nätet nu och den har även byxor till. Jackan kostar 995 kr & byxorna kostar 795 kr. Tycker att det är i dyraste laget men fint är det i alla fall, Melwins vinterjacka & byxor gick på 280 kr om jag inte minns helt fel och det är himmlans snyggt det med både till utseende och i pris =)Äkta Kärlek

Detta är en sann kärlekshistoria & väldigt tragisk =(

Melles nya vinterskor

Blev ett par Kavat skor. Dom ska vara väldigt bra och det hoppas jag verkligen för dom var inte direkt billiga.

Fin säng

Såg repris på Arga Snickaren idag och där hade dom inrett med en superfin barnsäng. Först kan man ha den som spjälsäng sedan som utdragssäng alternativt soffa. Ååå tänk om man var rik då hade jag köpt den till mitt stora trähus ;) Finns i färgerna vit, svart och trä.

Åååååå

Kolla in huset med lite renovering så =) Sjötomt och allt och tom ett eget dansgolv.

Höstpromenad i det härliga vädret

0-1aa2483801bd788b82284401d406ec88.png

Höstpromenad i det härliga vädret :)


Melle Bus i tältet


Melle & Väskan


Melle dammsuger

Han gillar att städa, hoppas att det håller i sig men har mina farhågor ;)


Dagis

I torsdags var vi och kollade på Melles nya dagis Annelundsförskola. (Här hittar ni ett äldre dagis inlägg.) Det verkade helt ok avdelningen är ju helt ny så det var inte så mysigt än men efter att tag av nya teckningar med mer så ska det nog bli toppen. Personalen verkade oxå bra alla var svenskar på den nya avdelningen men på andra avdelningar på dagiset är personalen blandad. Barnen är oxå blandade men det finns ett helsvenskt barn till på Melwins avdelning enligt Eva. Ni som undrar varför jag skriver om detta är för att han ska gå på rosengård för stadsdelen vi bor i tillhör rosengård till ytan. Alla vet väl vad som försiggår på rosengård... Något som verkar bra är att alla barn är "nya" på avdelningen så det finns inga färdiga grupper utan alla får bekanta sig med varandra.
Alla avdelningar har en liten egen gård samt en större gemensam och på andra sidan vägen så ligger en fin lekplats som heter rörelselekplatsen. Den egna lilla gården var så där men det var ju inte heller några leksaker ute.. vänta bara tills Melle har spridit ut dem för är det något han kan så är det stöka till hehe. Melles inskolningsfröken heter Eva och hon verkar jättesnäll, hon var med runt när Melle for runt för att upptäcka alla vråar =)
Avdelningen Melwin ska gå på heter Regnbågen och består av en nedre del och en övre, det är en liten trapp i mellan. Tror inte att barnen kan gå emellan själv hoppas inte det för Melle kan mycket väl springa rätt ut han är inte så försiktig. Melwin ska hämtas och lämnas på nedre delen. Han ska börja sin inskolning på måndag den 12 sep, personalen ville ha in honom så fort som möjligt för alla barn har inte börjat än och dom vill få igång sin verksamhet snarast möjligt. Det innebär att B börjar jobba en vecka tidigare än beräknat men det verkar ok.
Det bästa av allt dom har en egen kokerska så dom slipper färdiglagad äckel-päckel mat =) Jag tror och hoppas att det ska bli bra rosengård till trots, vi ska ge det en chans. Bara personalen är bra så spelar det inte någon roll vilken stadsdel barnen går i eller hur??
Funkar det inte kommer Melle ställas i överflyttningskö direkt till Klara förskola där våra vänner Lina och Lida jobbar och Linas mamma är dessutom rektor. Den förskolan ligger mellan oss och stan kan man säga.
Ps: Shit vad det blåser ute det är storm och det regnar på tvären...

Knatteridning & lek

Idag har vi varit och ridit knattelektion, Melle red hela halvtimmen! Men nästa gång ska han ha sin cykelhjälm istället för den minsta ridhjälmen var jättestor. Han tyckte att det var jätte roligt han har även travat för första gången. Efter ridningen blev det lek i busvädret, regn på snedden och blåst. Melle passade även på att bada i geggamojan, tack gud för galonkläder!


Melle städar


Senaste Melle ;)


RSS 2.0