I die some *Som Rachel Zoe säger*


Klicka på bilden för att göra större..

Lila manchester skötväska från Gaia & ko. Jag har skrivit om den innan men jag kan inte låta bli igen, den är sååå fin. Kostar "bara" 949 kr hos mammashop.

Tjejmiddag


Gissa vad vi ätitFör er med dålig fantasi kan jag berätta att vi ätit pannkakor med dala hallon & blåbär.
Kolla in frissan på nedersta till höger dynamit-Harry ;)

Humor eller tacky


Klicka på bilden för större..

Surfade runt på Shirtstore och hittade denna.
Skulle ni våga sätta på den på erat barn och få till dagis eller lekparken?
Jag hade vågat om vi skulle på nått roligt eller fest bland kompisar, men inte annars..

Lille plutten


© Dalakullan

När vi lägger Melle så går vi ut och säger gonatt, sedan brukar han sitta och leka lite i sängen och sitta och prata lite med sig själv innan han somnar. Idag hörde jag ljud nästan 1 timme efter jag lagt honom och då hittar jag honom sittandes med puzzel och puzzelbitar i hela sängen. Han har en trofast hylla vid sängen så han har dragit ut puzzellådan och lekt med puzzleet men blivit så trött att han somnat sittandes. Hann dock städa bort det innan jag kom på att jag måste ta kort..

Jooobb *säg det på skånska*

Idag var jag in och pratade med min nya chef om min situation, för att göra en lång historia kort. Jag blev varslad och uppsagd för 1 år sen eller nått men eftersom jag varit mammaledig verkställs det inte förrän man kommer tillbaka, då har jag 2 månaders upsägningstid. Jag ska börja uppsägningstiden den 1 septemer. När jag pratade med jobbet att det var dags att komma tillbaka så lät det som om jag kanske skulle gå hemma med lön i 2 mån. Efter det lät det som om uppsägningen kanske skulle hävas. Jag var den som sas upp sist på min avdelning så jag har förtur om det blir en ledig tjänst.

Nu har jobbet bestämt att jag ska jobba mina upsägningsmånader sedan får vi se hur det blir. Det är ingen idé att gå och oroa sig över nått som man inte vet.

Kommer bli en ganska stor omställning från att varit hemma i nästan 1,5 år (var ju sjukskriven för jag bröt ju armen när jag var höggravid) tills att jobba heltid. Men det löser sig alltid, efter 1 vecka så kommer det kännas som man aldrig varit hemma. När Melwin väl börjat på dagis så ska jag och B försöka skarva varann så gott det går så han inte får så långa dagar på dagis, det borde gå bra eftersom B jobbar skift. Och ja, jag vet att det heter förskola men det är som med negerbollar alla vet att det korrekta är chokladbollar men alla har alltid sagt negerbollar så det är svårt att lära om.

Så på måndag börjar Bs pappaledighet som varar i 2 månader så nu ska han få känna på det riktiga livet med att försöka få ihop allt ;) Det är ju en väldigt rolig tid nu men oxå jobbig eftersom han måste utmanas och aktiveras. Han vet vad han vill den lilla prutten, när det det inte blir som han vill kan han hoppa jämfota slänga sig skrikandes på golvet och det kommer en fontän av tårar. Men för det mesta så är det en snäll liten gosse ♥

Mera Augustibilder


Lite Augusti bilder


Vi trängs på barnloppis..

4f6eede42844f17c93fe48874357f14a.png

Vi trängs på barnloppis..


Melle Pelle Tok på malmöfestivalen

0-676bf0761547f6f43d9a71346446d4c5.png

Melle Pelle Tok på malmöfestivalen.


DockvagnHittade denna till Melle på biltema för 50 spänn, som hittat. Nu fattas bara en docka som klarar tuffa tag och inte kostar en förmögenhet (lät väldigt fel men det är helt oskyldigt..) Så kan han välja själv vad som han vill leka med. Melle är mycket nöjd med sin vagn nu kör han runt nalle puh för fullt.

Tänkte köpa vattenfärg sen som han får kladda med i badkaret innan badet ibland, ni som vet är han för liten för det?

Mera biler


En djurpark till..


En tjuvkik.. ;)
Mamma säger att det inte är färdigt än men så här ser det ut nu i alla fall.

The Sticky & Sweet Tour - 3 starsIgår var det ju dags för Madonna konserten i Köpenhamn. Ja jag vet inte riktigt vad jag tyckte om konserten missförstå mig inte nu men den var bra men hon kan ju så mycket bättre. Efter att ha sett The Blond Ambition tour -91 live i Göteborg och The Confession Tour -06 på dvd så måste jag säga att jag förväntade mig mer.

För Britneys show var ju grym fast att hon inte sjöng live och Madonna sjöng live men inte lika mycket show  så Britney vann duellen. Ljudet var riktigt dåligt i början men sedan fixade dom till det, i början lät Madonna som en elak ond unge ibland. Hon är ju helt otroligt hoppar runt sjunger i 2 timmar på stilettos det är inte många som fixar det, hennes kropp såg oxå fin ut inte så där som man ser på bilder. Fast jag blev grymt besviken på att det inte blev nått extra nummer... när det var slut så var det.. snopet.

Brinn, Brinn, Brinn

Tänk att det vandrar sånna här onda människor på vår jord... Känsliga varnas..

Hemmafix

Vi funderar på att fixa om lite här hemma så Melle får ett eget rum att ha alla sina leksaker. Hur fint är inte detta lekrum som jag hittade på Domestickasblogg? Stolarna och bordet har jag sneglat på ända sedan jag jobbade på ilva och vi får se hur Melwins rum artar sig man kan få bordet och fyra stolar för 1245 kr.

Har även hittat denna kurbitzväggdekoration som jag vill ha men priset är inte lika locklande.. Sedan har jag spanat in ett överkast från Lexington men det priset är ju inte heller det vänligaste. Men men det är ju jul snart å tomten kanske är snäll ;)

Ska försöka hinna måla om mitt stora träskåp innan mammaledigheten är över också.. Så mycket att göra och så lite tid ;)

Fika i Botaniska trädgården i Lund

7def2f063e0abbd0beb204f4d53ae136.png

Fika i Botaniska trädgården i Lund


RSS 2.0