Övergiven igen..

Imorgon blir jag övergiven igen denna gången av poker spel. Så mycket är man värd.. haha. Nästa vecka hoppas jag på att överge honom, då jag hoppas att jag kan få lift till mamma. För en visit i fina dalarna. Imorgon är det 10 års jubileum för studenten, ja jag säger det. Hoppas att ni får roligt och att vissa av er har förändrats till det bättre sedan ni slutade ;)  Vänta det är någon som ropar.... åå det är soffan., kommer!

Trött

Vet att jag är tråkig som inte uppdaterar.. gör det i mån av lust och tid. Tisdagar och insdagar måste vara dom bästa tv-dagarna!! Desperate Housewifes och Grey's Anatomy, I like :O I morgon ska jag nog jobba på det andra jobbet, det är så tråkigt, men det är bara att uthärda om man vill till Thailand.


Veckas sjukaste / sorgligaste / konstigaste

Hunden
En tjej i Klagshamn (utanför Malmö) hade blivit av med sin hund, hon satt upp lappar och annonserade men inga svar. Så ser en annan hundägare hunden i en damm, ringer ägaren som åker dit. Dom tror att hunden dunknat, men nej nån har sänkt hunden med tyngder i dammen. Vilken sjuk jävel gör något sånt? Vilka jävla idioter det finns, sånna personer lever mitt bland oss, SKRÄMMANDE! Läs artikel här.

Flickan
Flickan i Danmark som dom slog ner och krossade huvudet på lämnades sedan att dö. Läs här.

Snoppen
Har man otur om blixten har slagit ner i snoppen när man kissar? Trodde det var ett skämt, läs mer här.Efter allt elände ska jag försöka sprida lite värme och hopp!
Här kommer 3 favorit låtar.


Eva Cassidy - Fields of Gold

Eva har tyvärr lämnat jordlivet endast 33 år gammal i cancer 1996.
Hon fick tyvärr alldrig uppleva sina framgångar,
slog i genom efter sin död.
Hennes röst är som balsam för själen!!Heather Nova - River of Life
Oxå balsam för själen!Mikael Wiehe - Fickan och Kråkan
Dock en riktigt B film... Blunda och njut

 

Konsten att göra ingenting

Jag älskar att göra ingenting, Surfa lite, plocka lite, titta på TV. Listan kan göras lång, men när folk frågat vad har du gjort i helgen och man svarar ingenting. Då tycker många att man har slösat bort sin helg, men det tycker inte jag, man har bara varit en stund. Denna helg är jag dessutom själv då min bättre hälft eller min sämre hälft nää fy, min älskling är i Jönköping och spelar fotboll (posten fotboll). Ja dom vann turneringen :) Bra gjort älskling! Och imorgon ska jag nog oxå göra ingenting ;) Kanske åka till stallet.

Dagens låt Laleh med Live tomorrow.
Mycket talangfull svenska som är född i Iran.

Paul Potts konsert

Mamma ska vi boka biljetter till Paul Potts? Han kommer till Malmö 23 maj det hade varit jättekul. Lite tveksam för att det är i Isstafion bara. Vad säger du?

New weels on the Block


Roliga Justin i Saturday Night Live

Justin Timerlake and Saturday Night Lives Andy Samberg
perform Dick in the box
OmlettevilleHomlessville video


The Rubberboy


Mera vackra pipor..

Bianca Ryan var med i America's Got Talent.Lilla Connie som bara är 6 år var med i Britain's Got Talent.
Tror att hon var med i fnalen och tävlade mot Paul Potts.Tror ni dessa 2 kommer att bli kända sångerskor??

Planering

Måste planera min vecka så den går ihop
 • Tisdagen nagelbyggning och DH kväll med tjejerna.
 • Tisdag har jag ett möte på jobbet kl 9, så lämnar jag bilen då måste jag vara där till 9.
 • Onsdag ska vi på studiebesök med jobbet. Det ska bli jätteroligt! 2 timmar på fm.
 • Torsdagen jobbar B hela torsdagen så då har jag doggisarna.
 • Bilen ska in på lagning någon dag, hämtning och lämning. Betyder att man förlorar 1-3 arbetstimmar :(
 • Dom kommer & fixar våran balkong någon dag denna veckan. Enligt grannen läcker den.. Skulle ringa 1 dag innan dom kom, svårt att planera in.
 • Måste ringa vaktmästaren pga av att det är stopp i vasken i köket, för 7/11 gången. B jobbar förmiddag så kommer dom innan 13 måste jag vara hemma. Ytterligare jobb timmar förlorade :( Efterom det inte kommer vara samma företag som fixar balkongen och vasken, så sannolikeheten att dom ska komma samtidigt är lika med noll.Det är tydligen fel på rörer i husen, så det blir stopp väldigt lätt. Nästan varje gång man varit borta 1 vecka så har man stopp när man kommer hem, kul? Trott att det skulle lösas upp själv, men inte. Så då kommer dom och borrar i rören igen.
 • Utöver detta skulle jag behöva jobba 2-3 pass på x-tra jobbet utöver vanliga jobbet. På vanliga jobbet måste man jobba igen alla timmar som gått förlorade pga fixet i lägenheten samt bilen.
Det känns inte så lätt att få ihop detta.. I will do my best!

