Första bvc besöket

I tisdags så var bvc har och hälsade på men dom hade ingen våg med sig så vi gick dit på em och vägde Melwin och han har ökat till 3440 gr. Han börjar bli stor nu trots att han knappt syns i sin bilbarnstol ;) Han passade även på att pinka ner sin mamma på bvc, misstänkte att det skulle hända men vad gör man?! Det är ju inget som går att styra över, tar nog med en handuk att ha imellan mig och Melwin nästa gång. Det är ialla fall jätteskönt att han ökar i vikt särskilt när brösten blivit små igen.. Dom var gigantiska ett tag, då med mitt mått räknat inte om man jämför med någon annan haha. Huvudsaken är att det finns mat där inne stora som små ;)
B har börjat att jobba i onsdags och mamma åkte hem i tisdags så nu är jag och Melwin helt själva. Det var lite pirrigt men det har gått bra. Ska bara vara själv imorgon oxå sedan är det ju helg sen jobbar B bara mån-tors nästa vecka. Idag så lämnade jag och Melwin bilen på service och när vi hämtade bilen så åkte vi (hela familjen utom Boggie) buss dit efteråt var vi och handlade. Allt gick hur bra som helst en tyst bäbis ;) Känns skönt att äntligen fått iväg bilen på service nu ska den bara få ny högtalare (har sprängt en..) och fylla på AC på måndag. För det har vi en annan verkstad än Bilia det blir lite billigare så ;) Sedan är det besiktning nästa vecka sedan är den klar för att säljas. Längtar efter en kombi!!! När vagnen är lastad så är det inget utrymme kvar i bagaget. Är lite i valet och kvalet hur vi ska göra sen byta in till skit pris eller sälja på blocket. Lägger man bilen på blocket så vet man ju vilka som ringer och ska pruta.. det är ändå inte det värsta utan att man måste ut och provköra med folk. Hmmm får se om killarna i verkstaden kan hjälpa oss eller så kanske vi säljer den i Dalarna. Nackdelen med en ny bil är att vi kommer att få en ny kontant insats och den brukar vara på 20% av beloppet. Men det måste bli en kombi vill ha nu.. fattar inte hur vi ska få plats med packningen när vi kör uppåt. Ingenting är omöjlig eller hur?!

Imorgon ska jag och B klippa oss hos Allie så vi är fina tlll studenten. Allie får klippa B när jag sitter med färg så kan vi turas om att passa "klimpe".

image149
Första bussresan. Han såg väldigt sammanbiten ut men
alla vet ju att busschafförena i Malmö kör som blådårar ;)
Han fick ju trots allt åka mycket buss i magen när mammas arm var gipsad..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0