Veckans

Melwin är sjuk =( Han har haft feber i 2 dagar men inga övriga symtom, lilla stackarn. Vi ska ju åka uppöver imorgon för att gå på farmors begravning. Han är rätt pigg på dagarna det är kvällarna och nätterna som han verkar "febrig" men då har han haft över 40, idag på dan haden han "bara" 38,6. Vi fick ändå masa iväg oss och handla en resesäng som vi kunde ha med oss till farmor & farfar den vi har är ju uppe i dalarna och även om det är resesängar så är dom sjukt klumpiga och tunga. Den nya sängen kommer att lämnas hos farmor & farfar så för lägga han i en vanlig säng eller bädda på golvet är inget alternativ för då har vi en bäbis överallt =) Nu är man i alla fall "säker" på att han är in sängen och inte vaknar på natten kryper iväg och skadar sig. Sedan handlade jag en lättare rese/shopping vagn det blev en Cerena easy hoppas att den blir bra. Vi ska ju ha Anna och Elsa med oss tillbaka till Malmö och 2 bäbisar & 2 vagnar får ej plats i s60 i alla fall inte om man har sina vanliga vagnar.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hejsan!

Så tråkigt att Melwin är sjuk. Jag tycker det är jobbigt då de små är sjuka, speciellt eftersom man inte kan göra så mycket.

Victor har varit magsjuk i 1 veckas tid och då det var dags att gå till dagis idag, så vaknade han med öroninflammation.

Så nu går han på penicillin. =(



Snygg sulky. Vad fick du ge för den? =)



Glad påsk!

Kram

Jessica

2009-04-08 @ 22:59:09
Postat av: Jenny

Hoppas Melle Pelle mår bra nu igen. Snygg vagn, jag har precis samma till Ebba :-D

2009-04-09 @ 20:17:33
Postat av: Maria

Den kostade strax under 1000 lappen tror 800 hundra, köpte den på babyringen vid jägers. Han är frisk nu =)

2009-04-11 @ 16:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0