Vår måndag

I förmiddags hade Melwin play-date här hemma med Amadeus 2,5 år och Julius 9 mån, jag och deras mamma försökte föra samtal under tiden det gick så där ;) Men det var mycket trevligt trots 3 små vilddjur.. Dom hade tagit fel på tiden på Melwins kalas så han fick sin födelsedagspresent idag i stället, han fick en fin tröja/sommarjacka och en fin pekbok. Melwin brukar ju sova på fm men det hade han inte tid med idag, fast vi försökte inte ens men när dom gått somnade han direkt.

Sen när han vaknade så plockade vi ut cykeln från förrådet och gick till cykelhandlarn för lite vår uppfräschning. Det är glapp i dynamon så den ska bla kollas över. Vi har ju fixat Melles cykelsits men han har fortfarande inte fått någon hjälm så vi kan inte cykla än men snart så :)

Efter att varit hem och käkat mellis så åkte vi ut till Flädie och lämnade in hoppsadeln för försäljning, dom säljer begagnat och tar 20 % men man slipper ju åka runt och prova den på massa hästar. Köpte den ny för 12 år sen för 10 tusen nu kostar en ny sån strax över 20 helt galet, men den är ju 12 år nyare oxå ;) Känns lite sorgligt men den har ju bara "legat och skräpat" och jag har ju ingen häst att ha den på så det är lika bra att sälja den  och även om jag nån gång har en ny häst så är det ju inte säkert att den passar i alla fall. På vägen hem därifrån tog vi en sväng inom rusta och handlade lite.

Imorgon ska vi hämta den uppfräschade cykeln sen får vi se vad som händer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0