Besök

Nu har mamma & Ruben kommit ner på besök, det är alltid roligt att få lite främmande. Imorgon ska jag, B och mamma åka över till Köpenhamn och gå på julmarknad på tivoli ska bli jätte mysigt! Ruben är och jagar och kommer hem på söndag kväll, B jobbar så jag och mamma har varit ensama nu på em.  Vi har varit på lva och hälsat på lite & som vanligt jobbade varken Anna eller Carina :( fick ialla fall träffa Åsa :) Tog varsin Chai Latte på Espresso House på ilva, dom har den bästa chai latten.

Nu ska jag kolla på idol, heja Amanda & Marie!



Favoriterna i högtalarna:
Gun's N Roses - Best of Guns N Roses

annars något annat hårt som:
Iron Maiden - Fear of the dark
Marlyn Manson - Mechanical Animals
Metallica - Black Album
Nirvana - Nevermind och Unplugged
Hole - Celebrity Skin och Live throught this

Som ni fattar har jag en hårdrocksperiod :)

Ge upp..

Varför kan man inte få vara ifred, överallt står det försäljare och försöker kränga sina grejer. Ok om dom står i köpcentrum som mobilia eller triangeln, men ICA Maxi?! Dom har försökt kränga på mig telefonabonemang och elabonemang. Ge upp jag är där för att handla mat. Vill jag ha nytt abonemang skaffar jag det för f-n inte det på ica, låt mig vara!!!

Måndags bravader

Mail från en gammal kollega på ILVA:
"Idag på jobbet kom jag och Carina att prata om hur mycket vi saknar dig på jobbet,
vi tre hade ju några "goa" söndagar ihop!"
Ni är så gulliga I miss you too, ni jobbar ju aldrig när jag är inne och hälsar på. Fast nu var det nog 100 år sen jag var på ILVA men mamma kommer i helgen och hon vill alltid till ILVA. Så jag kommer kanske till helgen då :) Se till att jobba det fungerar inte att vara ledig när ni får fin främmande ;)

Jag har äntilgen bytt till vinterdäck på bilen idag, taaaddaaaa. Höll på att bryta benet när jag lastade ur dom bytta däcken bara. Säckekärran var fellastad när jag skulle tippa den så tappade jag balansen och fick 4 st sommardäck, 1 säck toa-lätt (kattsand 55 liter) inklusive en säckekärra över mig. Som tur är är ju stålrammen på säckekärran lite böjd och där hamnade mitt ben. Så allt gick bra, det måste sett helt sjukt ut haha.

På väg hem från däckbytet (innan insidenten med säckekärran) svängde vi förbi zoo affären, hittade fina selar till doggisarna. Tänker på Magnus Ugglas nitar & läder haha. Selarna finns på Jäger Zoo i Malmö märket heter Flamingo. Har kollat efter selar till doggisarna innan men inte hittat något. Selarna kan sitta jättebra men så sätter dom dit något stort plast spänne som är 1,5 cm brett och det hamnar ju alltid i armhålan, det kan inte vara skönt. Nu hittade jag dessa spännet är mitt under det är ju kanon förutom att hundarna är lång håriga och husse kommer få nippran :) Men huvudsaken är att dom sitter bra på doggisarna, dessutom kostade dom bara 139 kr styck vilket är ett litet fynd. Selarn brukar vara skit dyra.

image56


Mattan

Nu är mattan oxå fixad! Ringde och frågade vad det kostade, vilka tider man kan lämna in den. Då säger han i andra änden att dom hämtar inom Malmö. Hur mycket extra frågar jag för att inte få en räknings chock, det ingår hämtning och lämning i priset. Perfekt, bokat. Tänkte att har man tur så får man matt skrället tvättat innan jul. Vänta du ska få prata med leverans killen säger manen. När kan du komma frågar jag, jag kan komma nu på förmiddagen säger leveransmannen & så 1,5 timme senare var mattan hämtad. Klar om en vecka, super!!

Någon annan som är intresserad heter det Matt-Tvätt Experten 040-93 33 53. (Min matta kostar 190:-/m2)
Ps ni kan ju vänta så jag ser att mattan kommer tillbaka oxå ;)

Vi ser ut!!

Nu är våra fönster putsade och fina, jippiiii. Tack så mycket Annica!! You are the best, puss puss. Hoppas att du får en underbar tripp till Staterna, det förtjänar du!!  Nu återstår bara att få mattan i vardasrummet tvättad, måste lämnas in på kemtvätt. Ska försöka komma ihåg att ringa och boka på imorgon. Nu ska jag börja och städa..Jag är på gång igen efter några veckor i dvala, yes. Tänk om det bara kunde komma lite fin snö som skulle stanna tills jul då hade det varit pricken ovanför i:t. Men det finns väl ingen risk i såne med snålblåst, stormblåst och regn varierat eller allt samtidigt.

