Message to mormor

 
Mormor när ska du skaffa Skype så vi kan prata?
Som du ser så är jag lite otålig att komma igång ;)

Anna ser du vilken fin tröja Melwin har,
han har även byxorna på sig..

Ombyggnad pågår..

Håller på att fixa lite så emellanåt kanske det ser lite konstigt ut, bara så att ni vet.

Melle är gosig


Blivande proffs?!


Melles "ord"

Dessa ord vet Melwin vad det är, han tittar eller letar efter saken när jag frågar:
Nappen, Boggie, Bollen, Lampan, Gosig (gosar med huvudet när man säger gosig ska försöka filma det så ni förstår..)

Ny Melle Film


Modiga Kvinnor

Ni måste se reprisen av detta program, det väcker så mycket känslor. Vilken smärta och rädsla det måste vara, jag är så glad att jag föddes i Sverige! Vilken eldsjäl hon är Agnes Pareyio tur att det finns sånna som hin ute i världen. Reprisen går på tisdag den 24 februari kl: 11.00.

Mot nya äventyr..


För tråkiga dagar..

Skratta ihjäl er.

Melle filmer


Roligt att banka!


Jätte roligt att åka kana i soffan..

Marias Patent

 

Vi har inte en sån där modern ugn där glaset inte blir varmt utan en gammel skruttis. Jag har varit runt i Malmö och letat efter ugnsgallret på bild 1 men inte hittat det. Så jag gjorde en patent lösning med en trasmatta som är dubbelvikt, så sparar man 300 spänn gott folk ;) Skämt och sido jag skulle gärna vilja se hur ett galler ser ut innan jag köper det när man har en liten bodybuilder hemma och jag har bara hittat på nätet. Så nu får Marias patent vara kvar.. Inte snyggt men fyller sin funktion döljer även luckspärrarna så han kan inte pilla upp luckorna, skit bra eller hur?!

Så här ser det ut för det mesta..


Dagens

Idag har vi varit ute och gått igen blev pildammasparken idag oxå, upptäkte att det fanns en liten damm oxå, har varit där flera flera gånger men aldrig sett den lilla. Igår mötte jag en man som var ute och sprang fast han ser inte ut som en löpare han har långt hår och skägg och hade på sig byxor som slutade på halva vaden och inget under *kallt*, ser mer ut som skogsmulle. Idag träffade jag honom igen exakt på samma ställe som igår det var weird kan jag säga.

Ikväll är det Grey´s hemma hos Karen, wiii.

Boggie gör en sleep over

Inatt sover hon hemma hos Annica, Johan & Kira syster Malin sover oxå där inatt, vi får tillbaka henne imorgon när vi ska ha Grey´s kväll hos Karen. Nu ska jag gå och nanna kudde.

Just det Systrana Westerdahl registrerade mig på facebook idag under protester, sedan addade dom mina vänner så nu finns jag på facebook. Är inte begaistrad än ger det ett tag annars raderarar jag kontot, så nu får ni "begaistra" mig haha.

Nytagna bilder


Pildammsparken



Det är så himmla fint väder idag -5° strålande solsken & helt vindstilla, det händer inte så ofta att det inte blåser. Eftersom det var sälen väder idag så håller jag på att längta ihjäl mig tills vi ska till sälen & åka lite skidor. Bara en månad kvar, whohooo! Melle kom aldrig med på bild för han låg och sussade så nerbäddad att ni ändå inte skulle se honom..

Schlager party

Tagen i fredags efter simmet.

