Vill ha..Vill ha bäddsoffan, den hade varit perfekt i data/gästrummet, lådsektionen går att dra ut då blir det en till säng.
Byråerna i serien är oxå jättefina för att inte tala om toalettbordet eller byrån med spegel men den finns bara i svart, det är ju lite synd. Men jag har faktiskt ett sminkbord i falun om nu inte styvpappa har kastat det sedan har min lillebror en lite byrå kan man säga som jag skulle vilja ha till Melwin sen. För tro mig det är ingen möbel man tar med sig när man flyttar hemmifrån haha. Problemet är bara att få hit grejerna. Sedan behöver vi större boende innan vi får plats med grejerna, vill ha minst ett rum till, då blir det en 4:ra. Nu har jag en lite walk-in closet och det skulle jag vilja ha sedan oxå. Det känns bara så onödigt att flytta nu under föräldraledigheten eftersom man inte är så rik för tillfället och Melwin behöver ju inte ett eget rum på minst 1 år. Skulle det vara så, så får vi väl offra gäst/datarummet. Men det vill vi inte eftersom vi vill ha ett rum för gäster eftersom våra föräldrar är så långt borta. Jag längtar tills Melwin ska få ett eget rum det ska bli super kul att inreda till honom :)

Sjusovare

När vi kom hem från passienthotellet (BB) så sov Melwin i spjälsängen men sedan fick han klydd med magen, sen dess har han sovit i vagnen. Han sover jättebra måste jag säga, lägger honom vid 8.30-10 sedan sovar han 1:a passet på mellan 3-5 timmar, vaknar ammar sommnar om sedan sover han 2-3 timmar. Sedan nästa gång han vaknar lägger jag honom hos mig så kan man ligga amma och sova sedan går vi upp vid 10 tiden haha. Ibland senare, jag tänker njuta av det så länge som möjligt för jag antar att det inte är för evigt ;) Vi har ju inga måsten som vi måste göra och det är så sjukt varmt ute så vi myser i sängen istället. Eftersom han nu sovit så bra har jag flyttat honom till spjälsängen då trodde jag att det skulle bli ett litet bakslag men inte, nu har han sovit där i 2 nätter. Han brukar vara så trött på kvällen att han somnar vid bröstet plus att han tankas riktigt ordentligt för att klara sig så länge som möjligt innan han blir hungrig. När han somnat har jag lyft över honom till vagnen ibland vaknar han till då har jag bara rullat vagnen en stund. Igår var vi som sagt på Åberg så det blev lite senare än vanligt. När jag ammat och skulle lägga ner honom i spjälsängen vaknade han och var gnällig men han somnade efter kanske 10-15 min av sig själv. Han somnade nog inte förrän vid 23 tiden och vaknade för första gången vid 6!!! Alltså 7 timmar fattar ni! Då la jag honom i sängen med mig sedan vakande vi vid 9.30-10. Min duktiga lilla kille :) Han sover inte så mycket på dagarna en powernapp här och där men så länge han sover så bra på natten är det helt ok och han är ju pigg och glad. Min underbara lilla pluttis :)

Glömde berätta en sak igår som hände på jägers. Han blev lite gnällig så vi gick in i totttohallen och letade reda på en sittplatts och så han kunde få lite tutte. När vi nästan var klara kom det en till mamma och satt sig brevid, då kräktes Melwin och jag hade glömt att ta med något att torka med in. Så jag fick en våtservett av den andra mamman, då kom jag ju på att vi legat på patienthotellet samtidigt. Frågade för att vara säker och mycket riktigt hennes dotter är född 12 maj och Melwin 13 maj. Vilket är oddsen på det med en publik på ca 16 000?!

Åbergs


Idag var vi på jägers och kollade på Åbergs. Melwin invigde sina hörselskydd, lite stora än men han växer ju så att det knakar. Det var ialla fall himmlans tur att jag tog med dom jisses vilket väsen. Man måste ju skydda hans små öron. Först var han lite fundersam, det var ju inte så konsigt för han blev lite ihop tryckt men efter lite fixande så satt dom bra. Det var ialla fall många som tittade och kommenterade ;) Boggie var oxå med hon åkte under vagnen och det uppmärksammade oxå ett par stycken ;)

Mer lillprutt..


Lilla pruttisen ;)


Klädpaketet


Ett set med body, byxor och strumpor, 2 par jeans, 3 bodys,
Allt 130 kr med frakt, underbart eller hur?!

Stor kille ;)
Så här fina blir korten om man sprallar för kung och fosterland ;)Min nya hobby

Tradera, sånna fynd man kan göra där. Se här..


 • Döskalle boddy från Dunnis 30 kr
 • Robotbodyn 10 kr
 • I love mum bodyn 3 kr
 • Esprit byxorna 15 kr

Väntar nu på ett paket till Klimpe som innehåller
2 par jeans, 3 bodys, Ett set med body, byxor och strumpor
Allt 130 kr med frakt, bild kommer när varorna kommit.

REA

Fick lite permis hem ifrån själv idag så jag var till Burlövs Center och kikade lite. Där var det rea & jag hittade lite grejer :) Tittade knappt på kläder till mig själv eftersom man är lite större än vanligt men jag hittade 2 saker och till "Klimpe" hittade jag destå mer :) Hela kalaset gick på 360 det är 40 kr per plagg det får man ju vara nöjd med.Kom igen & slå till..

Hittade det perfekta möblemanget på blocket ;) kolla här.

