Är det vinter?

Vi var på jägers ikväll, fan va kallt det var. Var sugen på att ta min pälsväst men jag tänkte att man kan f-n inta ha det i juli. Jag ångrade mig, big time. Det var snor kallt! Imorgon ska pojkarna åka till tyskland och handla öl, oväntat. Det snackades om 30 flak i början av kvällen nu är det uppe i 50 falk. Ransonen är ju gigantiska men 4 personer i en vanlig person bil kan ej ta det pga av totalvikten på ekipaget. Det händer att dom väger bilarna vid gränserna. Det återstår väl att se hur mycket dom 3 musketörerna handlar ;)

Är jag synsk?! ;)

Detta är sjukt, ni vet att jag har skrivit om det perfekta paret (Cameron & Jude). Nu står det på expressen att dom dejtar.Jag har tyckt att dom är det perfekta paret ända sedan jag såg Holiday på bio, det kan systrana Westerdahl intyga :)  Men inlägget förförra söndagen kom till efter att sett Holiday igen på dvd. Hoppas bara att det håller i sig, det hade varit underbart! Cameron verkar vara en super skön & lite layback och Jude är verkar oxå vara cool. Dock gillar han inte paparazzis  det är ju inte så bra med tanket på att dom kommer att komma i klasar, som alltid med kändis kärlek. Han gillar dock barnflickor och gruppsex, men det kanske bara var med ex-frun, swingersexet alltså ;)

Imorgon är det Åbergs på jägers & då kommer 2 nya gäster, då har svärmor & svärfar flygit till Kroatien. Det ska bli jättekul! Vet bara inte vem jag ska heja på bara.. Får se imorgon hur det känns, jag vet ioch för sig hur det känns imorgon. Jag blir alltid super nervös när "mina" hästar ska springa, alltså sånna man alltid håller på. Det var superjobbigt när Victory Tilly mötte Gidde Palema eftersom dom alltid var "mina" superfavoriter.. Gillar Going Kronos men Ludde kommar att bli så stöddig om han vinner, sedan har han ju framtiden för dig. Men som sagt får se imorgon.

Dagens begär
Är det någon som ser denna klänning på indiska köp den till mig, så får ni pengar.
Den finns inte i Malmö, tror att den är slut :(
Meddela gärna om ni köper den så att jag inte får 10 st..


image26

Hemma

Idag har jag gått upp tidigt, se där ja. Mycket nöjd med det faktum att jag kom upp vid 9.20. Jag har städat, surfat, handlat mat och lagat mat till örebrogästerna. Med sig hade dom B och doggisarna, dom blev jätteglada att vara hemma. Ska ut och springa lite senare, måste bli smal och spara pengar till stora resan & rest skatten :(
Nu ska jag fråga svärmor om hon vill åka och handla lite kläder.

Föresten det värsta har inte varit att tvätta håret.. bära måste vara värre, hänga tvätt nä nu vet jag sträcka armarna rakt ut.

Dagens låt:
Rob'n Raz - Big City Life från filmen sökarna. Love that song!!
Tack till Totte som fixade den till mig.
(Har bara haft den på ett trasigt kassetband innan.)

Romance

Vet att jag är tjatig nu men jag har inte fått någon kärlek på 1 vecka.. varit alldeles ensam. När man då ser en storslagen kärleksfilm får man vara tjatig. Det kommer att gå över, annars vet jag inte vad jag gör haha. Men här kommer ialla fall lite romantik. Nicole and Jude är så fina ihop.. Can't help myself ;)

Ada to Inman:
 If you are fighting, stop fighting.
If you are marching, stop marching.
Come back to me. Come back to me is my request.



Så kan det gå



Min kropp värker..

Igår på träningen hade vi "tränaren från hell".. Step intervallen på fredagar är veckans bästa pass, det beror på att Ann ordinarie tränaren är underbar. Jag kommer då till träningen ser att det inte är Ann, dessutom har jag inte steppat på ett par vackor. Hmmm Börjar ganska bra, men sen alltså vi är motionärer inte elitgymnaster.. jag förstår att man ska peppa sin klass. Men hon skrek som en militär på qrack, hennes röst läge var så gällt så det skar i öronen. Nya tränare kör ju andra stegkombinationer än man är van vid det är inget konstigt, men vi stog helt förvirrade och jag fattade inget (Dans & arobic koordinationen är 0, men när jag rider har jag jätte bra koordinationen av någon anledning.) Stod hon och skrek med sin gälla röst att vi måste kämpa mer ta ut rörelserna, men jag fattar ju inte rörelserna.. Shit ett tag blev jag lite nervös när hon stegade ner i gruppen och inspekterade oss, klarade mig :) På step intervallen körs det även styrka typ som i body pump, det är det som gör att min kropp värker, framför allt armarna. Hennes styrka var i samma elitgymnast anda som resten va passet. Jag kör alltid med lite lättare hantlar för att vi gör många upprepningar det blir jobbigt även om du har en lättare hantel. Jag orkade nästan inte lyfta min på slutet. Tvätta håret kommer inte bli roligt idag haha. Till saken hör att jag får mest träningsvärk efter 2 dagar, imorgon blir nog håret otvättat haha. Fast B, doggisarna, svärmor och svärfar kommer ju imorgon och dom uppskattar nog om jag duschar.