Har ju glömt och berätta att Melwin har fått sin första tand minsann :) Det är den framtanden på vänstersidan nere den syns och känns knappt ännu men snart så har han väl hela munnen full med tänder. I lördags var Melwin med på sin första kompisfest det var min tjejkompis Annica & hennes kille Johan som bjudit hem på lite schlagerfest, vi åt gott och några drack ett eller två glas vin eller öl. Jag hoppade dock kändes lite oansvarigt med tanke på att jag förmodligen inte tål något längre. Så gick tv:n med melodifestivalen och alla bidrag analyserades noggrant haha. Vi hade även 2 "schlager-experter" med oss på festen i form att två homosexuella killar. Melle hade med sig sin pyjamas och en flaska välling. Han var uppe ända tills 21.30 innan han bestämde sig för att sova och då slocknade han direkt, han brukar i normala fall lägga sig mellan 19.30-20. Tänkte att det inte var någon idé att försöka natta honom när det var så mycket spännande saker och människor att titta på. När han somnad la jag honom i vagnen bara så åkte vi buss båda hem och dit mycket smidare än bil med sovande barn, han vaknade när han skulle få mössan på sig men slocknade på bussen hem sen. När vi kom hem var det bara att lägga ner honom i spjälsängen så sov han vidare, duktig kille va? Vi var nog inte hemma förrän vid halv 2 tror jag. Han skötte sig mycket bra på festen och han hade med sig sin lilla bi-ryggsäck (ser ut som ett bi) med leksaker i. Det är så skönt att veta att nattningen fungerar borta oxå i fall jag vill iväg till någon kompis när B jobbar, vi provade faktiskt det redan i onsdags då jag och Melle var hemma hos Annica på kvällen. Det får ju inte ske för ofta men lite då och då. Nu ska jag och Melle ut och promenixa lite så det blir lugnt och skönt (läs tyst haha) här hemma, B sover han jobbar natt denna veckan.

Steamy Sunday..



Vilken serie gillar ni bäst?
- Själv gillar jag båda serierna.

Vem eller vilka får erat hjärta att bulta lite fortare på söndagarna?
- I One Tree Hill är det Chad Michael Murray som skruvar upp temperaturen
fast James Lafferty är ju inte så dålig själv heller..
i Gossip skruvar alla 3 upp temperaturen fast på olika sätt.

Lite Skvaller..
Chad Michael Murray (Lucas) har varit gift med Sophia Bush (Brooke Davis) i verkligheten,
men nu Chad Michael förlovad med Kenzie Dalton.
(Som har varit med i 2 avsnitt i One Tree Hill..)
Sofia sägs vara ihop med James (Nathan) enligt uppgifts så ska alla inblandade vara nöjd med detta ;)
Penn Badgley (Dan) är ihop med Blake Lively (Serena) utanför inspelningarna oxå.

3> Love is in the air <3


En gång i tiden..

.. så var man smal hittade lite gamla bilder. Den vänstra är nog tagen under flyinge tiden 1999 med på bilder är min lillebror. På den högra bilden så hade jag varit till frissan och hon frågade om hon skulle klippa luggen ja lite svarade jag hon klippte den i hårfästet. Den var så kort att den stod rakt ut när man duschat haha och naturligtvis var det till nyår. Fy fan vad man känner sig fläskig nu :( Hello Akademikliniken hehe



<3 Deutschland



   
Vykort med Bodensjön motiv bilden längst ut till höger har Mainau bilder.

Idag har B varit till Deutschland och fyllt på sitt föråd av % haltiga drycker, det väcker massor av tysklands minnen efter som jag har bott där. Tänkte dela med mig av mitt Tyskland. Den översta bilder är sjukt mycket sydtyskland med äppelträd i blommning, bodensjön och alperna i bakgrunden. Alperna såg man alltid vid klart väder helt underbart vackert!
Delar med mig av 3 hästbilder oxå men det är fotografier som jag fotat av i Photo Booth så dom är dåliga men ni får fantisera lite ;)

   
Hästarna är från vänster: en av mina favoriter på Gestüt Anna-hof Colucci kallades Conway om jag hade haft 75 lakan så hade han fått vara med hem till Sverige, han var 5 år. Med honom hoppade jag 1,35 m. Den andra favoriten heter Lexus men hittar ingen bild på honom :( Mitten Cooper 4 årig hingst (när bilden togs) han var min favorit på ABC Gestüt. Hästen till höger kallade vi 3/4 blüter som betyder 3/4 dels fullblod så vacker han var nog 3 när bilden togs oxå en Anna-hof häst.

