Veckans mage

image118

Daaa, är dom verkligen så dumma?


Couldn't Help Myself.. :)

image117

I made it..

Idag har jag varit på hälsokoll med jobbet det gick över förväntan måste jag säga. Vikt har jag fortfarande normalt bmi fast jag gått upp 7-8 kg, fast på gränsen till övervikt men ändå :) Sedan konditionen var på en skala 1-5 en 3 fast jag är gravid och inte har tränat på 6 månader. Skönt att veta med tanke på stundande förlossning enligt barnmorskan Karin ska vara som ett maraton lopp med en en förbränning på 400 kalorier per timme.

En annan sak som hänt på senaste är att mina händer kokar, fingrarna ser ut som kokta korvar och jag har till och med handsvett. Normalt är mina händer vit lila av kyla eftersom jag ALLTID fryser om dem. Jag har inte samlat någon vätska i fingrarna och händerna utan dom kokar bara. Mitt blodtryck är normalt fast det gått upp lite sedan inskrivningen hos barnmorskan, mitt normal blodtryck är lågt med betoning på lågt. Nåja det går väl över så småningom alltså mina kokta korv fingrar :)

Baby Shower

Idag har flickorna varit här och överaskat mig med en Baby Shower med sig hade dom även Allie :) och en massa mat, presenter coh godis. Dom hade till och med sig papptallrikar och bestick för att jag inte skulle behöva att diska, hur gulligt är inte det?! Så lekte vi massa lekar gissa kändismamma till kändisbarn var jag bäst på.. oväntat ;) Allt sånt fastnar vid först läsningen men inget annat.. typiskt eller hur. Men jag vann idag ialla fall, tänk om jag kunde tjäna pengar på mitt oviktiga kändis vetande vad rik jag hade varit..

Tack Annica, Malin, Karen och Allie för en rolig kväll.

Viktigt Meddelande

image116

Till alla mina vänner som sände mig lyckönskningar under 2007,
eller lovade mig lycka om jag vidarebefordrade något
-  DET FUNKADE INTE!!

För 2008, kan ni vara så snälla och skicka antingen pengar, choklad eller en flaska vin.   
TUSEN TACK!


Fått på mail av en gammal jobbkompis, hur kul som helst.
Detta är humor :)


hehe

Ni som känner mig vet att jag inte är något fan av Carola därför var det så lustigt att hon inte kom till globen igår. Hennes min var oprisbar när Nordman slog ut henne.. synd om Andreas Johnsson bara för honom är det inget fel på. Såg andra chansen hemma hos Malin igår och där var 2 läger ett för Carola och ett mot så det blev lite jubel :)
Tycker bara att hon verkar så falsk inte alls äkta såg en intervju med henne hon satt där med sitt påklistrade leende så trodde hon att dom stängt av kameran, hon förvandlades till en inte så trevlig person... Min favorit så här långt är nog Charlotte Perrelli med Hero men jag har inte heller sett och hört alla låtar tror jag.. Men det är en klassisk slager dänga som kommer att spelas flititgt på krogen.


Vecka 31

image115

Säger då det..

Meddelade från Ruben i Thailand:
Jag bokade fisket i mitt alias "Mr Knurra". Det ska bli ett sant nöje att få det namnet uppropat i Hotell Lobbyn.

Då bör tilläggas att i Thailand kan dom inte säga bokstaven r, då kan ni tänka er vad det blir istället.. Det är så typsiskt Ruben att skoja till det så :) Lycka till på djuphavsfisket nä förlåt det får man ju inte göra hoppas att ni får skit fiske...

Svärmor Eva är dock sjuk fortfarande inte så skoj när man är på semester och allt. Krya på dig önskar vi i Malmö!

Spricker den snart?

Shit nu börjar magen att spänna som f-n särskilt efter 8 timmar på jobbet det känns som bebisen försöker trycka sig ut.. Magen har växt jättemycket på senare. Den är fortfarande spettsig men den börjar runda tills sig lite nu ialla fall. Jag kan även meddela med lite skräckblandad förtjusning att jag nu trillat över 70 kg strecket... Känns lite galet att väga +70, när man var smal som en pinne fram tills för 10 år sedan. Fatta att jag väge en 35 kg när jag började i 7:an och när jag flyttade till Malmö vägde jag 56 kg sedan har kilona kommit krypande... Wonder why.. haha
Men nu är det är ju bara 9 veckor kvar till beräknad förlossning och bäbis :) Så efter att bäbis tittat ut får jag försöka komma ner i matchvikt igen, ingenting är omöjligt som Gunde brukar säga..

