Happy Halloween

Ni som ska på Helloweenfester tat lungt annar kan det gå så här... ;)


Gose mos :)


Cupcakes

Kolla in hos Eva hon bakar världens finaste cupcakes, ser ut som små konstverk. Hon lägger ibland ut recept oxå. Annars finns det recet på denna sida, fler än 800 muffins recept.

Anna jag har fått receptet på Mias nötkaka, wohooo!

Ärtpureen del 2..

Han har verkligen puree överallt fick rengöra örat 2 gånger ;)


Oh shit

Hittade detta hos Marie jag hade i alla fall skitit i byxan haha.

Hur man irriterar någon som sitter jämte dig på flyget:
1. Ta fram din bärbara dator.
2. Öppna den långsamt.
3. Starta den.
4. Se till så att personen jämte tittar på skärmen.
5. Öppna internet.
6. Blunda och luta huvudet bakåt.
7. Ta ett djupt andetag och klicka på följande länk:
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
8. Titta hur personen reagerar!!

Ååå vilken hjälte

Läs mera här.

Naturlig eller plast?

Hittat hos Engla:

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag (ansiktet)
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Mums..


Lördag

Om det är någon som har tråkigt imorgon får ni gärna komma hem hit, B ska ut och svira. Men alla jag pratat med har andra planer :( Jag tänkte i alla fall börja dagen med att åka på barn loppis i Svedala. Sedan ska jag nog hyra Sex and the city filmen har ej sett den än och känner mig lite handikappad för alla pratar om den. Förhoppningsvis så får jag se den i lung och ro och Melle-Pelle sover sött i sin säng.

Wohooo

På söndag ska jag hämta mina nya möbler :) Har dock inte sett dem IRL än men dom är nog fantastiska. Nu fattas det bara ett till rum så Melwin kan få ett eget :) samt ny säng till gästrummet och nytt mindre skrivbord. Samt en massa annat ;)

Dagisfia med knuff

Sjukt roligt, taget från tjuvlyssnat.

Pendeltåg från Tumba mot Märsta
En stor dagis-/skolgrupp är på tåget och tre av fröknarna sitter och pratar.
Dagisfröken 1: Ja, förra gången vi åkte hem efter att ha varit på utflykt så här så skulle vi gå av och jag puttade då barnen lite lätt i ryggarna och sa att vi skulle gå av, men ett av barnen var alldeles motsträvigt och ville inte gå av.
Dagisfröken 2: Jaha, vad gjorde du då?
Dagisfröken 1: Nej, men jag puttade lite hårdare och sa att nu måste vi faktiskt gå av! Sen tittade jag igen och insåg att det var en kortväxt vuxen.

Cred: Hannah

Sjukt störigt..

Har fått följande mail:

Viktig information till dig som är kund hos Bredband2

Bäste kund,

Nu byter vi till en bättre och stabilare e-posttjänst.

Er gamla [email protected] adress kommer att försvinna inom kort. Vi introducerar därför
e-postdomänen bredband2.com, där du som kund hos Bredband2 kan skapa mailkonton. Din nya e-postadress kommer bli det namn du väljer <användarnamn>@bredband2.com.



Det betyder att man måste byta mailadress hos alla vänner samt företag som har adressen, då gäller det ju att tänka till ordentligt för vilka har adressen?! FUCK!!

Här hade vi dop..


Is there anybody out there?



Är inne i en Pink Floyd period. Har sett dom en gång i globen för läääänge sedan. Synd att man inte kommer ihåg så mycket bara, kom ihåg att det var en välldans ljusshow i alla fall. Min pappa körde konsert resor så jag brukade få biljetter och till Pink Floyd konserten hade jag med mig min styvpappa som är en Pink Floyd fan eftersom pappa inte kunde gå själv eftersom han fick ha koll på bussen & folket ombord. Med tanke på den sena timmen så passar ju Is there anybody out there? väldigt bra eller hur? Lyssna på The Wall, grym platta!!

Moderna familjer..

Olika senarium:
Jag har 3 syskon alla är halvsyskon dvs vi har en gemensam förälder. Alexander på mammas sida och Christoffer & Melanie som är helsyskon på pappas sida men Alexander är inte på något vis släkt med Christoffer & Melanie . Om Alex och Melanie skulle bli ihop (vilket är möjligt men högst osanolikt) och dom får barn blir jag både faster och moster till samma barn *weird*. Kanske kan kallas famoster haha. Måste tillägga att det inte är något på gång, dom har knappt träffats och tror inte att dom är varandras "smak" heller.

En man och kvinna träffas och båda har barn sedan innan dessa barn är ju inte heller släkt (blodsband) dom kan ju oxå bli ihop då blir dom ihop med sitt nya "syskon" och det nya syskonets förälder är både styvförälder och svärförälder.

