Den här filmen vill jag se!

He's Just Not That Into You

Roll-listan bland annat: Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson,
Drew Barrymore, Ben Affleck, Justin Long, Kevin Connolly och Brad Cooper.

I paketen

Det stora paketet låg det en handdocka i form av en kanin till Melle ochen Grycksbo-häst till mig, det är en dalahäst fast med Grycksbomålning. I lilla paketet låg en chili berlock från Thomas Sabo, ett halsband i silver med en dalahäst samt ett silver halsband med en bricka där det stod Melwin på ena sidan och Björn på andra.

Sen så skickade min kompis Anna ett egengjort kort och en trisslott, ingen vinst men det är faktiskt tanken som räknas :)
I love you Anna!

Me, me, ME

Kolla in detta :) För en gångs skull hade jag fint väder på min födelsedag, tror inte det har hänt sen jag var liten. Det var dom perfekta förutsättningarna som jag skrivit om innan. Började nästan lipa för jag blev så glad när jag satt i bilen på väg uppöver. Någonting tycker jag att man ska ha när man nollar på domsöndagen eller hur?! Fint väder var helt underbart tänk om det hade varit som innan i veckan grått, grått, svart, regn, regn, REGN, blåst, blåst blåst då hade jag nog deppat ihop haha.

Perfekta förutsättningar

Är det ute idag, wiiiiii -2 grader och lite snö, I love! Någon som inte gillar snö är Boggie fick släpa henne på morogn rundan fast hon hade ett täcke på sig haha. Nu ska jag gå och äta lite frukost måste passa på när Melle sover, han sover som vanligt inbäddad i vagnen ute på balkongen.

Litta fredags kul

Skulle verkligen behöva att bli lite smalare, men jag känner mig som Tiffany ;)
Försökte hitta när Tiffany säger att man ska vara med i Robinson för där blir man känd och smal,
sa precis till B att man kanske ska anmäla sig till nya Robinson av den anledningen. Obs ironi haha




Här kommer pappa Ruben nästan i alla fall haha.


En lektion på Skånska,
så här kan ske Melle kommer att prata haha.


Vi se det snöar :)



Dagen i bilder. Vi är på väg hem från babysimmet & jag köpte en ciabatta på vägen hem som jag skulle äta på vägen. Men denna macka var omöjlig att äta "unterwegs" så jag fick käka den hemma istället, kolla in fyllningen. Melwin syns knappt fick lov att dra ner regnskyddet för det snöade in i vagnen, på bilden i mitten så ligger en liten vit handuk oxå som "insnöning-skydd" tager det man haver haha. Ja sen gick jag och log hela vägen hem och nynnade på vi ser det snöar vi ser det snöar haha. Jag bjuder på den hemska bilden på mig :) Det optimala hade varit -2 grader och 5 cm snö det blir så mycket ljusare ute, men i skåne blir det bara slask.. Fick lite Sälen längtan oxå vi ska ju dit i mars, wiiiiiiii så najs jag, Melle, mamma, Anna med barn och hennes mamma. Jag och Anna i pisten like old time, I like :) och mammorna passar barnen. Vi fick även bytt däck idag, Melwin tyckte det var mycket spännande han var så söt när han satt i bilbarnstolen med sina chockrosa hörselskydd haha. Det är igentligen rätt sjukt att det blev snö idag, jag hade planerat tidigare i veckan attt byta med tanke på att vi ska ut och köra på söndag. I morse när jag lastade in däcken innan babysimmet så snöade det inte, jag hade faktiskt aldrig kunna gissa att det skulle snöa idag. Som tur är har jag hittat ett däckbytar ställe som det aldrig (i stort sett) är kö på, det var det inte idag heller trots vädret. Dom tar bara 200 för att byta oxå, perfekt va?! Det är med kvitto.

Wiiiiiii



På mitt köksbord ligger dessa två paket som jag fått idag,
Wiiiiiiiiiiiiiiii så spännande har verkligen ingen aning om vad det kan vara.
Ska försöka spara dom tills på lördag, på söndag ska vi ju iväg..
.. men jag är så nyfiken haha. Återkommer om innehållet.

