Grattis Mamma på Morsdag!

Jag älskar dig!


Detta är inte normalt eller?!


Våran toppen helg!

I torsdags så fyllde min lilla kille 2 år, 2 år fattar ni, vad hände?
Melles farmor & farfar hade bestämt sig för att fira med oss så dom kom i torsdags & åkte i måndags så mysigt med lite besök särskilt när dom bor så långt borta.. 50 mil. Jag & B hade bestämt oss för att åka på Gentlemannadagen som var i torsdags (typ som barnens dag fast på travet) det skulle vara kul för Melle med massa folk, karuseller & hästar.

Vi kom iväg lite sent hemmifrån och han skulle inte sova, han skulle kolla på hästarna så jaja han somnar väl sen det var ju trots allt hans födelsedag ;) Så fick han hoppa i mini-hoppborgen vilket han tyckte var lite läskigt men oxå jättekul. Men när det var barnbyte så han inte fick hoppa nått mer, jisses. Han började lite fint med hooooooooooooopppppaa och vara lite arg i samma veva "sprang" vi på några gamla kompisar som vi inte sett på länge. Melles utbrott började att eskalera, vännerna höll god min och vi snackade på, Melle fick mera utbrott som höll god min.

Eftersom mitt tålamodskonto var på fyllt så tog jag det hela med ro trots offentligheten, eftersom klockan var efter sovdax och utbrottet inte gick över & vi märkte att han var super trött. Så vi bestämde oss för att sätta fast honom i vagnen vid det laget låg han på asfalen och skrek och sparkade. För att sätta fast ett rasande barn måste man "böja dom lite på mitten" för att sätta fast selen eftersom det  inte går att sätta en stelpinne i en sittvagn. När jag gjorde detta fick Melle fick ändå mera utbrott av insikten att han skulle åka vagnen och då skruvade våra vänner på sig och skulle vidare.

Melle lades ner i vagnen och jag rullade honom skrikande till söms, jisses. Hur kan någon som är så liten ha en så stark vilja?? Efter han sovit så var han lite sur men när han upptäkte att han var på tivolit så belv det snabbt bra igen. Vi han åka en karusell & det blev inga utbrott när vi skulle gå av ;) Då kom farmor & farfar Melle åkte en karusell till sånna små rumdskepp som flyger om man drar i en spak. Det tyckte han var roligt fast han var lite snurrig när v kom ner haha. Sen fick han en heliumballong och jag vann en boll åt honom med en sån där klo man stoppar i en peng och ska styra var den ska ner & greppa.

När vi sedan skulle hem så bestämde vi att B & svärfar skulle åka bilen & jag & svärmor skulle gå hem. När vi gick över gatan så kommer det en bil och jag tänker shit en sån som mina föräldrar har, fn va snygga dom är Subaru Outback. Bilen tutar men det händer ju rätt ofta att folk tutar med tanke på att det är rätt mkt bilar i malmö, så stannar bilen och jag der att det är mina föräldrar. Tror jag stod som en fågelholk, helt sjukt då har dom kört 70 mil för att överraska oss & Melle på hans födelsedag.

Det roliga var att dom körde lite fel & åkte på oss direkt när vi korsade en gata vad är oddsen på det liksom, måste vara ment to be eller ödet. Dom åke vidare hem till oss för att överraske B & svärfar och dom blev minst lika överraskade som oss =) Mina päron bodde på hotell 2 nätter & svärmor & svärfar bodde hos oss och vilken super duper helg vi haft allesammans! Vi erbjöd oss att byta plats med dom på hotellet men det gick inte men vad gjorde det när jag fick min fina iphone. Jag har aldrig fått något så dyrt utan anledning någon gång! Tusen tack! Melle fick oxå super fina presenter, som han är jätte glad för. Han har faktiskt inte fått alla våra presenter än bra att ha när han får tråkigt sen och plocka fram.

Å vad jag önskar att alla bodde närmre varandra så vi kunde träffas oftare ♥

Min nya Baby ♥


Trafik Problem
♥ Hipp Hipp Hurra ♥


Hipp Hipp Hurra

Idag fyller min stora älskling år,
Love U!


Drama Queen

En resume för att ni ska förstå. Melle klättrar upp på vardagsrummet jag säger åt honom att hoppa ner och han flinar och säger nej, detta upprepar sig ca: 3-4 gånger. Då säger jag åt honom att hoppar du inte ner så kommer jag att putta ner dig (han satt alldeles på kanten golvet var 10 cm från fötterna) Han flinar vidare så jag puttade ner honom, han landar på fötterna gör sin inte illa. Då blir han arg och tar sin napp och kastar över hela vardagsrummet och i samma stund nappen lämnar handen så börjar han apppeeeeeeeeeeennnnn (nappen). Så är min lilla drama queen igång..


Melle Pelle Bus


RSS 2.0