Festen hos Annelie var jätterolig mycket skratt och rödvin :) Jag har äntligen hoppat på en jättestudsmatta, dom hade en i trädgården. Ville hoppa igår med det ville dom andra tjejerna inte, kan vara för att dom var 10 år äldre haha. Imorse när Annelie körde sin son till fotbollsträningen passade jag på, det var jätte jätte kul. När jag får trädgård ska jag ha en sån, måste ha ett förkläde oxå, annars tror ju grannarna att man är mer störd än man är ;) Tänk själv att få nya grannar runt 30 utan barn, som studsar runt  på en studsmatta haha Hilarious.

Dagens sötaste:
Kan bli din för 19 000 kr, men ni måste skyda er släpps bara i 300 ex.
En specialutgåva för att fira att Hello Kitty fyller 30 år.
Finns även Hello Kitty tillbehör att köpa till se musen på bilden.
Dator finns att köpa här & tillbehör här.

image25

Apmördare :(

Sitter och trycker i mig en macka medans jag skriver detta inlägg. 17:15 börjar min step intervall :) Än har jag inte helt gett upp med att bli lite "trimmad" till turkiet. Hoppet är det sista som överger människan ;)

Kvällen:
Jag är bjuden till Annelie i dösjebro ikväll, hon ska ha tjejfest. Annelie & jag jobbar ihop, hon passar på att festa lite nu när  hennes minsta barn och man är bortresta. Dom andra två barnen är så stora att dom klarar sig själva. Hon har berättat vad hon har inhandlat i alkohol & jag är rädd.. Tror det blir runt 5 stycken och hon har handlat till 10.
Dom är inga partypoopers dom inte ;) Hennes son fyllde 18 igår så han ska ut och göra öltälten i helsningborg ikväll, man kanske ska hänga på där sen då hahaha. Det är något kalas eller festival i Hbg tydligen.
Nåja tror inte att dom är så sugna på att ha en gamal kärring med sig, när dom ska ragga brudar ;)

Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska komma dit, pågatåg eller bil. Åker jag bil så kan jag sova där och köra direkt till stalllet i morgon. Det hade varit så skönt om man kunde komma ut där på fm för att tvätta hela em.. Med tåget måste jag passa tider samt det sista går vid 1 tiden tillbaka, då tror jag inte att festen är över..


Nä ju jävlar nu är det idioter i farten igen.
Aftonbladet TV: aporna torteras och dödas. Denna gång är det orangutanger. Hur fan kan dom? Fånga in patrasket och hugg händerna av dom och släpp dom fria sen. Så får ap mördarna smaka på sin egen medicin.

Mitt hjärta blöder..stackars fina apor!
Hur kan man bara meningslöst döda djur??
Snälla köp inte palmolja!

Jävla idioter!

Jag blir så arg och ledsen, se varför. Skjutna bergsgorillor.

Duktiga jag ;)

Idag har jag varit duktig! Jag har köpt nya vindrutetorkare och alldeles bytt alldeles själv, manliga släktet glodde som fan. Trodde väl att jag inte skulle klara det, tji fick dom! Åkte till statoil efter och kollade oljan,kylarvattnet och fyllde på spolarvätska samt böt ett positionsljus fram. (Vet att det heter bytte men jag kommer från dalarna och då säger man saker som tröck på knappen (tryckte) och sullat (spillt). Get used to it ;) More Dalmål is comming..
Å glömde, har äntligen fått tummen ur röven och köpt en skruvdragare. Köpte även en elastisk bogserlina kom ju ihåg att det blev lite krisigt när min förra bil skulle bogseras. Hittade även lite annat smått och gott på Biltema.