Helgens planer

Melwin är klädd i Kaxs från Kappahl, en doppresent från styvfarmor & farfar.
Så himmla fint :)

I morgon ska vi och simma igen, det är så mysigt. Vet inte om jag berättat detta innan men vi ska "gå om" 2:an, det är inte för att det gått dåligt på simmet utan för att det inte finns någon 3:a på det stället vi simmar, vi vill inte byta sim ställe. Det handlar ju om att vara i vattnet och ha roligt, alla "simmar" redan efter sin förmåga redan så det kommer inte bli någon skillnad igentligen. På lördag så måste vi väl städa lite för vi ska få besök på måndag av svärmor, vi behöver ej städa för att hon kommer utan för att det behövs. Det är inte högsta prioritet hemma hos oss för tillfället om jag säger så, det är inte så illa att vi vadar i skit upp till knäna heller haha men damm tussar i hörnen och så. Ska bli riktigt najs med sällskap och lite avlastning av svärmor:) På söndag är det domsöndagen i dubbelbemärkelse haha, känns helt overkligt att man ska bli gammal på riktigt. På söndag ska jag och Melwin köra upp till Ullared och bo hos släktingar en natt sedan på måndag ska vi hämta svärmor som har tagit en shoppingresa till Gekås. Det var mitt förslag att vi skulle hämta henne för nästa helg så skulle svärmor och svärfar ändå komma ner och hälsa på en helg, då behöver hon ju inte åka upp och ner. Ska även ta en vända på Gekås men sist så var mamma med som barnvakt nu så ska jag ha honom själv så vi får se hur det går. Tror nämligen han är snällare när han är med andra än sin egen mamma, men vilka barn är inte det?!
Ska försöka komma iväg imorgon eller på lördag och byta till vinterdäck innan resan för man vet aldrig om det blir underkylt regn eller dyligt. På lördag ska en kompis & hennes kille åka till Egypten för att sola och bada, jag är grön av avund.... VILL OXÅ!

För ett tag sen skickade jag in lite papper till Agria på djuren, på Tudor ska jag få tillbaka 1200-1300 kr. Kommer lägligt Boggies försäkring på närmare 3000:- ska betalas snart. Så får vi se om det blir något för Angelina, eftersom hennes årspremie nästan var nybetald när vi fick lov att avliva henne. Ofta är man (läs jag..) för lat för att kolla upp saker och skicka in papper men det kan löna sig. När jag bröt armen så fick jag någon tusenlapp av någon försäkring allt sedan mamma fått mig att ringa.

Nya inköp :)

Har varit på jakt på ett par nya skor som är varma och klarar slasket i Skåne. Då kommer en mamma på babysimmet med ett par nya skor, dom perfekta hennes var dock röda och inköpta på Jerns men efter lite letande hittade jag dom i svart på Stadium. Vinterfodrade halvgummistövlar kan det bli bättre? Ja kanske men inte för 450 pix :) Jag har normalt 38-39 men nu fick jag lov att ta 40 för att få plats med extra raggisar när det blir riktigt kallt. Det som retar mig lite är att högerskon har varit provsko så den är lite större.. har inte hittat ett par oprovade 40 någon annanstans. Men det är väl ett I-lands problem..



Nyss ropde jag in denna billeksak på Tradera för 76:- plus frakt så den hamnar väl på en hundralapp. Ny kostar den 2 hundralappar. Hoppas att Melwin uppskattar den :)


Vem vill ha småbarnsmamman?!

