Moderna familjer..

Olika senarium:
Jag har 3 syskon alla är halvsyskon dvs vi har en gemensam förälder. Alexander på mammas sida och Christoffer & Melanie som är helsyskon på pappas sida men Alexander är inte på något vis släkt med Christoffer & Melanie . Om Alex och Melanie skulle bli ihop (vilket är möjligt men högst osanolikt) och dom får barn blir jag både faster och moster till samma barn *weird*. Kanske kan kallas famoster haha. Måste tillägga att det inte är något på gång, dom har knappt träffats och tror inte att dom är varandras "smak" heller.

En man och kvinna träffas och båda har barn sedan innan dessa barn är ju inte heller släkt (blodsband) dom kan ju oxå bli ihop då blir dom ihop med sitt nya "syskon" och det nya syskonets förälder är både styvförälder och svärförälder.

Jag har även gått förbi postlådor med en mängd namn på, låt säga att en kvinna har 2 barn sedan tidigare och mannen har 2 barn sedan tidigare och både kvinnan och mannen heter olika efternamn. Barnen på kvinnans sida har olika pappor och heter sina pappors efternamn och samma med barnen på mannens sida dom har olika mammor och heter mammans efternamn. Då heter ingen lika i denna familj lika och det finns 6 olika efternamn *jises* tänk när dom ska boka biljetter eller dylikt.

Förr fanns ju inte dessa "problem" för då höll man ihop i vått & tort oavsett hur hemskt förhållandet var, men ni måste ju hålla med om att det blir lite komplicerat i nya moderna familjer ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0