Jag har även hunnit med att springa en vända och kört lite styrka hemma. Är riktigt stolt över mig själv haha. Hoppas nu att foten "håller", so far so good :)

Han se slutetet av Las Vegas, ååå Melinda (Molly Sims) & Danny (Josh Duhamel) är så söta ihop. Jag tycker att han ska dumpa Fergie och bli ihop med Molly istället. Hon är 100 gånger snyggare!
Som att det inte var nog så kom reklamen om lördagens film, Åter till Cold Mountain jippi. Ännu en favorit, Jude Law, fast jag har den ju på dvd men har bara sett den 1 ggr på TV. Å vilken härlig film! Har ni tid över på lördag se den 20:05 på TV4+.

Här är dom, mitt perfekta tilltänkta par ;)

image28


Molly Sims är oxå känd för $30 Miljoners bikini i diamant som hon fotades i för Sport Illustrated -06. Tror ni jag hinner få "hennes" kropp innan Turkiet?! Jag har ialla fall motionerat idag ;)
Kom igen håll tummarna.. haha

image29


Dagens :(
B kommer inte på lördag som jag trott utan på söndag. Huvudsaken att han och doggisarna kommer tillbaka så är väl en dag extra inget. Han är nog chockad jag brukar aldrig vara så kärlekskrank :)

Kunde inte vänta, här kommer flera bilder

image20

Nu har jag ridit!

image20
  1. En av stallkatterna, kan ej namnet finns 2 som nästan är identiska. Misen förföljde mig hela tiden och ville kela.
  2. "Strul" ville oxå kela.
  3. Stallinnertaket var fullt av ladusvalor. Ser ni dom 3 små muskutörena?
  4. Minst i stallet är Albin som är en mini shettis.
  5. Vad har du för manick? Låt mig se, hm kamera, ok fota mid då. Fölis 1.5 vecka.
  6. Jobbigt att bli fotad, nu ska jag sova, go'natt.

Hyllan

När jag kom hem idag från jobbet hade hyllan åkte ner. Som tur var blev datorn ej skadad... Håller inteR ansvarig för detta då det var mitt påfund att sätta upp "skiten". Hoppas att pappa Kenneth kan fixa.
Kenneth ta med slagborr.

Pitstop hemma

Har massa tid att jobba igen sen jag hade besök härom veckan. Så idag jobbade jag över & larmade & låste. Jag som sagt att jag aldrig ska vara själv kvar. Men det fanns andra folk längre bort i byggnaden som tur var. Annars hade jag aldrig stannat. Är nu hemma för att byta om och åka till stallet. Får väl rasta mamma mu lite ugen & mig själv ;) Skulle behöva ut & springa lite oxå.. undrar om foten håller.. Den blev ju bara lite svullen sist hmm. Hur fan ska man annars bli smal till Turkiet?
Jag skulle behöva både en egen kock och en personlig tränare, det låter ju jättebilligt ;) Annars kan man ju göra som tjejerna i ett korkat TV program härom dagen. Dom ville ha anorexia?! det är inget man vill ha. Om man inte har det, har man nog missat poängen eftersom det är ett missbruk/sjukdom som inte är självvalt. Dom var så korkade, dom kämpade med att inte äta, Wackos!!! svammel
Jag måste ialla fall trimma tillmig lite, får bli lite hederlig motion, med ridning istället.

Måste skynda mig

Mina "simpsons"

Här är hon mitt bidrag till Simpsons byn. Döpt till Swedish Bimbo, hon har sönderblonderat hår och solat för mycket. Någon som känns igen?? Som är ihop med en "känd dörrvakt" har haft sex i tv. Kom igen ni vet vem.. haha
Men liknelsen var bra ;) Det var så kul att jag även skapade en "dörrvakt" haha. Barbie & Ken.

Gör en egen simpson ni med här!

image17image18

Saknar B

B är borta tills på lördag, hälsar på svärmor & svärfar. Jag brukar inte vara "mjäkig" men det är ensamt.. Inte ens hundarna är hemma, i och för sig skönt när regnar. Det är bara jag och "terrrorist musen" hemma (för er oinvigda är det Tudor) han är superbusig för tillfället. Det är nog för att hundarna inte är hemma :)
He is not a dog person, han attackerar dom, kissar i deras bädd m.m.

B kom hem, miss you!