Skön äldre dam

Från sajten tjuvlyssnat:

Norrköping, Centrum
En äldre dam ~80 går på gatan då en kille ~10 kommer fram och frågar vad hon heter.
Damen: Jag heter Britta!
Killen: Haha, det rimmar på fitta! (Killen skrattar högt)
Damen: Ja, och Ulla rimmar på knulla. (Hon ler vänligt tillbaka)
Killen blir med ens tyst och skyndar förläget därifrån. Damen går lugnt vidare.

Hur skön är inte hon, fattar ni vilken humor hon måste ha!!

Steg 1 - avklarat

Nu har vi varit på våran första föräldrakurs och människorna som var med verkade vettiga. Tror att alla är runt 30 års åldern och vi var bara 5 par så det kommer nog att gå bra. Idag gick vi igenom förlossningens start, barnmorskan berättade att en patient hade beskrivit kryssningsarbetet som att skita ut en fotboll för henne... Det lät ju toppen, tur att det finns smärtlindring om man vill ha.

Imorgon ska jag tvätta alla mina fina baby saker jag handlade på Ullared. Det kan ju lika gärna ligga tvättat i skåpen som att ligga i plast förpackningarna, ifall ifall bäbis skulle vilja komma tidigare. Ångrade dock att jag inte köpte några saker jag såg på Ullared, tur att jag ska dit igen om en månad. Hoppas hoppas att varorna finns kvar då.

Beställa

Har hittat en sida på nätet med underbara kläder som heter forever21, någon som vill vara med och beställa? Snäälllaaa?! Kläderna är billiga men det tillkommer frakt samt skatt eftersom sidan är amerikansk. Man ska kunna räkna ut sin skatt här men då måste man veta vad paketet väger m.m. Någon som är intressserad?

Drömmar

Inatt drömmde jag att jag var en av B:s 3 flickvänner och att han friade till en av flickorna. Jag var en sån patetisk tjej man kan se i filmer där pojkvännen behandlar henne som skräp men ändå stod jag på mina bara knän och bönade och bad att han skulle välja mig men jag blev dumpad. I det verkliga livet har jag ibland tvivel om att vårat förhållande vilket jag tror att alla har om sina förhållanden men aldrig i mina drömmar där är det alltid B som gäller. Vilket är ganska skönt men oxå lite sjukt för man kan ju inte påverka vad man drömmer?! I och för sig har jag aldrig varit otrogen i det verkliga livet heller om man bortser från ett litet oskyldigt hångel på dalarocken -97. Det var när jag var tillsammans med min första pojkvän T och han som jag hånglade med hade jag haft ett gott öga för långt innan jag blev tillsammans med T. Hade hånglet velat att ha mig så hade nog T blivit dumpad, T var dessutom otrogen mot mig när vi var tillsammans så jag ångrar inte mitt lilla felsteg och jag har aldrig trampat fel sen dess. Som sagt jag är B alltid trogen även när jag drömmer och han behandlar mig som skit... och B är mycket nöjd med detta faktum haha. Men det är ju honom jag vill ha och snart ska vi få en bäbis och våran egen familj :)
Jag älskar dig B du får aldrig fria till någon annan än mig!

Lördagens tripp

Resan till Ullared var väldigt lyckad!! Sparade dock lite till resan med mamma. Det är så svårt att uppskatta vad det kommer att kosta när man väl kommer till kassan men det var bara hälften av vad jag trodde =) Vissa saker måste vi ju köpa som täcke till pjälsängen tex då kollar man ju inte på prislappen utan man bara stoppar grejerna i vagen. Vi flickor hade ialla fall mycket trevligt. Har dock sovit 13 timmar i natt haha eftersom jag klev upp 4.15 igår. Imorgon är det en ny jobb vecka *suck* varför går helgen alltid så fort? Våran föräldra kurs börjar på tisdag och det ska bli mycket spännande hoppas att det är lite vettiga människor med.

Vecka 30

image114

RSS 2.0