Idag när jag var ute och gick i bostadsområdet här så blev jag raggad på, ja ni läste rätt. I en korsning mötte jag en man som var 40-50 och ej är svensk (pratade med rejäl brytning, men var ej mörk) och han slog följe med mig, Boggie & sovande Melwin i vagnen. Han frågade om jag var gift och om det var en pojke i vagnen. Svarade sanningsenligt att jag ej är gift men sambo och att Melwin är en pojke. Så frågade han om jag var svenska och om jag bodde i närheten och mitt namn. Han gick även på att Maria var ett bra starkt namn. Sedan började han förklara att jag är snygg och hans hjärta bankade när han såg mig haha. Han ville ha mitt nummer så vi kunde ses flera gånger förklarade att han ej skulle få mitt telenummer och att min sambo ej skulle bli så glad. Då tyckte han att vi kunde ses i hemlighet och min man behövde ej veta svarade jag självklart kan vi det, haha närå svarade att vi aldrig skulle ses och att jag ej vill ring honom att han ej skulle få mitt nummer. Han tyckte att det var synd för han var så fylld med kärlek, det sjukaste är att han verkade ej driva utan han verkade vara helt allvarlig. Började fundera tänk om han följer mig till porten vad ska jag göra då, ska jag gå en omväg hem osv men som tur är vek han av några korsningar från där vi bor sedan var jag nojig att han följde efter men jag har inte sett honom än.. Han ville även gå på flera promenader och prata & disskutera men avböljde vänligt men bestämt det oxå.

Vad får en man som skulle kunna vara en far tro att man är intreserad särskilt eftersom man har en bäbis? Han kanske såg mig som sitt "frikort" att stanna i Sverige, stackars kvinna barnets far har inte gift sig med henne fast hon fött honom en pojke och hon är nog lättfotad oxå eftersom hon har haft sex (uppenbarligen eftersom pojken finns i vagnen). Eller hur tänkte han?!

Sjukling

Melle är en liten sjukling fast det är bättre idag, igår hade han feber och snörvlade. Fast han ver en liten sjukis så charmade han våra gäster.. Natten har varit hemsk i natt den värsta hitintills, vid 4 tiden skickade jag ut B ur sovrummet med orden sov du nu för jag vill oxå sova sen. Det gick inte göra något till och med tutten hjälpte inte, jo det gjorde den men bara för stunden. Idag är jag och B zoombis middagen har bestått av två äggmackor än så länge.

Vi hade min kompis Annica och hennes sambo och deras vovve här igår på middag, det var så trevligt! Det måste vi verkligen göra om :) Dom ska åka på solsemester på lördag och jag är grön av avund, JAG VILL OXÅ!!! Ska i alla fall åka till sälen och åka litta slalom i mars om vi får stugen som vi bokat. Då ska jag "dumpa" över Melle på mamma och njuta av att vara barnfri ett par timmar. Kanske låssas jag även att livet var som innan man fick barn, när man är mamma så är det riktigt wild and crazy ;) Innan man fick barn så var wild and crazy att gå ut dansa på borden och bli riktigt berusad, livet ändras som tur är. Fast det är roligt att göra det sist nämnda oxå fast inte som 30 årig småbarns mamma ;)

Melle-Pelles nya räser..



...det är en Chicco DJ Baby Walker.

The latest..

Melwin var på 6 månaders kontroll på BVC idag på em och han är normal, som om man inte visste det redan ;) Dom gjorde inget speciellt kollade höfterna och hur han greppade. Jag kunde ställa lite frågor, han kan börja äta våran mat om vi inte saltar den och inte har med något på listan som dom inte ska äta. Så nu är det bara att laga på tror att han är ganska trött på sin köttpuree även om han äter haha. Vi ska prova torsk i äggsås och broccoligratäng Melle & jag innom en snar framtid, fast jag mixar nog inte min mat ;) Innan kontrollen var vi på promenad men 2 andra mammor, måste bränna bort lite kilon.. dom sitter som sten :( Fick även ett telenummer av BVC med en mamma som bor här i närheten som ville träffa andra mammor och vet ni vad hon hade svenskt namn.. Ska nog kontakta henne, hon kanske kan vara en till motionskompis skulle vara skönt att ha nån på himmaplan. Jo Melwin har fått en gåstol med DJ anläggning, ska fota och lägga upp. Han verkar tycka om den i alla fall fast dom dagar han är på det andra humöret är allt tråkigt efter 5 min.