Gårdagen

Jätte kul att träffa Malin igen det var så länge sedan.. hennes kille Micke var super trevlig! Dom kom först hem till mig sedan åkte vi ner till lilla torg. Gästerna fick välja blev Mello Yellow, bra val (förutom insidenten i västra hamnen när mamma & R hälsade på. När mamma & B blev utan beställning. Men det var som sagt i hamnen nu var vi ju på lilla torg. Jag hade redan ätit på jobbet så jag tog tapas, mmmm va gott.. brie med fikonsalsa bla. Vi satt och pratade och skvallrade lite, ganska mkt att ta igen.
Det är det som är så skönt med bra kompisar man behöver inte höras jämt och ständigt. Men när man träffas eller pratar är det som det alltid har varit.

Blev lite "jobbsnack" med tanke på att M jobbar med webb på en reklambyrå i sthlm. Han var så snäll att han bjöd på maten. Då kunde jag ju inte vara sämre så jag bjöd på fika och en rundtur i Malmö.


Här kommer hon ialla fall, "min" Malin. Hon är den genuint gladaste person jag känner ,
hon är alltid glad. Visst blir man glad att se henne?



image20

Malin!!

Imorgon kommer som sagt min "gamla parhäst" Malin &  hälsar med sin kille. Det ska bli jätte kul dels för att jag inte har träffat honom sedan för att jag inte sett Malin på sjukt länge. Den lägenheten jag & B bor i var det jag & Malin som fixade, vi var kombos i mer än 1,5 år. Första 5 månaderna bodde vi i ett litet rum på Flyinge där det fick plats ett skrivbord, en 90 cm säng samt madrass på golvet. Kvar fanns det 1 kvm att stå på, det gick hur bra som helst. När vi fick våran 82 kvms lägenhet sov vi i början i vardagsrummet för att det blev så ensamt efter vårat trånga rum. Men det var oxå skönt att få en större lya!
Som personer är vi väldigt olika, det är ingenting som hetsar upp henne, medans jag blir fly förbannad haha
Vi har haft så sjukt roligt ihop & vi har festat, mer än vi borde haha.

Malin var nog den enda personen i hela världen som trodde att det skulle bli jag & B. Även om vi inte pratade med varandra, när vi gjorde det var det inte så snälla ord, sa Malin det kommer bli du & B vänta bara. Jag svarade alltid något i stil med är du dum i huvudet haha. Vem fick rätt?? Jo Malin. Tack vännen!
Hon har varit med på hela "Maria & B grejen" utom när vi träffades i Stockholm.

Saknar henne sjukt mycket, så det ska bli jätte jätte roligt att hon ska komma hit!
Måste gå & sova nu!

Perfekta paret?

Har just sett filmen Holiday igen. Den är underbar! Underbara skådisar. Kate Winslet är fantastisk, alltid naturligt vacker och en underbar skådespelserska det är oxå Cameron Diaz. Jack Black är så rolig. Eli Wallach (Artur) förgyller filmen. Sist men inte minst, Jude Law. Jag är kär. Var inget stort fan av honom innan men sedan jag såg Holiday, WOW. Har nu sett flera filmer med honom, han är duktig och mycket snygg!

Men det är som med Brad Pitt så länge dom ser ut som dom gör får dom ingen credit för sina roller. Se bara på Charlize Theron hon fick göra sig okännbar i Monster för att att vinna en oscar. Men både Jude & Brad har varit oscars nominerade så det så, många tror att man gillar Jude & Brad för deras utseende men det är bara ett STORT PLUS!

Åter till det perfekta paret:
Cameron Diaz & Jude Law är väl båda singlar. (Fast det ryktas om att hon dajtar David de Rotschild.) Så varför inte slå sina påsar ihop. Blir nästan som i filmen. Han är skild inte änkling och han har 3 barn istället för 2.
Dom skulle vara rena dynamiten!

Nu ska jag gå och lägga mig ensam :(  typsikt jag som känner mig som på små moln. Tänk vad en film kan göra en lycklig!!

image12

Veckan som gått..

Mamma & R har varit på besök, dom åkte i onsdags. Det började med att vi fick på hälsning av polisen då mamma hade glömt bilnyckeln i låset på bilen. 2 unga snygga poliser, glömde naturligtvisa att ta kort :( det är lite imonerande att bo i mina "hoods" i malmö någon ringt polisen  istället för att sno bilen.
Vi har varit nere i västra hamnen där vände turen.. mamma & R beställde starters, jag glass & B nachos. Min & Rs beställning kom dom andra två uteblev.. Men vi fick en helt underbar solnedgång!

