Gratis shopping är grejer det :) S

0-2b4878b14881342ed5b8683b35cbdc65.png

Gratis shopping är grejer det :) Snälla Arnold har betalat.


Apmannen

Detta är det sjukaste jag sett på länge... Hur f-n gör karln?!


En liten uppdate

Vi är ju som ni kanske vet i Dalarna på lite semester. Skulle ha åkt helgen som var med några tjejkompisar till Stockholm och varit barnfri en helg men så hoppade dom av och då visste jag inte vad jag skulle göra. Så då satt jag mig i bilen med Melle å Boggie å körde till Dalarna, vi sov hos svärmor & svärfar en natt i Örebro på vägen upp. Vad har vi hunnit med hit intills då?! Ja vad har vi hunnit med?
Vi har varit inne på crusing i Falun, en heldag i furuvik, road trip till Nusnäs, och en liten road trip till Insjön. Sedan försöker jag motionera så mycket jag kan, långa promenader med löprundor, nu j****rmåste jag bli av med babyfettet. Min senaste motionskompis heter Jossan och hon är faktiskt en riktig A-hund att springa och gå med. Idag var det premiär med barnvagnen med och det gick hur bra som hellst.

Får skriva mera sen om furuvik och allt annat vi gjort har jättemånga bilder oxå men dom kommer när jag kommer tillbaka. Måste bara skriva att nu har Melle äntligen ridit för första gången och han tyckte det var jätteroligt. Ponnyn han fick rida på heter Joker.

Ute på promenad med stor å liten,

1db82d0a2bfb8b6a97a215161e44a5ad.png

Ute på promenad med stor å liten, går fin fint.


Road trip igen :) Dalarna är sjukt

0-4610928ebafb9685a331ec0abf70b8c9.png

Road trip igen :) Dalarna är sjukt vackert!


Skånes DjurparkVi har haft en toppendag uppe i Höör idag, vädret var varmt och fint idag oxå. Vi såg en massa olika djur men höjd punkten på dagen var nog när Melle fick åka traktor. I lekparken har dom en riktig gammal traktor som barnen får "köra" och Melle var super impad, han fick även prova på gävskoporna. Han var så duktig när vi lunchade satt snällt i vagnen med sin lunchlåda i knäna och åt.

Falsterbo Horse ShowIgår var jag och Melle nere i Falsterbo och kollade på hästar med oss var så klart Boggie oxå. Eftersom vi hade kylväska å skötväska fanns det typ 2 kvadrat decimeter under vagnen som var ledigt men där satt hon så snällt som vanligt. Här får hon dock åka med Melle för vi har köpt 3 kg hundfoder som fick åka på hennes plats. När vi satt och hade picknick så spelade dom in TV precis där vi satt nästan, tror att det var ALexander Zetterman som intervjuvades. Vi hade en riktigt mysig dag men det var varmt hade nog upp mot en 25-30 grader. Tur att Melle är så duktig att dricka.

Tuffast i stanVi mötte upp Annica & Johan i en park idag, Melle gick runt och kollade in omgivningarna lite. Med sig har han sin vattenflaska, han sätter på korken tar av korken så dricker han lite ibland oxå. Gullungen ser han inte cool ut?! Han kommer att bli en riktig Womanizer..

Kladde PelleMelle är en mycket bestämd herre, han vill äta själv och man får inte hjälpa då blir han jätte arg. Går dock bra om man matar hela tiden men får han börja äta själv hujeda mig om jag hjälper till ;) Han brukar dock inte bli så kladdig som idag men jag tror han kliade sig i ansktet för jag tittade bort sen när jag tittade igen var han helt kladdig.

Playtime


Copenhagen 090711


Holy Moly va konserten var bra igår!!


Sko porrSkorna kommer från Bianco klicka på länkarna för att se flera färger.
  1. Diamond Pump 500 SEK
  2. Freya Bow Pump 1300 SEK (Bara svart)
  3. Rose Pump 600 SEK
  4. Pump W. Bow 600 SEK

Min lillebror. Fick detta sms från

21fa67230d5856bf011adb4786a5768a.png

Min lillebror. Fick detta sms från pappa Ruben här om dagen i det stod det pappa wannabe haha det är sjukt kul :)


My new camera ♥


En Canon Ixus 95IS och den är rosa! Så himmlans fin eller hur??

Det är inte bara vi som tycker att

0-69e41a73ca1584dbcb4a41d99b9e4dc1.png

Det är inte bara vi som tycker att det är varmt.


Vi har det bra :)

0-7e7808d4dec5ede2c634d60b2910e59e.png

Vi har det bra :)


RSS 2.0