♥ ♥ ♥ ♥


♥ ♥Mera bilder


Bilder


Å give me..

detta hus är helt underbart och stort.. inredningen är oxå helt underbar.. hade man varit rik hade jag gjort en Zlatan.

Dalmåls palör

För er utbölingar som ska till Dalarna i sommar så kommer här en palör och det blir läxförhör sen hehe..
Dålig uppdatering

..jag vet men jag har inget snidigt program att göra bildcollage i och då är det inget roligt att lägga upp bilder. Kommer massa bilder när vi är himma i Malmö igen :) Sälen var underbart!! Har fin fina blåmärken på benen då jag skulle testa lite moves haha. Läste sälen tidningen innan jag skulle sova och jag var nog så trött att jag läste lite fel. Jag trodde det stod att man skulle ha vikten på skidan som är upp i backen, jag kan inget om teknik jag åker bara nämligen. Det ser nog inte så snyggt ut men jag kommer ner i alla fall :) Så jag skulle testa lite för Anna åkte med Gustav så jag var ensam och hade tråkigt. Sagt och gjort så jag testade och det var ingen lutning knappt för jag hade precis hoppat av liften ja just det den stora -sitsiga korgliften, typsikt va haha. När jag provade mina movs så tänkte jag testa stålkanterna oxå på mina nya begagnade skidor och det tog tvärstopp och jag tror jag flög rätt upp i luften och landade på slalombindningarna. Det man inte dör av härdar ju en eller?!

Johnny Cash


Sitter och kollar på "Johnny Cash at Folsom prison" som var med på K Special tidigare i år. Kunde tyvärr inte se den då men mammi var snäll att spela in det åt mig, dom har nämligen en inspelningsbar box, vill oxå ha!!! Hans röst är en guda gåva, texterna underbara och hans kärleks historia med June är fabulous! Hon dessutom verkar ha varit en underbar människa för hon är så söt och rolig i programet och hennes röst, ååå. Love them!!

Äntligen


I morgon har den premiär, äntligen! Filmen heter Dumpa mig, den ska jag se med mina älskade vänner när jag kommer tillbaka till Malmö. Nice va? Skådespelar listan är fantastisk innehåller bla.; Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Ginnifer Goodwin, Drew Berrymore, Ben Affleck, Bradley Cooper, Jennifer Connelly. Hoppas att den är lika bra som den verkar!

Idag blir även Melwin 10 mån, så fort tiden går!

FrammeNu är vi äntligen hemma i älskade Dalarna och tågresan gick överförväntan. När det bara var 1-1,5 timme kvar av resan började Melle bli riktigt rastlös men då hoppade en släkting på i Ludvika. Då blev det lite nytt för Melle som fick en ny person att prata med och personen är en riktigt söt tjej och det gjorde inte saken sämre, Melle tjejtjusaren ;) Undra vem han bråss på, Björn har du någon aning?! Haha inte alls va?!
Det är jätte mycket snö här uppe har nog inte varit så mycket sen jag var liten och det är ju ett tag sen både i ålder och storlek ;) Så himmla mysigt med massa snö men här är alla less på snön. Sjuk egentligen i Malmö var det +8 grader och vårig nu sitter man mitt i vintern, som det ska åka pulka och skidor. Wohhooo =) Ska ta lite bider så ni får se sen.

1 byte istället för 2

Nu har jag även fixat ny biljett till hemresan, köpte ju min för 147 kr nu har jag betalat 364 kr till för att slippa att byta 2 gånger. Åker ner till Mjölby och hoppar på X2000 där istället för i Norrköping. Känns smidigare med all packning dessutom är det mera tid för Boggie att kissa på på dom bortbytta bytena så hade vi 10 min i mellan och då ska man ju på och av med all packning, men oftast så går dessa tåg från samma perrong men nu slipper vi stressa mellan skönt.

Fix

Bloggen ser lite konsitg ut i vissa lägen men orkar inte fixa det nu, det kommer ha tålamod!

Here we go agin


När jag kommer tillbaka till skåneland igen ska jag börja rida igen. Börjar sakna hästarna och det ska bli skönt att komma hemmifrån ensam ;) Får se vad jag får för något att klättra upp på igen, jag är inte så kräsen.. Något som varit kul är att ridan en riktig fining som man kan göra lite konster med och hoppa lite hinder. Men men det får vi ta när vi flyttar till Dalarna för så ska jag och mamma ha häst igen eller hur mammi? Jag vill vill du? Det är det optimala dela kostnaden och tiden, så kan ju mamma passa Melle när jag rider ;)