Söndagen var jag & mamma nere i Falsterbo och skulle titta på hästar. Kollade hemsidan och det skulle vara gratis. När vi kom dit  kostade det 120 kr. Så vi struntade i att få in, tävlingarna var nere vid havet så vi gick upp på tävlings platsen och tittade när folket tränade inför 1 veckas tävlingar. Mycket roligare!
När vi kom hem så kollade vi hemsidan igen. Då ser vi att det står dressyrläktaren överst i biljettpris listan. Konstigt att dressyrläktaren är gratis på söndagen med tanke på att dressyren ej börjat!!! Idioter. Sedan står hoppläktarens priser, sedan kommer kombiläktarens priser och sist entré priserna. Entrén ska komma först eller hur? Eftersom man inte behöver lösa läktarpriser, det är bara om man vill sitta! Det var inte bara jag & mamma som kollat fel var 3:dje person vände i entrén. 120 kr för att se ponnygalopp och okända ryttare, när det kostar 140 kr att se världsryttare på lördagen eller söndagen. Vilket rån!
På kvällen hälsade vi på Marianne!

Måndagen: Jobbade till lunch, sedan var jag, mamma och Marianne på Kiviksmarkand. Mysigt. Läget var kanon ligger med utsikt över havet! Men tycker nog att Rättviks Markad är lite bättre. Jag & mamma handlade mest ätbara saker som godis, munkar och  bigarråer. Marianne handlade ett armband i tenn och ett vindspel i keramik.
B och R var mycket nöjda med att dom slapp vara med!! haha

Tisdagen jobbade lite längre tills 1 ungefär sen åt vi lunch på gränden i Malmö. Mamma & R bjöd oss. Sedan var jag, B och R och såg MFF mot Djurgården. Första halvlek var en katastrof sedan ryckte som upp sig och spelade riktigt bra. Första gången på riktigt länge blev MFF hyllade av hemmapubliken. B och R värmde upp på Möllan innan matchen.

Onsdagen åkte mamma & R hem. Dom tog doggisarna med sig och släppte av dem i Örebro hos farmor & farfar :)
B åker nämligen tåg dit på lördag och på så sätt slipper doggisarna tågresan.
på kvällen var jag hemma hos Annica och åt hemgjorda pizzor. Malin och Sara var oxå med.

Torsdagen relaxat efter jobb.

Jag & B har nu varit ihop i 5 långa & svåra år ;) Det firade vi igår B bjöd mig på Rådhuskällaren i Malmö. Maten bra servicen sådär. Vi har sån jävla otur med servicen.. alla hjärtans dag i år var vi på Stekhouse på Lilla Torg USEL uesl service. Har även hört det av fler..
Fick i alla fall sjukt ont i mina fötter när vi skulle gå till bussen för hemfärd, men det var det värt ;)

Idag har jag släppt av B vid tåget nu är jag och Tudor själva hemma.
Jag vill ner till Falsterbo i morgon men ingen kan följa med, det är inget roligt att åka själv. Hur ska jag göra? Åka själv eller strunta i det?
 På måndag kommer Malin min gamla radarpartner hit och hälsar på då får jag äntligen träffa hennes sambo. Dom ska sovar här en natt för att sedan åka över till köpenhamn.

Måste nog gå och städa lite nu om jag får besök på måndag.

Kram kram



Bla bla bla

Imorgon kommer mamma & R!! Dom ska stanna tills onsdagen, då kanske familjen Bohman kommer & stannar till söndagen. Jag kan kanske ta ledigt en eftermiddag, det ska jag på måndag.
Mina ssemesterdagar är alla uppbokade :( Det är ju jätte roligt & bra men jag vill ha flera!!

Det blir nog inget med bostadsrätten, b tycket att den var lite liten. Den var på 88 kvm den vi har nu är på 82 kvm..
Kanske kanske kommer vi hitta vårat drömboende någon gång...

Ska gå & fixa lite grejer!

Ha det så bra!

Kolla på hus..

Bostadsrätt i Svedala.
Önska oss lycka till!!

image11

1 miljon frågor..

Namn: Maria
Smeknamn: inga speciella.Scary Mary av Micke på jobbet, Falun-Maria
Födelsedag: ja i november
Födelseort: Falun
Ögonfärg: Brun gröna
Hårfärg: rått färgat?! varken mörk eller ljus
Pluggar/Jobbar: Prepressoperatör
Familj: Mamma, Ruben & Alex. Caroline, Melanie & Christoffer