Imorgon ska jag fixa mina naglar man måste faktiskt få lite glamor i "mamma träsket". Måste nog tyvärr ta med Melwin, hoppas bara att han är på bra humör. Jaja vi får se hur det blir avbokar jag måste jag betala eftersom man ska avboka 24 timmar innan. Men det finns ju värre problem ;)

Frukt & Grönt

På mölllan får man allt detta för strax under 100 lappen: I salladshuvud, påse clementiner, ett gång gula lökar, lite plommon, 2 palsternackor, fänkål, klase bananer, 2 gurkor, 1 avokado, 2 pakprikor, 2 granatäpplen och en påse tomater. Helt otroligt :)


Music maistro..

Denna har fastnat på hjärnan faktiskt riktigt skönt att få lite obyte från barnvisorna jag sjunger för Melle-Pelle. Sedan har jag kollat på EMA idag på tv och hon var ju presentatör. Låten har inget att göra med inlägget om Heidi men jag hade gärna provat om jag fått möjlighet haha.



Denna är grym så här på kvällen när det är sova dax..



Och ladies när jag kan gå ut och skaka fläsket igen i lite onyktert tillstånd,
 så ska vi skaka till denna låt efter vi skakat till nr 1 i denna lista :)


Oh la la

Jag har hittat en superfin skötväska som skriker: Köp mig!! Den är riktigt "Mariaig", priset däremot kommer göra ett stort granathål i en föräldraledigs plånbok eftersom den inte är "nödvändig" och att jag redan har en skötväska... Den går att använda som vanlig väska sen men ändå mycket pengar och frågan är hur fin den är efter att blivit använd som skötväska... Hoppas hoppas att den kommer på rea då finns det en liten chans att den blir min.. nu kostar den 800-1000:-

Här är den underbara skapelsen från Gaia & Ko, alldeles lila & manchesterig :)
Lovely eller hur?!


Orättvist..

Tänk att ha en sån här kropp när man är 35 bast & fött 3 barn! Om jag inte mins helt fel så gick hon väl på catwalken för Victorias Secret efter 1 mån eller nått efter hon fött sitt 3:dje barn. Vet att jag tjatat om henne innan men hon verkar nästan vara den perfekta kvinnan, verkar ha massor av humor, är snygg verkar supertrevlig and on it goes..

Själv har jag inte ens fyllt 30 (jaja snart..) bara fött 1 barn och jag ser ut som en vandrande cellulit-klump :( Jag är ändå sjukt stolt över min kropp för vad den den har gjort men jag inte påstå att jag känner mig så sexig. Känner mig som en sliten småbarnsmamma med otvättat hår och hemska mjukiskläder, håret är rent ialla fall för det mesta men hemma har jag hemska mjukiskläder. Det är inte så skönt att ha kläder som skär in i volangerna (valkarna på ryggen) eller traktordäcken runt midjan när man sitter hemma, när man vistas bland folk får man stå ut haha. Tänk om man kunde få gå hos en dietist och lära sig äta rätt och ha råd att ha en PT (personlig tränare). Anna skipper kom och rädda mig men jag vill INTE vara med i TV, sedan får How to look good naked program ledaren från england komma och ge mig en ny garderob men vill ej vara med i tv där heller...

Heidi gör mig nästan lesbisk ;) Hon är hot, hot, HOT!


Lunchplaner

Imorgon ska jag och Melwin på lunch med en jobbarkompis.. eller ex jobbar kompis. Har nämligen fått mina varselpapper och skrivit på fast man får ju inte varsla föräldralediga så det sker när jag är tillbaka. Så från och med 1 december 2009 är jag kanske arbetslös men jag känner mig inte så orolig faktiskt, det är tråkigt men vi lever och är friska. Det som är tråkigt är att B kanske inte kan vara pappaledig som planerat för ekonomin kommer ej gå ihop om jag är arbetslös och han pappaledig :( Vill verkligen att han oxå ska få chansen att vara hemma med Melwin tror det hade varit nyttigt för dem båda. Vi får se vad som händer men ser ni något schysst jobb får ni gärna hojta till, det hade ju varit det bästa att hitta ett nytt jobb i vår/sommar så slipper man bekymmra sig.

Vi ska luncha på ikea så jag ska passa på att shoppa lite oxå, hoppas att pruttis uppför sig bara ;)

Pedagogiska barnböcker ;)


RSS 2.0