Är vi lika?


Mamma är 15-16 år på kortet tror jag, kvaliten är inte så bra för jag har fotat ett foto. Kortet på mig är taget idag. Tycker ni att vi är lika? En släkting som vi inte träffat på länge på min lillebrors student såg mig på håll och trodde att det var min mamma som plastikopererat sig haha. Syns det att vi är släkt?!

SemestertipsNågonstans i Asien.

Några frågor:
Hur många bakterier tror ni det finns i vattnet?
Hur många har kissat i vattnet?

From me to you

Jag ger mina kära läsare en varsin skyddsängel.


Tack så mycket det var så lite så ;)
Hoppas hon kommer att hjälpa er!

I got the power

Min kompis Anna har gjort ett stort misstag hehe. Hon köpte en ny mobil när hon var nere på besök förra helgen och hon tankade över alla gamla bilder till min dator men glömde att slänga dom sen.. Så det betyder att jag sitter på några roliga bilder som hon absolut inte vill att dom ska bli "offentlga" till "alla" mina besökare. Vem vet vad som händer om jag får lite tråkigt någon kvälll hehe...

?

Dummaste och sjukaste jag hört på länge, läs här. Så om killen får rätt ska alla björnar i skogen skjutas då? Bästa att placera ut jägare vid gränserna för tänk om det kommer in nya från Norge och Finland men alla rovdjur kanske ska utrotas både i sverige och världen. Men vi är ju på godväg för det är många som är utrotningshotade :(

Nä dom faligaste av alla djur är människan. Men man kanske ska stämma staten om man blir nedslagen eller rånad eller dyligt på stan oxå?!

Mera presenter

Jag har säkert glömt några presenter men isåfall är det inte meningen..
Presenter som Melwin fått i Dalarna


1.    2.    3. 
4.  5.  6. 

7.  8. 

9.        10. 
 
11.        12. 

 1. Fam Bohman
 2. Mamma Bohman
 3. Fam Bohman
 4. Addidas från Morfar Ruben i MFF färgerna
 5. Eva-Lena med familj
 6. Arnold, Norges färger :)
 7. Tord & Lisa med familj
 8. Lena
 9. Arnold
 10. Oxå Arnold
 11. Fam Korsgren
 12. Farmor har stickat

Gudföräldrar

Melwin kommer att döpas i höst och då ska han ju ha gudföräldrar/faddrar. För var ju gudföräldrarnas uppgift att ta hand om barnet om föräldrarna skulle gå bort men nu är det inte så längre utan mer ett extra stöd i livet en extra vuxen. Jag och B bestämde att han väljer manlig gudfar och jag väljar kvinnlig gudmor, båda viste ju vilka personer som var aktuella redan innan så det skulle ju inte bli några överraskningar ;) B har valt gudfar och frågat honom och han har tackat ja men jag vet inte vem jag ska välja. Jag har 3 kandidater som alla tre betyder jättemycket för mig och som jag tycker om och älskar på olika sätt. Jag vill inte att du som inte blir gudmor på papperet ska känna dig bortvald för så är det absolut inte! Ni kommer alla att betyda lika mycket för både mig och Melwin oavsett en signatur på ett papper.

Angående det juridiska skulle jag vilja att Anna & Jonas i Dalarna tog hand om Melwin om både jag och B skulle gå bort. Där vet jag att han skulle få det bra, båda är super bra föräldrar sedan skulle Melwin ha nära till släkt och vänner och 2 bonus syskon.

Stora killen

Melwin inviger sin babysitter, han ser väldigt sammanbiten ut.
Han har blivit så stor hela 7 veckor och 4780 gr ;)

    

Babyblues

Idag har jag lite babyblues.. Jag har vant mig med att få hjälp med Melwin uppe i Dalarna och få lite Maria tid och inte bara vara mamma men men det är som det är. Det som är mest jobbigt för mig är att jag varit så sjukt självständig och nu känner jag mig låst. Fast att B avlastar mig så mycket han kan och han är en jätteduktig pappa. B kan ju lämna hemmet hur som helst hur länge som helst men det kan jag inte eftersom jag är maten.. När jag lämnar hemmet med eller utan bäbis så krävs planering och massor av saker som blöjor. Det är mest en kännsla av att vara låst jag kan inte förklara det bättre. Även om man är förberdd på att man ska ha barn kan man inte föreställa sig hur det blir på gott och ont ;) Jag är glad för mitt nya liv som mamma men samtidigt så sörjer jag mitt gamla liv att bara vara Maria, även om Maria livet inte var så spännande alltid ;) Jag vet att det är ok att känna så, det tror jag de flesta som får barn gör mer eller mindre. Jag vet att känslorna kommer att "gå över" och dämpas, vissa dagar kommer jag inte sakna Maria livet och vissa dagar kommer jag sakna det jätte mycket. Vet att detta är en klyscha men att ha barn är ett 24 timmars jobb ;) Idag saknade jag till och med mitt "vanliga jobb" som jag längtade ifrån i våras haha men det gick även över snabbt. Men jag saknar mina kära arbetskamrater framför allt "Trelleholla manen" och hans humor men även alla andra med vissa undantag haha. Ska gå dit och hälsa på någon dag men Melwin har varit lite snuvig så det får vänta ett tag till. Tack så mycket för att jag fick skriva av mig lite nu känns det mycket bättre! Ni vet ju redan att jag är en humörsmänniska på gott och ont ;)

RSS 2.0