FAVORIT...
Färg:
Lila
Plats: I en solstol där det är varmt.
Land: Av dom jag har varit i hittills är det nog Grekland.
Spel: Tetris, Super Mario
Drog: Choklad & godis
Film: Många & olika beroende på humör men klassiker som Dirty Dancing & Grease funkar alltid!
Djur: Ja gärna massor
Affär: H&M, Gina Tricot, Din Sko, IKEA.
Serie: Grey's Anatomy, Desperat Housewifes
CD: Det mesta...
Café: Fikar nästan aldrig, men chai latte på Espresso House funkar
Skor: Högklackat
Internetaktivitet: För mycket ;) Bloggar, surfar & shoppar

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: Öh, ja annars ör det svårt att sminka sig..
Gnälla: ja för ofta
Skrika: Inte så ofta längre, men jag har stora röst resurser...
Sova: För "lite" i veckorna & för mycket på helgerna
Ha ångest: Ja över mitt sparande till Thailand samt min restskatt. Samt min bikinivikt...
Skada dig själv med flit: Nej det gör ju ont
Ta mediciner du inte borde ta: Nej väldigt dumt
Vilja dö:
Drömma mardrömmar: Nä inte så ofta
Drömma sexdrömmar: Tyvärr inte
Ta droger: Absolut inte, har inte provat & ska inte heller
Försöka vara annorlunda: haha jag är ganska knäpp
Klä dig i svart: Ja det är klassiskt
Gå till kyrkan: Nopp, händer om någon ska döpas eller gifta sig
Gå i skolan: Nä nu räcker det!
Röka: Ja ibland några bloss på fyllan
Ha sex: Min mamma läser här ;)
Ljuga: Bara små vita lögner
Hata folk: Ja mitt temprament är sådant, det går över fort
Lita på folk: Dom jag känner, annars är jag misstänksam

NÄR...
Åt du senast: Några nonstopp för en stund sedan
Läste du en bok senast: När jag var i Falun
Var du på konsert senast: midsommar dagen
Köpte du något senast: Smink & lite onödiga saker, 1 rulle sytråd samt 2 hinkar
Svor du senast: Troligen nyss
Sjöng du senast: Idag i bilen när ingen hör
Klagade du senast: På jobbet idag
Är det sommar: Enligt kalendern, men jag vette fan

VEM...
Saknar du: Mamma, Anna & Gustav
Vill du döda: Ingen.
Rörde dig sist: När jag handlade idag
Vill du slå: Ingen just nu.
Kysste dig sist: B
Vill du kittla: Hmm... B han är jätte killig, kan aldrig låta bli. Han blir jättearg.
Kramade du sist: Antagligen samma som rörde mig senast.
Vill du prata med: Någon som ringer & säger att vi vunnit 50 miljoner
Skrek du på sist: ???
Vill du vara som: Ingen aning
Vill du bli galet full med:
Gjorde dig riktigt glad senast: Allies 25 års fest
Fick du sms från senast: ?
Ringde dig senast: Mamma

HAR DU...
För många vänner: Nä det kan man inte tror jag
Förföljelsemani: Nja, kanske om jag går ute själv när det är mörkt.
Tvångstankar: Haha ja om allt är avstängt i lägenheten & dörren är låst
Någon annan psykisk sjukdom: Nej inte vad jag märkt
Skadat någon: Ja.
Färgat håret: Ja Allie fixar
Brutit några ben: Peppar peppar ta i trä, nä
Några piercings: Öronen & naveln
Några tatueringar: Lite sugen, men vågar nog inte
Egen dator: Nja. Vill att det ska vara min men det är B:s. Jag har bestämt modell..20 tums Imac. I love!
Gjort bort dig rejält: Händer hela tiden
Bra självförtroende: Nja
Komplex: Japp
Kysst någon: Ja
Haft sex: Mamma läser här ;)
Sagt jag älskar dig till någon idag: Tror det
Bjudit ut någon: Min B
Varit kär: öööö ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Jo tror det...
Blivit dumpad: Bara av flörtisar
Stulit någonting: Ja, en barbikam fick as dåligt samvete
Lämnat landet: Ja, på semester.
Rymt hemifrån: Nä?
Tuttat eld på nåt: Ja en servett på hemkunskapen
Gjort något olagligt: Gått mot röd gubbe, kör för fort

HUR...
Går du: Framåt.
Svarar du i telefonen: Maria
Fördriver du tiden: TV tittande & datorn
Mycket pengar har du:
Alltid för lite
Tjänar du pengar: Ja men borde tjäna mer
Bäddar du sängen: ytterst sälland
Ofta diskar du: När jag måste...
Ofta städar du: När det behövs.
Går det på jobbet: Jorå
Många stör du dig på: en del
Ofta träffar du din familj: Inte så ofta eftersom det är 70 mil hem
Mycket äter du: Mycket..