Dålig uppdatering

Men det har inte hänt så mycket roligt... Melles tänder spökar så han är gnällig i perioder, fast mest när vi är själva han och jag dåhan hänger i mitt byxben. Håller på att planera och packa inför tågresan till dalarna. Den upptar mycket tid just nu både omedvetet och medvetet, ska bli mycket spännande att åka tåg med melle som har en myrstack innanför blöjan ;) Men men det går säkert jättebra men jag kommer nog "mental-krasha" när jag är framme haha.Idag kom Allie hit och hälsade på lite, så mysigt :) Vi tog bla en promenad på en sisådär 1,5 timme, det hände nått weird. Det kom en kvinna cyklande och började att Boggie är så söt och gick på att hon var så lycklig att hon fick gå eftersom det är många som bär sina chihuahuas. Sa att hon åker vagn när vi går riktigt långt. Så när hon skulle cykla så sa hon nått som jag inte hörde så jag sa bara Jaa som man brukar och nickade lite så där, då stannade hon och sa att hon (Boggie) är verkligen lycklig hos dig och så cyklade hon. Så hon kunde tydligen "tala med hundar" jag och Allie tyckte att det var mycket lustigt. Tror dessutom att Boggie inte gillar mig, hon är husses hund om hon är i ett rum och jag kommer in så byter hon rum. Hon sitter aldrig i mitt knä hemma om jag inte ber henne osv.. Men när det verkligen gäller då är det mig hon kommer till.. eftersom jag är the leader of the pack eller hur älskling ;) Angelina däremot var en riktig mammagris som jag saknar min lilla fina hund även om jag har Boggie så är det inte samma sak. Tänk om vi skaffar ett barn till och man känner som man gör med hundarna då är man en hemsk människa på riktigt...
När jag och Allie satt och snackade visar det sig att dom ska till sälen exakt samtidigt som oss, fast dom ska bo vid högfjällshotellet. Vad är oddsen på det?! Riktigt kul hoppas vi kan få en dag i backen ihop antingen får dom komma till hundfjället eller så får vi åka i lindvallen. Eller ännu bättre i Trysil är grymt sugen på det. Vi får se hur det blir dom laddar i alla fall för party på fredan, kanske hänger vi på om vi kan smöra lite för mammorna.


Borta.. :(Den var med på mammaträff idag när vi skulle gå så fanns den ingen stans :( Tog av mig den efter vägen la den i mellan regnskyddet och åkpåsen till hälften synlig sen är jag säker på att den var med in hos henne vi var hos. Men sen ..... borta. Hoppas att den kommer tillbaka för I LOVE MY DISCO MÖSSAN!

Nya framsteg hela tiden

Melwin har fått två små bissingar nere och har varit lite kinkig men nu verkar det ha vänt igen. Så skönt men det är ju några tänder dom ska få.. Han har även lärt sig vinka gullungen. Han har förundrat suttit och kollat på sin högra hand när den har rört sig till synes av sig själv men nu kopplat ihop det med att man säger vinka. Fast det kommer ju inte på beställning..
Jag har bestället en ny fin bärsele blev inspirerad av Annas inköp, hoppas nu att den blir bra och att lilla pruttis uppskattar den. Blir skönt att man kan "kasta upp" honom på ryggen som en liten ryggsäck.

Jo vet ni vad som hänt?! Ska ju åka tåg för första gången till Dalarna med Melle och Boggie aldelles själv snart. Kollade lite på sj:s hemsida och ser att dom ska ha banarbeten efter en del av sträckan. Hmm 4 byten istället för 3 inte kul med vagn, bäbis, vovve och ett berg av packning, så jag mejlade sj för att fråga om det blir förseningar. Ska redan åka i 7 timmar och det är redan 6,5 timmar för mycket med en liten bäbis som har en miljon myror i blöjan ;) Fick  som svar att jag sksulle kontakta sj för att boka om biljetten, jaha tänkte jag men jag har ju inte valt omboknings bara biljetter. Men dom bokade om mig så nu har jag bara 1 byte, wiiiiii och tåg nummer 2 har bättre plats för vagnen likanar öresundståg lite kan man säga. Allt för mitt gamla pris på 147 riksdaler, tack sj!! Det roliga är att jag åker samma tid och tåg till bytet men sen åker raka vägen till Falun och det tåget jag skulle åka byter 2 gånger men är framme 5 min innan det jag ska åka nu. Weird va?

Vasaloppet

Vi kollat på Vasaloppet idag och det vanns av Daniel Tynell som är född och uppvuxen i Grycksbo, shit va bra han var idag. Detta var hans tredje seger totalt grymmt jobbat. Han satt faktiskt brevid mig i skolan haha. Nu undrar ni förstås, är han inte äldre än unga frächa Maria?! Jo så klart han är men vi hade integrerade klasser, det gick några 4:ror, 5:or och 6:or i samma klass. Han gick i 6:an och jag i 4:ran och jag satt faktiskt brevid honom ett tag haha.

Hade Jonas varit med och åkt så hade det blivit grycksbo på både första & andra plats idag, för det klarar han lätt som en plätt eller hur J?

Bra eller Anus?

Nu har jag fixat lite på bloggen har faktiskt bytt ut hela koden mot ny och ändå så är det bara små ändringar nya typsnitt och lite annat så fix. Nu måste ni rapportera om något ser konstogt ut i era webbläsare då det verkar skilja mellan mac & pc.

RSS 2.0