Var med & tävla

image55

Motivering:
Jag har gått och dreglat efter ett Thomas Sabo armand med berlocker,
sen jag fick se dem första gången. Kärlek vid första ögonkastet!!
Nu finns det en liten chans att få hänga denna dyrgrip om armen, äntligen!!
Det skulle lätt kompensera hösten som varit och att jag och min sambo
eventuellt inte kan vara med våra familjer till Thailand nästa år.
Som vi sett fram emot sen vi bokade i april.

Dessutom en perfekt försenad födelsedags present (23/11).
Jag skulle nog skratta och gråta samtidigt om jag vann..
Det sista som överger människan är hoppet!


Tävlingen och regler finns hos Lolita för er som vill vara med.

Musik

Är det någon som vill lära sig ett nytt musik stycke,
som man inte lärde sig i kommunala muikskolan?!

image54

Tack allihop!

Födelsedagskort från min barndoms kompis Anna.
Tack det samma! Kramar Maria
image56

Tack för alla gratulationer och presenter!

Hittat vid städningen

Von Maria, det hade väl passat bra?! haha
Med bättre frisyr och galaklänning så hade man varit "hemma".
Jag älskar bling-bling.. är som en kråka eller är det skata vill ha allt som glimmar.
(vet att jag är en skata, men då av andra orsaker)
.
image52

Duktiga jag ;)

Jag har lagat mat åt min sjukling B, som är hemma och "döende" haha. Tror inte att det är så allvarligt nån basill eller ett virus. Torsk med ägg och persiljesås blev det. Sedan har jag börjat att städa i garderoben, min walk-in closet.. Kanske kommer en lite bild därifrån nån gång, inte för att det är så mycket att se men ändå.

Så kommer vi få fänsterputsning i helgen, wwiiii äntligen! Så tänker jag julpynta ihelgen, 1 vecka för tidigt. Det kommer sig för att dels får jag fönstren putsade, då ska allt ner lampor blommor. Det känns lite onödigt att sätta tillbaka lampor som ska bort 6-7 dagar senare. Sedan får vi besök på torsdagen tiills tisdagen då vill man ju inte julpynta mitt i främmandet. Men det är ju jättemysigt med lite stjärnor och stakar!!

Myskväll med tjejerna

Jag sitter hemma hos Karen och knackar på hennes jobbdator. Jag har nästan ätit upp allt ätbart som finns godis, babaganusch, oliver och fetaost. Hoppas att den är pastorierad... Vi har precis kollat klart på Uggly Betty snart börjar Desperate, kom ihåg Totte att du inte ska klaga inorgon.

Uppdatering på huset. Vi har lagt ett bud på hus nr 2 (vi har dumpat hus nr. 1 det blir för litet..) Budet vi la på huset är under utgångspriset, mäklaren  berättade för B att dom redan hade sänkt priset på huset för att det inte hade blivit sålt. Vi får se hur det blir med allt, det verkar ju inte vara någon jätte rusning direkt. Kanske kan vi mötas på mitten mellan vårat bud och utgångspriset, vem vet. Fortsättning följer...

Veterinären

Imorgon ska hundarna till veterinären och slipa tandsten och få sprutor, det kommer inte att tas emot med öppna armar haha. Dom var med till Allies nya frisör salong Västergatan 16 igår på invigning. Då var dom i sitt esse, gick från famn till famn, dansade och fjäskade haha.

Sen igår kväll var jag och Annica på bio och såg Solstorm. Den var bra men inte som jag kom i håg boken, får nog läsa om den... Izabella Scorupco så jävla vacker, fast dom inte har glamouriserat henne nått. Persbrandt var oxå bra, han har så mysig röst. Den är helt klart sevärd!

Husvisningar

Idag har vi varit och tittat på 2 hus i Klågerup. Den ena visningen var 12:10 den andra 14:30. Då kan vi ju köra till IKEA och käka lunch imellan föreslod jag.. jo tjena typ alla familjer i hela skåne var på IKEA. Åk aldrig dit en lördag eller söndag.

Här kommer i alla fall husen:
Hus nr. 1  var jättefint inget att göra bara att flytta in. Nackdelar är lite litet sedan håller dom på att bygga ett helt nytt bostadsområde på baksidan, då vet man inte hur utskiten blir. Trädgården var oxå lite liten. Bara 2 sovrum. Vi tror även att detta hus kommer att skjuta ihöjden i budgivningen.