Antligen klar! Jises vem har hittat på dessa frågor?

Hittad hos MariaTheres

Midsommar bilderna..

image10

  1. Konstig figur som var på travet..
  2. Travgänget
  3. Mamma & doggisarna var oxå med. Bara halva Boggie syns.
  4. Klart att travet i Rättvik har en raggarbil, vad annars?
  5. Killen som blir lyft är på svensexa. Han har precis haft upplopp framför läktaren på sin käpphäst.
  6. Rubens pojkar har stångresning ;) Skämt åsido killarna i idrottsföreningen skulle resa stången i år
  7. En dalmas och en kulla. Rättviksdräkt?!
  8. Trav kompanjonerna.
  9. Jag & "B"
  10. Full lillebror.
  11. A i full action till Pumpbolaget.
  12. Roligast flaskan på midsommar.
  13. Detta måste vara det fulaste kortet som tagits på mig och A. Kamran har lagt på 25 kilo på varje ansikte.
    Roligt var det ialla fall. Ser ut som vi har fat suits :)
  14. Han i mitten är lite nyktrare i år. ;)

Mando Diao - Long Before Rock'n'roll

Killarna i Mando Diao kommer från Dalarna.
Det är coolt att dom var det enda svenska bandet som fick spela på Live Earth!



Allies 25 års fest

image8


Folket var klädda efter teamt. Det lektes lekar & shottades för fullt. Mycket trevligt.

Nästa frisyr?!

Sjukt snyggt med lila i...

image7

Helt slut känns som jag bllivit överkörd..

Jag är så trött, fast jag sovit länge. har massor av måsten som jag måste fixa :(
Nu närmst måste jag masa mig till Jägersro center för att köpa ett födelsedags kort till Allie. Nån cider kanske man oxå ska handla?! Eller ska man köra vaniljvodka??
Va fan ska man ha för kläder?! Det ser kallt ute, har inte varit ute än. Min B är så snäll han brukar ta hundarna på morgonen på helgerna. Måste sätta lite fart.


Mormor kan du se oss? Kommer du snart & klappar lite?

Kram från oss

image5


Mindre regn idag, vad har hänt?!

Ingen har väl missat att det regnat i Skåne? Jag glömde min regn jacka i dalarna :( tur att man jobbat dygnet runt senaste veckan. Mamma glöm inte att ta med. Kolla in regnet här eller här.

Var på stallfest i kväll, svinkallt, men det regnade inte?! Vad har hänt det har regnat i 2 veckor, jag är lite skadeglad på dom som har semester. Som gnuggade in i anskitet på en att som skulle vara lediga efter midssomar haha, vad fick dom? 2 veckors regn. Somliga straffar gud med det samma, hehe. Karma som Earl i my name is Earl skulle säga.

Imorgon har Allie 25 års fest! Med tema after sun/after ski, för min del blir det after ski. Krogen kommer vara helt uteslutet för så kommer man svettas ihjäl. Hon har hyrt ett tält för 80 pers tror jag (sjukt stor släkt) som ska stå i hennes brors trädgård. Det kommer att vara svinkallt., lägg få till att jag fryser för jämnan.

Glömde en hunk igår, hur kunde jag?! David Beckham!! Blev helt chockad hur jag kunde glömma..
Min B är oxå riktigt stilig när han lägger manken till.

Årets äkligaste: Natur pillerna som mamma vill att jag ska testa. Kräks nästan var gång. Smakar skit, hur kan man tillerka så äkliga piller?!

Dagens roligaste: Laddade hem sommarpratet med Filip & Fredrik idag. Dom är verkligen inte kloka.
Skrattade så tårarna rann vid händelsen med pissoar tvålen i texas.

I-Landsproblem:
Veckans weirdo: Tilde de Paula & Runar, det stämmer ej. Hon verkar så gullig & trevlig, han helt pantad. Bara han och Carolas bröllopp cocco. Varför varför varför väljer hon Runar?

Varför säger ingen till Britney att hon ska skärpa sig, växa upp & skaffa en stylist. Som tvingar henne att sätta på sig snygga kläder, hjälper henne med håret & hyn.

Kram

Mmmmm..

image8

Vad väljer du?

Hav eller Sjö
Tv eller Dator - måste ha både och.
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien - båda!
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift - måste använda mer!
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor - vill vill vill men kan ej :(
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Lista lånad från Chiwoww
Hittad hos Fashion, Fame end Everything between

Det blir inte alltid som man tänkt sig..



Hittade även denna, bland mina bilder.
Mäster fotografen Jonas ;) är i farten..

