Det drar ihopa sig..

Snart är det dax att åka hem och det känner jag inte alls för. Nu är jag van att ha massa folk omkring mig och få en stund för mig själv att vara Maria istället för att vara mamma ;) Men men det är dax B ska börja att jobba igen. Självklart ska det bli skönt att komma hem igen till våra egna saker men ändå vemodigt, kommer ju att bli ensam då alla kompisar jobbar dag tid. Bara umgås med andra mammor hela tiden är ju inte heller så lockande haha. Kommer snart göra en tripp uppöver igen men då måste B vara hemma och jobba. Måste bara ha med mig någon i bilen för jag kan inte åka själv än med Melwin, i fall han börjar att skrika då måste någon vara beredd att stoppa in nappen :) Ska även köpa en extra bilbarnstol som vi kan ha uppe i Dalarna så jag slipper att köra bil och kan åka tåg i höst. Åker jag tåg kan jag sitta i familjevagnen om inte Boggie ska med då måste vi sitta i djurvagnen. Melwin åker gratis i mitt knä men gjorde lite tester på sjs hemsida och den dyraste barnplatsen jag fick upp kostade 25 kr tur och retur, svårt val?! För om jag bokarplats till Melwin kan han sova i liggdelen av vagnen på golvet. Svammel svammel..

Melwin var på 6 veckors kontroll idag på BVC här uppe. Allt såg bra ut han låg och skrattade och pratade med doktorn, lilla bus ungen. När vi skulle åka hem och jag skulle sätta honom i bilbarnstolen så slog jag i hans huvud i handtaget som var i bär-position, det var inte så populärt.. Som tur var så slog han inte i det så mycket, handtaget brukar alltid vara "bort-fällt" annars vid i och ur tagning. Nu har han växt hela 8 cm sedan han föddes och nu väger hela 4.45 kg.

Mina 2 presenter

Har jag berättat att jag fick en morsdags present och en synd-om-muffen-present (för att den var så "duktig" vid förlossningen..)? Fick 2 berlocker till mitt Thomas Sabo armband, en som ser ut som en björn och ett B med bling-bling stenar i. Nu har jag 8 berlocker och dom är så fina!! Men jag vill ha många flera haha. Sedan ska jag önska mig halsbandet med bling-bling ringen att hänga berlockerna i.. B tycker att det är skit bra med berlockerna för nu vet han alltid vad han ska köpa i present :) Det är ju bra..


Stor kille..

Idag har vi varit på bvc och vägt och mätt Mewin. Han hade växt 0,5 cm på 1 vecka och väger 4130 gr, han har blivit så stor :) Han passade även på att kissa på bvc tanten, den lille rackarn. Imorgon ska vi till banken och se om dom vill lösa lånet vi har på bilen så vi kan sälja den annars blir det problem för nu äger GE Moneybank våran bil. Det står ialla fall på deras hemsida att man ska lösa lånet för att kunna sälja bilen. Sen ska vi diskutera ett nytt billån för man vill ju veta var det är billigast via bilhandlaren eller banken. Melwin ska även få ett sparkonto så vi kan börja spara lite pengar till honom. Bra om han ska döpas sen oxå för då kan folk sätta in pengar istället för att köpa presenter. I övermorgon ska Melwin med sin tjej Elsa och handla lite.. hoppas att han är tyst och snäll då ;)

Studenten

Förlåt för dålig uppdatering men det har varit lite dåligt om tid i student och fotbollstider. Jag har hjälpt mamma med att baka inför studenten, bakade bla en chokladkaka jag inte gjort innan. Oh my god vad god den är!! Nu är det klart Alex "pubis" lillebror tagit studenten! Vädret var ite ostabilt men vi hade tur vid utspringet och när gästerna kom men sedan kom det ett skyfall, då var alla som tur var inne. Alex fick massa fina presenter och av oss fick han ett presentkort på ikea på 2000:- och runt halsen fick han rosor, mjukisdjur och en liten flaska "champange". Jag har designat hans studentskylt är den inte fin?! Melwin skötte sig exemplariskt det var lite nervöst då han har haft ont i magen men han har fått några magdroppar så det har blivit mycket bättre. Igår var dock lite sämre igen men jag kanske åt något olämligt på student buffén vad vet jag. Igår firade vi även en släkting som tagit studenten där var det släktingar som jag inte träffat på länge det var jätte skoj att se dom igen. Alla ville se lille Melwin och han har fått mycket presenter, lägger upp bider senare.


Mina älsklingar

Så här mysigt hade B och Melwin det igår morse när dom tog sovmorgon :)

Grattis pubis ;)

Idag fyller min lillebror Alexander 19 år! Hipp hipp hurra!
Önskar vi i Malmö

Våran dag

Morgonen började med att jag skulle lämna Tudor hos veterinären mellan halv 8-8. Innan jag åkte slängde jag in tvätt och rastade Boggie. På väg hem körde jag innom biltvätten och spolade av bilen. Hem tvätta tvätta tvätta tills B skulle på jobbet, fick lov att vara färdig tills dess så Melwin slapp vara med i tvättstugan. Sedan var vi på bvc och vägde och fick AD-droppar som han ska börja med nästa vecka. Melwin har blivit en stor kille nu väger han 3635 gr, våran bvc kontakt tyckte att han var stadig med blicken. Våran duktiga lilla kille :) När vi kom hem rastade vi Boggie för att sedan åka till besikningen och besikta bilen som klarade sig utan anmärkning, jippi!!! Nu är det bara att sälja, ny servad och ny besiktad. På vägen hem så var vi på djursjukhuset och hämtade Tudor. Han hade inga problem med sina tänder trots att han dreglar men han hade en liten knuta inne i munnen som tur är var det inte cancer. Nu ska han ha pencillin 2 ggr om dagen i 1 vecka, det passar ju jättebra nu när han ska bo på pensionat, NOT!! Det är inte så lätt att hantera en chinchilla om man inte är van... hmm. Besöket kostade 1552:- som hittat :( Nu är jag i valet och kvalet om vi ska hämta ut medicinen idag eller om jag ska göra det imorgon bitti. Apoteket har öppet till 20 och vi kan ju faktiskt gå dit.. Nu återstår det att fixa naglarna, köpa present till min lillebror som fyller år idag och tar studenten nästa fredag och hämta hans studentplakat som jag har gjort, allt detta ska vi göra imorgon. På torsdag ska vi lämna Tudor på pensionatet och packa det sista.

Idag fyller Melwin 3 veckor!!

Present från Overgrootmoeder & gammelfarfar

Melwin har fått en present till den kommer från min styvfarmor Frieda och styvfarfar Owe.
(Min styvpappa Rubens föräldrar).
Frieda kommer från holland så hon blir Overgrootmoeder och Owe blir gammelfarfar till Melwin.Roligaste på TV:n..


Boggie hjärtar Melwin!

Boggie vill gärna vara med och sniffa lite på Melwin och tycker att han är spännande.
Hon har även blivit en vakt hund, både skällde och morrade när mamma kom hit förra veckan.
Fast det gick snabbt över, hon kom på att hon gillar mamma jätte mycket.

     
Båda mina bäbisar!
Trångt i knät med en bäbis och en vovve, så mysigt!

RSS 2.0