Senaste nytt

I går begravdes min farmor det var en fin liten cermoni men det är ju aldrig kul att gå på en begravning. Sorlig men fin är en bra beskrivning. Efteråt åt vi en lunch tallrik på banken vi satt i ett enskilt rum så det var som att sitta hemma hos en "privatperson" Melwin och mamma var oxå med och åt men dom var inte med i kyrkan. Melle skötte sig mycket bra får jag säga, gullungen satt och flörtade med alla. Undra vem han beråss på B ;) Idag har vi röjt i farmors lägenhet och delat upp saker, det hela gick mycket smidigt inga bråk eller nått inte för att jag trodde det men sånna tillställningar brukar locka fram det värsta i folk. Jag har blivit med päls det fanns 2 st jag tog en och min lillasyster tog den andra, det är vi som är smala eller hon är smal och jag är smalare än dom andra.. Får se om man vågar sätta den på sig eller om man blir attakerad av militanta djurrättsaktivister, skulle aldrig gå och köpa en ny päls.Efteråt åkte alla hem till mamma och fikade och jag hade bakat den syndiga kakan, vi ska träffas imorgon oxå för att ta det sista. Hoppas verkligen att vi blir klara då så jag får 2 lediga dagar innan vi jag, Anna och "bäbisarna" åker ner till Malmö. På tisdag ska jag och mamma åka på en liten roadtripp till Insjön. Har tagit massa foton men lägger in när jag kommer tillbaka till Malmö.

Grattis mamma på födelsedagen!!

Tävling hos Pippilotta"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från Pippilotta hos Tant Ulrika.
Var med HÄR du oxå!"

Tävling hos Calimero"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från CALIMERO hos Tant Ulrika,
var med HÄR du oxå!"


Fy f-n..

Hur kan man göra sånna här hemskheter?!

Dalarna igen

Dålig uppdatering igen.. Nu är vi i Dalarna igen efter några dagar i Örebro ho ssvärmor och svärfar. Bilresan till Örebro gick bra och då var ju även pappa b med i bilen, sedan åkte jag och Melwin själv mellan Örebro och Falun. Måste säga att han sköter sig över förväntan när vi åker bil det är ju väldigt svårt att veta hur det ska gå med en liten som har 3 myrstackar innanför blöjan ;) Jag har hunnit med att inviga mina nya pjäxor på årets näst sisa skidag för säsongen och det gick fin fin och vilket väder vi hade.. det var säkert en +16. Som åkkompis hade jag min kompis Annas kille Jonas. Annars har jag inte hunnit med så mycket annat begravningen är på fredag förmiddag sedan på lördagen ska vi släkten titta igenom farmors lägenhet och börja och rensa, ett nödvändigt ont.

Dumpa honom..

..var helt fantastisk! Vi hade så mysigt lite shopping före i Entré nya shoppingcentret i Malmö sedan bio oxå i Entré. Mycket fint centra måste jag säga känndes nästan lite internationellt. Dåliga var att det inte fanns något café öppet mellan stängning av affärer och bion men burger king var öppet så vi satte oss där, men en god kopp chai eller bara vanligt te hade ju varit att föredra. Det är nästan så jag ångrar att jag såg filmen för jag vill se den igen och inte som nr 2 utan för första gången igen. Men det som grusade planerna för en toppen toppen dag var att mitt mamma samvete hade ont för att jag jag åkte från Melle när han är sjuk men han har ju det precis lika bra med sin pappa sedan var killen i biljettluckan på bion var sjukt otrevlig hoppas han får sparken..

Filmen får  ♥ ♥ ♥ ♥ av 5  ♥ av mig.

Veckans

Melwin är sjuk =( Han har haft feber i 2 dagar men inga övriga symtom, lilla stackarn. Vi ska ju åka uppöver imorgon för att gå på farmors begravning. Han är rätt pigg på dagarna det är kvällarna och nätterna som han verkar "febrig" men då har han haft över 40, idag på dan haden han "bara" 38,6. Vi fick ändå masa iväg oss och handla en resesäng som vi kunde ha med oss till farmor & farfar den vi har är ju uppe i dalarna och även om det är resesängar så är dom sjukt klumpiga och tunga. Den nya sängen kommer att lämnas hos farmor & farfar så för lägga han i en vanlig säng eller bädda på golvet är inget alternativ för då har vi en bäbis överallt =) Nu är man i alla fall "säker" på att han är in sängen och inte vaknar på natten kryper iväg och skadar sig. Sedan handlade jag en lättare rese/shopping vagn det blev en Cerena easy hoppas att den blir bra. Vi ska ju ha Anna och Elsa med oss tillbaka till Malmö och 2 bäbisar & 2 vagnar får ej plats i s60 i alla fall inte om man har sina vanliga vagnar.


I'm in ♥


Pruttis i raggarfrissa..

Så här ser Melwin ut när han ler sitt nya leende haha. Det ser lätt ansträngt ut..


Ut i naturen


B ville inte att hans bild skulle publiceras på denna oerhört lästa blogg haha...

Gungili gung


Bildbevis

Från mina movs i backen.. Det västra såg värst ut men det högra gjorde ont på riktigt haha. Nu syns blåmärkena knappt mer bara så ni vet. Dom håriga benen bjuder jag på ;)

 

Vem e vem?!

   
BoxerRobert eller Daniel Westling

Mera Dalarna

Måste bara säga att det blåa ljuset i vissa bilder är "på riktigt", det är verkligen så blått vissa dagar. Det är en sak jag älskar med Dalarna, ljuset helt underbar speciellt mot snön. Hoppas att det finns massa snö när vi kommer upp igen til alla i Dalarnas förtret för dom väntar på våren..

Tänkte att jag skulle passa på att visa några fler bilder för det har varit så lite av den varan på bloggen på sistone ;) Temat för bilderna är barnvagnspromenader. Tur att man har en terrängvagn här hade inte en bugaboo funkat ;) Ni som undrar vlken vagn vi har så är det en Brio Happy med teleskop chassi.

   

Ingenting är omöjligt..
  1. Gamla järnvägen, gick så där att köra.
  2. Skogsvägen mellan Tansbo & Larsavet. Det roliga var när jag gick och tänkte att jag måste vara lite skruvad som kör vagn i skogen, så mötte jag en annan mamma med vagn och vovve på krönet haha. I'm not alone ;)
  3. I många backar har man kört.. Grycksbo är ej platt

Väggen

Nej jag körde inte väggen om jag hade tagit väggenliften dag 1 eller 2 och inspekterat så hade jag nog vågat mig ner. Den normala stupet i början var inte där i år, för det kördes speedski tävlingar där veckan efter vi var där. Har åkt den för länge sen men någon gång ska jag ner där igen.. Sista dagen kändes det idiotiskt att åka den det är alltid sista åket man bryter av sig benen, ska man köra en svår tuff backe ska det vara på frächa ben. Efter 3 dagars skidåkning med 10 kilos övervikt så var benen lite skakiga haha. Hade nog klarat att komma ner men jag har självbevarelsedrift tror inte mamma hade uppskattat om jag brutit nått i år med, för er som kommer ihåg så bröt jag ju armen när jag var där i påskas.

RSS 2.0