Ja ni fattade rätt jag jobbade som hästskötare där nere först på ABC Gestüt sedan på Gestüt Anna-hof och till sist på Bela Pharm men det var bara ett litet gäst spel för att hjälpa min kompis Elisabeth som jag lärde känna när jag jobbade på Anna-hof då jobbade hon på ABC.. Kom till ABC genom min gamla ridlärare som pluggat med Christian som jobbade där när jag åkte tillbaka så hade han bytt ställe till Anna-hof så jag följde med. Christians dåvarande tjej Petra (oxå svenska) jobbade på ABC även efter Christian börjat på Anna-hof. Alla även folk jag inte kände kom fram till mig på tävlingar och tyckte synd om mig för Christian inte lämnade Petra och jag bara va?! Särsklit med tanke på att jag levde i 100% celebat där nere det närmaste snusk jag kom var när man kindpussades och Christian var och är som min storebror. Men den gamla klyssan lever väl kvar säkert än i dag är att man ligger med sin chef eller nått.. Tyska pojkar kan inte mätta sig med svenska vackra pojkar sedan hade jag träffat B och vi hade strulat till det lite i mellan ABC och Anna-hof för det var perioden jag jobbade på Flyinge. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera så avrundar med lite musika som jag lyssnade på:

Echt- Weinst du?
Aquagen - Ihr seid so leise
HIM - Join me in death & Right Here In My Arms
(Finsk love metall okända i Sverige och stora i Tyskland & jag gillar dom fortfarande hehe.
Xavier Naidoo - 20 000 meilen
Oli P - So bist du
Laura - Immer Wieder

Ny natt nya äventyr..

Inte så snuskigt som det låter.. faktiskt inget snuskigt alls haha. Som sofia skrev på sin blogg så har dom ett 9 kilos preventivmedel i sängen och det har vi med fast han sover i sin spjälsäng ;) Jag gick och la mig efter B i vanlig ordning och han kollar upp och säger något i stil med: boxning, det är problem med min boxnings tatuering.. Kan även ha varit brottning han sa. Jag börjar skratta rätt mycket och tänkter herregud vem är denna person igentligen ;) Han kollar alrig på vare sig boxning eller brottning och han kan inte ens tänka sig en tatuering så ligger det till med det. Senare på natten vaknar jag av att B ståt upp och viker och drar i överkastet, va sysslar du med frågar jag?! Det kom inget bra svar på den frågan, så han har nog gått i sömnen. Så så har jag det om någon undrar. Inatt kommer det vara som vanligt igen att jag och Melle sover ihop och B sover i andra rummet. Han ska upp kl 04 för han ska ta flyget till ett möte i Stockholm jag har ingen lust att gå upp med Melle den tiden.

Jobb besatt?!

Igår så gick B och la sig tidigare än mig, vilket inte är ovanligt. Melle vaknade till lite så han fick nappen och så kröp jag ner i sängen då lyfter B huvudet och säger att polisen är här, är polisen här frågade jag. (Med tanke på mitt hood så kanske det var en bil utanför..) Då lägger han ner huvudet och skrattar till och sa -jag sa att polisen är här och det drömde jag, festligt. Hmm då frågade jag var polisen här i hans dröm nä den var på jobbet *suck* vet ni hur ofta B drömmer om sitt jobb?! Alltid när han pratar i sömnen så är det om jobbet, han ska på mötet och det ena med det fjärde. Han kanske måste ha professionell hjälp eller nått ;)

Jobb besatt?!

Igår så gick B och la sig tidigare än mig, vilket inte är ovanligt. Melle vaknade till lite så han fick nappen och så kröp jag ner i sängen då lyfter B huvudet och säger att polisen är här, är polisen här frågade jag. (Med tanke på mitt hood så kanske det var en bil utanför..) Då lägger han ner huvudet och skrattar till och sa -jag sa att polisen är här och det drömde jag, festligt. Hmm då frågade jag var polisen här i hans dröm nä den var på jobbet *suck* vet ni hur ofta B drömmer om sitt jobb?! Alltid när han pratar i sömnen så är det om jobbet, han ska på mötet och det ena med det fjärde. Han kanske måste ha professionell hjälp eller nått ;)

Madonna



Tisdagen den 11 Augusti sitter jag och min kära kollega Totte på sektion B5 & kollar in Madonnas Sticky & Sweet Tour, whoohooo!