Hus nr. 2 var fint. Måste tapetseras om samt var några golv mattor inte så fina. Men här finns det lite möjligheter. 2 stora sovrum samt 2 mindre. Lte weird var att dom som ägde huset var hemma när vi hade visning och det var bara jag och B..

Vad säger ni? Hus 1 är finast men går som sagt inte att göras större....

Thomas Sabo

Eftersom jag fyller år nästa vecka & B aldrig vet vad han ska köpa så har jag gett detta i förslag til honom. Det är Thomas Sabos Charm Club berlocker, dom kostar från 200:- styck till 700-800:- om jag minns rätt. Då vet B alltid vad han ska köpa, nya berlocker :)

image51

Sjukt roligt

Förlåt mamma & svärmor, can't help it men detta är sjukt roligt.
Jag har lovat mamma att inte skriva något snuskigt och vara pervers på nätet.
Men detta räknas nog inte eftersom det inte är jag eller?! ;)



Städhjälp & lite motivation, tack!

Så mycket att göra occh så lite lust

* Beställa tid fär däckbyte
* Beställa fönsterputsning, vi ser knappt ut längre
* Beställa mattätt till rumsmatta
* Diska
* Städa, hela lägenheten inkl skåp och garderober
* Torka av alla golv
* Städa bort sommar kläder & skor
* Placka fram vinter käder & skor
* Laga mat till jobbet imorgon (Måste göras nu!)
* Boka tvättid
* Räkna ut årets totala övertid (nytt avtal på g)
* Sortera in viktiga papper i pärmar
* Köpa brandvägg och fixa ordning PC så B kan spela poker. Han säger att det är gratis turneringar, jag är skeptisk men Annas Jonas har vunnit på sånna. B får bara spela om han vinner, så snart får han inte spela mer ;)



Förvirrande inlägg

Så här är det i min hjärna alltid från det ena till det andra utan några som helst sammanband. Men sammanband finns det det är bara ni som inte kan se det. Så nu vet ni det. Så ens stunden kändisar andra stunden hårproblem.

Hårproblem

Jag hatar mitt hår för tillfället.. Fixa det då tänker ni då. Men jag vet ju inte hur jag ska ha det men jag har två starka kandidater. Långt nougat färgat svallande lockigt eller kort glansigt och svart som natten. Eller något annat roligt.

Jag har för kort hår för svallet och då måste jag spara mera.. Hur mycket till måste man spara för att det ska bli perfekt och inte "lönshrdkrull" innan permanenten?! Bara klippa topparna under tiden är inte roligt, fast den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller är det alltid för länge. Korta pagen är snygg och jag passar bra i den men då måste man fixa håret. Sedan kan man inte sätta upp håret. Vad säger ni??


image50

Lång svallande eller kort och glansigt, det är den stora frågan.

Tragiskt med kändisskap

Snälla kan inte någon hjälpa Amy Winehouse? Läs senaste nytt här varför? När hon uppträdde på EMAs i München var det en katastrof finns att se här.  Låter hon nykter/drogfri. Kan jämföras med hur hon låter i videon, ok jag vet att det är skillnad live men hallå hon junde knappt texten. Hon fick även ta emot Artisternas pris, det är branchen själv bestämmer och nominerar. Jag tycker att det är det mest prestigefulla priset att vinna. Inte Amy verkar det som... tack talet var ännu en katastrof. Hon sa Thanks stod och stirrade med stora ögon, pillade i enorma håret. Stirrade lite till sp  friends och tog priset och knatade av scenen. Kunde tyvärr inte länka då you tube plockat bort den, wonder why?!

När "någon" hjälper Amy kan inte någon hjälpa Britney oxå. Här behövs ingen "övertalan" med artiklar hit och dit, alla utom Britney vet att hon behöver hjälp.


Nu till något annat plastikplastik paniken i USA dämpas efter att Kanye West mamma dog i följd av plastikoperation. Men man slutar ju aldrig att förundras av USA. Alla ska se lika ut stöpta i samma mall. Men det kanske får någon kotte att tänka lite längre innan dom placerar sig under kniven.

Discomössan

Köpte en ny mössa förra veckan måste visa den för den är så fabulous!

image49

Visst är den fin!
Den bara skrek maria köp mig & jag köpte den :)

Big Brother klassiker 2002

Var ute på youtube och hittade denna tv klassiker.
Denna sesongen var grym! Ja det är Peter när han kissar på mattan.


Fy fan!

Ibland hatar jag människor så mycket!!
Känsliga tittare bör varnas då detta är en film från PETA.


RSS 2.0