Jag har även gått förbi postlådor med en mängd namn på, låt säga att en kvinna har 2 barn sedan tidigare och mannen har 2 barn sedan tidigare och både kvinnan och mannen heter olika efternamn. Barnen på kvinnans sida har olika pappor och heter sina pappors efternamn och samma med barnen på mannens sida dom har olika mammor och heter mammans efternamn. Då heter ingen lika i denna familj lika och det finns 6 olika efternamn *jises* tänk när dom ska boka biljetter eller dylikt.

Förr fanns ju inte dessa "problem" för då höll man ihop i vått & tort oavsett hur hemskt förhållandet var, men ni måste ju hålla med om att det blir lite komplicerat i nya moderna familjer ;)

Önskelistan

Man får naturligtvis komma med egna förslag oxå ;) Här kommer en lista för dom som har dålig fantasi. Ingen inbördes ordning mellan sakerna på listan skriver ner dem allt eftersom jag kommer på :)
  • Namnsmycke i silver, förslag på olika:
    * Supastar, Carrie Classic med Maira
    * m925.se, Art nr: 086 med Maria eller Art nr: 084-2 med Björn & Melwins namn
    * Namnsmycken Björn & Melwins namn gärna med rektangulära brickorna.
    * Älskade Barn Björn & Melwins namn gärna denna, denna eller denna.
    *
  • Guessklocka med bling blingstenar
    * Modell: 14503L1
    *
  • Thomas Sabo smycken
    * Berlocker
    * Halskedja till berlocker
    * Charm hängare till halsband denna eller denna
    *
  • Förvaring för smycken:
    * STORT Smyckes skrin med massor av fack
    * Träd för att hänga smycken på finns på Ahlens
    *
  • Presentkort fungerar alltid. Förslag på ställen:
    * Ikea
    * Gekås
    * Åhlens
    * Make Up Store
    * Spa Behandlingar
    *
  • Skrivare
    *
  • Symaskin
    *
  • Möbler
    *
  • En extern hårddisk


Vill ha..

dessa möbler!

Snart 30 bast..

Flera har undrat vad jag önskar mig på denna dag så jag tänkte att jag skulle fixa en lista här på bloggen. Den kommer ligga under kategorin Vill ha. Man får naturligtvis komma med egna förslag oxå ;) Angående 30 års fest så skjuts den upp till nästa sommar så man kan festa till det lite (då ammar man troligtvis inte mer..) och av praktiska skäl men ni kan få lite kaffe & kaka om ni kommer förbi om ni vill ;) Se till att boka midsommarhelgen 2009, festen kommer att vara uppe i Dalarna. Jag kommer att ha den med min polare Anna som passerar 30 strecket på nyårsaftonen. Japp nu är det officiellt snart är man inte +20 längre &  jag fyller dessutom på domsöndagen. Holy Moly.. Nu är man ju vuxen, känner jag mig som jag trodde när jag var 15 och föreställde mig vuxen. Det kan jag ju inte påstå direkt haha. Fast om man räknar vuxenpoäng så samlar jag på mig rätt många men ändå. Nu är jag en mamma fast jag själv är en mammagris & det kommer jag alltid att vara, en vuxen mammagris ;) Mamma I love you. Anna det är ingen idé att du kommer med syrliga kommentarer du är där själv snart moahaha. Men eftersom vi inte firar förrän nästa sommar så är vi +20 tills dess, ett halvårs respit. Japp det låter bra & I sticking to it!

Mamma & Pruttis

För att stilla svärmors & mammas längtan efter Melle Pelle,
 så kommer här bilder tagna ikväll när han är nybadad.


Annica..

I miss you! Blir det någon träff med ilva-flickorna i veckan? Kan ej vara med på yogan går ej med Melle-Pelle, jo det går men det blir för omständigt måste då köra hem och hämta honom efteråt och kan dessutom bara vara med 1-2 ggr på 3 veckor så känns som bortkastade pengar. Vi måste träffas snart!

Dåligt område?!

Då var det dax igen läs mer här..

Dopet

Så här fina var mina älsklingar på dopet :) Melwin var super duktig i kyrkan och följde prästen med blicken hela tiden och det såg ut som han förstod vad prästen sa haha. Prästen var jättebra och sjöng Älska mig från Ainbusk Singers för Melwin. På middagen var Melwin oxå snäll och när det var present öppning tog han sig en tupplur. Dopet blev jättebra och maten efter var oxå kanon ja allt blev super lyckat. Om man någon gång blir gift får samma präst viga och festen kör vi i herrgården.. hint hint till B haha. Kolla in Melle-Pelles outfit på festen så söt,  hängsel-jeans, t-shirt från po.p och sina nike skor han var så tjusig.

  

RSS 2.0