Våran dag..

Lyssna på denna grymma låt: Kanye West - Love Lockdown
och njut av dessa otroligt fina bilder ;)



Meddelande till Anna & Sofia

Träna på...


Nya bilder


Mila-mässan



Igår var jag och Melle på Mila mässan och kollade in djuren, visar lite bilder som jag och Melle har tagit med min mobilkamera då vi naturligtvis glömde den vanliga kameran hemma. Tjuren längst ner till höger väger 1,5 ton det är sjukt mycket. Det var lite surrialistiskt att vandra runt inne på mässan när dom gjort ladugård där inne. Djuren hade även utställning så dom gick runt med tjurarna där inne till och från utställningsrinken. 2 stora bjässar som den uppe i mitten höll på att braka ihop inne i utställningsringen men ledarna avvärjde i sista sekund. Annars hade det bara vara att springa med 2 bråkande tjurar på nästan 1,5 ton styck som skuttar runt. Melles ögon var stora som tefat hela tiden, han tycker att djuren är jättespännande *stolt mamma*. Han blev dock dålig i bilen på väg hem jag som trodde att han blivit frisk, han är ju så pigg och glad ändå lilla snuttisen :)

Köpa eller inte köpa

Gaia & Ko

Några till som ska brinna i helvetet..

Läs här.

Dubbelrum/Dubbelsäng

Oh my god vilka korkade människor, jag döööör. Kolla in detta. Jag saknar nästan ord..

Melle Pelle Hörnan


Måste ju visa Melwins lilla hörna i vardagsrummet. Eftersom han inte har något eget rum så får han ju ha nått eget inte för att han kräver det men det är skönt att samla alla leksaker på ett ställe. Tavlan har jag gjort själv av tyg som jag köpt på Åhlens för 129:- metern det är en pappersskiva som oxå kommer från Åhlens det är en gammal reklamskylt som jag fått av Malin. Jag mätte bara ut tyget och sköt fast det med häftpistol ville ha zebran i mitten. Något som är bra är att tavlan inte väger något för då böhöver man inte oroa sig för att Melwin drar ner den och gör sig illa sen.

Maxi Cosi Mobi

I fredag innan helvetet bröt loss så var vi på babyland och handlade ny bilbarnstol till Melwin. Där sprang jag in och ut med olika stolar och provade i bilen, konstigt att jag blev svettig med tanke på några timmar senare. Det blev i alla fall en Maxi Cosi Mobi stol den tog minst plats i bilen och den var nersatt med 600:- perfekt. Dom hade även en Acta stol som var nedsatt med en tusing men den "åt upp" hela bilen. Hoppas att den nya stolen blir bra nu, det går att reglera olika ligg lägen det är ju bra när vi kör långt. Effekten blir inte så stor dock då våra säten är väldigt urholkade typ som rallysäten men vi får se omo det går att spänna stolen lite hådare eller nått. Så här ser den ut.


Sjukling

Hoppet är ute för B nu.. stackarn... vet precis hur han känner sig. Melle är dock bättre men han har gjort nummer 2 en miljon gånger känns det som. Nu är han helt röd i gumpen för att lindra sätter jag homon i duschen i stället för att torka bort det men det hjälper inte han blir ledsen stackarn. Pratade med sjulvårdsupplysningen idag för säkerhetsskull och så länge han var pigg och hade 3 blöta blöjor så var det ingen fara. Blöjorna är helt omöjliga att kolla pga av ovanstående men han är vid gott mod och har fått i sig lite mat idag i alla fall. Har även varit och handlat lite mag vänlig mat till honom nu på kvällskvisten. I morogn måste jag fylla på blöjföådet hade inte räknat med att byta så ofta som var 15 min somdet var när det var som värst.

RSS 2.0