Mina damer & herrar jag ger er Paul Potts

Detta är helt fantastisk, kommer ihåg när jag såg detta avsnitt på TV i Britain's got Talent.
När han sa att han skulle sjunga opera, så tänkte man ju bara herregud, detta kommer att bli pinsamt. Simon himmlade med ögonen och alla såg besvärade ut. Paul var så osäker och nervös när han gick ut på scenen och när han började sjunga fick han stående ovationer. Simon sitter bara helt chockad och stirrar,  omdömmet från honom var Absolut fantastic, bara det säger mera än tusen ord. Vilken fantastiskt talang och nu är han den stjärna han förtjänar.
Jag får gås hud på hela kroppen när jag hör honom sjunga, det är helt fantastiskt!
Klippet nedan kommer från första framträdandet och här kan ni se finalen som han vann.


Luften ur

Veckans :)
Jag har fått 1000:- i löneförhöjning, litet tillskott i kassan är alltid välkommet :) Sedan har jag fått beröm av min chef för att jag jobbade så mycket i sommras, jag blev helt "chockad" för han brukar inte ge beröm . Men jag sög åt mig som en svamp haha. Bästa att passa på liksom ;)

Nästa veckas se fram emot:
På tisdag ska jag träffa mina ILVA flickor första gången på jätte länge när Desperate Housewifes börjar igen. Det ska bli jätte trevligt. Vi ska vara hemma hos Malin som har flyttat så det blir spännande att se hur dom fått det. Karen har oxå flyttat så vi får vara hos henne nästa gång & se hur hon har det. Hon hade tyvärr inflyttningsfesten dagen vi åkte till Turkiet. Tur att DH börjar igen så man har sina tjej kvällar att se framemot, denna hösten kommer ej att bli rolig. Jobba, jobba, jobba och spara, spara och åter spara. Många har frågat mig om det är värt det att spara för att åka till thailand i 2 veckor, ja det är värt det. Vi jag & B ska åka med mina föräldrar + lillebror och hans föräldrar, det kanske är sista chansen för alla att åka ihop. Min lillebror tar studenten nästa år, sen vet man ju inte vad som händer. Själva resan är inte så blodigt dyr, men vi har valt ett lite finare hotell, det var alla överens om. Men jag vill ha pengar att shoppa för, bättre att ha för mycket pengar med sig än för lite resonerar jag. Det som blir över kanske kan bli en resa nästa höst.. om det blir något över ;) Sen har jag ju min jävla restskatt, förlåt om jag är tjatig, men det är så jävla onödiga pengar :( Sedan ska man ju på lite utflykter där nere, även om man har ett fint hotell ska man ju inte uggla på hotellrummet hela
 tiden.

Dagens roligaste eller sjukaste eller nått:
Min jobb kompis X ringde till sin tjejkompis igår tror jag att det var, men hon hade inte tid att prata för hon vaxade muffen på sin tjejkompis?!  Jag frågade muffen, inte bara bilinilinjen. Nä muffen. Frågade då om dom hade en affär eller något, absolut inte var svaret. Alltså "bara" två hetro kompisar där den ena vaxar muffen på den andra, helt normalt. Not! Jag älskar er mina tjejkompisar men jag kommer ALDRIG att vaxa muffen på er. Det finns salonger man kan gå till och göra sånt, tänk bara "synen" av sin kompis muff blandat med skaderisken om man gör det fel, för hett vax eller nått. (Aj) Är ni desperata efter vaxa muffen hjälp så ska jag göra mitt bästa att vaska fram något telefon nummer till någon salong haha. Jag kan kanske vara med till gynekologen och hålla handen om det skulle vara något allvarligt, om jag fick stå i axelhöjd och kolla in i väggen haha. Tur att alla kompisar är olika, vi vått & tort heter det ju :)