Jobba jobba jobba..

Middagen vart av vi var på salt & brygga som ligger i västra hamnen. Tankade in mina bilder från kameran idag, hittade då dessa som är  tagna i västra hamnen. Passade ju bra med tanke på att resturangen ligger där.
Imorse spöregnade det, men vi hade nästan en lika fin kväll som på bilderna *nästan*.

Denna middag har jag färtjänat shit som jag jobbat, tänker inte ha dåligt samvete för att jag tar av pengarna på sista raden. Som alla så fint uttrycker det, det är alltså företages vinst. Gott var det, fick även taxi hem. Liftade med engelsmannen fast han gick av efter hälften.

Har fått det skåp av Annelie idag, Tack så mycket!! Du är så söt.


Hittade även bilder från midsommar, kommer vid senare tillfälle så håll till godo :)

kram på er

image5


En monsterdag till..

Hej!

Nyss hemkommen från jobbet.. Blod svett & nästan tårar. Engelsmannen är jättetrevlig, han jobbar dock i Bristol och inte London. Men det hade varit roligt att jobba där oxå :)
Apprå på svengelska jag sa en jätte rolig grej idag. Vi gjorde ett 6-sidigt uppslag så skulle jag säga sex uppslag vilket är six spread (& absolut inget snuskigt!!) men jag sa sex spread så det lät jätte snuskigt. Fick höra det ett par gånger av mina kära arbetskamrater, tack så mycket ;) Imorgon blir det förmodligen middag på Salt & Brygga i Malmö, nått ska man ju fn ha för allt övertidsslit ;) Men det är jätte bra med övertid, måste ha pengar til Thailand!
Måste måste måste spara!!!

Vi i malmö önskar mamma lycka till med jobbet hon sökt!!
Måste gå & fixa iordning tills imorgon, so long.

Kram

Ps: Här kommer en bild på familjen i Dalarnas hundvalp dom beställt!
Det är finsk stövare & hunden är en hon:

Valp


Monster måndag

Hej hopp..

Har "nyss" kommit hem från jobbet efter en sjuk dag. Hade deadline vid 19 då skulle mitt jobb skickas med bud till england, skrivaren spottade ut sista sidan vid 19. Men jag hann :) Annars vet jag inte vad som hade hänt.. *hemsk tanke* Lagar nu mat som jag ska ta med till jobb imorgon. Det är ju då engelsmannen kommer & då måste man ju ha "batterier med sig."  Svar på gårdagens kommentar: man behöver faktiskt inte kunna stava på svengelska för att prata svengelska så det så. För mitt försvar ska jag säga att jag skrev i förbifarten igår. ;)
I veckan kanske man blir bjuden på mat av jobbet med engelsmannen & projektledaren.. Då kanske man kan charma till sig ett jobb i London, det hade varit  fett! Tänk att få jobba i London! Helt underbar stad med sjuk shopping ;) Meddelande till mamma: Någon gång kommer jag flytta tillbaka okej & någon gång kommer du att få barnbarn. Var inte orolig. 

Meddelande till Familjen Bohman: haha nu kommer J bli sur ;) A:s kille J gillar inte att bli kallad för Bohman i efternamn då det är A:s efternamn. Det är lika kul varje gång. Gör en gullig film av Gustav & skicka den till mig!

Måste gå & göra mig färdig för "nanning". Välja kläder inför besöket imorgon, fixa klart maten & rasta doggisarna.

Kram på er!

Söndagen

Dagen har bestått av sovmorgon, jag blir så trött på mig själv. Kommer verkligen inte upp ur sängen. Sedan har jag spenderat dagen i min walkin-closett med att fixa iordning. När vi var & handlade skulle vi handla spik men det glömde jag naturligtvis när jag kom till underklädsavdelnngen. Min kompis A har tipsat mig om schysta bh:ar på ICA maxi, så det blev 2 st för 200:-. Sedan kom bikinisarna, hittade fin bh och 2 st matchande nederedelar till. Utmärkt turkiet resan är räddad!!

Håller nu på att laga mat det blir potaismoussaka, smaskens. Det är så typiskt mig & b att äta så sent. Har gjort mycket mat så jag kan ta med till jobb i veckan. Kommer att ha en monstervecka.. Vi jag & en av projektledarna kommer att få besök av en man från London. Det ska bli kul men inget får gå snett nu, jobbet måste bli perfekt!! Så måste man ju få till svengelskan igen hahaha. Måste kolla till maten.

Kram på er!

RSS 2.0