Ny fru del 2

Om man nu tänker sig att man ska "köpa sig en fru". Hur fungerar det? Är det som ett bil köp? Hur kärran ser ut och hur många mil den rullat och vilket skick den är i finns det en svensk eller engelsk instruktionsbok. Kan man kanske förhandla så man får pengarna tillbaka om man inte är nöjd? Prov kör man? Eller är det bara att acceptera att man köpt grisen i säcken? Detta är en helt sjuk situation eller hur? När man raggar själv är det ju efter hur kärran ser ut för man vill ju inte att den ska falla ihop direkt. Även om det yttre inte är det avgörande så vill man ju inte ha någon man tycker är fysiskt motbjudande men som är jättesnäll. För det måste ju finnas en attraktion. Man lär känna kärran innan man provkör den. Men situationen måste ju bli helt omvänd när man "köper en fru". Det finns ju inga rätt och fel, är det rätt för båda personerna så är det ju bra att dom funnit varandra. Det går säkert att hitta äkta kärlek på detta sätt men hur vet man att den är äkta??

OBS: X har avböljt erbjudandet, så detta är mina tankar och funderingar.

Bästisar?!

Doggisarna har ju varit hos "mormor & morfar" när vi var i Turkiet. Dom gillar inte Jussan..
av bilden att dömma ser Jussan ner på doggisarna oxå haha.
Vet att Boggie ser ut som ett ufo på bilden med sina ögon, orkade inte fixa..

image46

Boggie (gul), Jussan (stor och svart), Angelina (liten & svart).

Om ni inte vill ha en partner, nytt jobb kanske?

Detta jobb finns då på Arbetsförmedlingens hemsida...

Mitt nya yrke äktenskapsförmedlare ;)

Min kompis Anna har frågat mig om min gamla klasskompis ska vara med i Bonde söker fru, jag har bara svartat ingen aning då jag inte brukar se på det. Idag kollade jag.. jo visst är det en från min klass.. Han gick dock jordbruk och jag häst inriktningen och det jag kommer ihåg var att han bodde på en kungsgård och han verkade inte ha det jätte fattigt.. Men låt oss hoppas att han hittar lite bättre tjej än den han hade i gymnasiet haha.

image45

Här är han, Anders Jönsson.
Bye the way, vi ska ha 10 års jubileum av studenten i slutet av september,
tror ni han kommer att blir retad? haha

Ny fru kanske

Dagens roligaste:
På mitt jobb har jag en på min avdelning som är 40 och officiellt singel och på en annan avdeling så jobbar en man som är gift med en filipinska. Dessa 2 män bor i samma kommun och imorse samåkte singeln (X) med han som är gift (Y). Y:s fru ville veta om X fortfarande är singel, jo det var han ju..Satt dom och snackade lite Y påpekade för X att han blir ju inte yngre, hade det inte varit roligt att haft någon osv. Det hela resulterade att Ys fru syster (28 år) var  intresserad av att flytta till hit, så Y undade om X var intresserad haha. Jo det kanske hade varit roligt för X att ha en partner men man kanske vill ha lite äkta kärlek inte en "köpe fru". Även om X nu hade varit desperat hade han inte velat välja fru själv. Jag höll på att dö när X berättade detta för mig, hallå man frågar väl inte sånt? Det är inte heller så roligt att bli "släkt" med sina arbetskamrater eller hur? Folk har ingen skam i kroppen..

Någon annan som är intresserad?!

Side

image45


 1. Anna
 2. Anna & Jonas
 3. Liten ödla som satt och solade
 4. Jag & Anna
 5. Äntligen, B försökte få ett foto på han & Anna för att se färgskillnaden. Här blev hon lurad, förlåt ;)
 6. Jätte god turkisk mat
 7. Fick lite solexem.. kunde dock botas ganska bra på ett turskiskt apotek..
 8. Hemskt foto på mig och fint på B
 9. Så här tillbringade jag min semester :)
 10. Jonas du klär så bra i handväska haha.
 11. Du är så hot älskling!! Min fina B, 2 första korten är från hotellstranden och det 3:dje är från båten.
 12. Pinokyo the boat.
 13. Kaptenen & skeppar vovven. Är det någon som ser vem kaptenen är lik, plusa personen med 10-15 år så får ni Patrik ;)
 14. Havssköldpaddor, helt fantastiska. Syns dock ej hur stora dom var, ca 1 meter om inte mer..
 15. en till
 16. Vanlig syn i Turkiet
 17. Pelikaner
 18. Våran bungalow
 19. Poolområdet
 20. Utanför hotellet fanns en gammal teater
 21. Bilder från hotellet
 22. Nästan varje dag hade städerskan fixat så här fint på rummet. Hon fick mkt dricks och blev jättegald.
 23. Jonas, Anna & B i en av hotelltrapporna
 24. Hotellstranden, här i viken levde sköldpaddorna. Häftigt va?
Vi reste med Fritidsresor och vårat hotell Leda Beach Hotel kan varmt rekomenderas!

RSS 2.0