Tragiskt med kändisskap

Snälla kan inte någon hjälpa Amy Winehouse? Läs senaste nytt här varför? När hon uppträdde på EMAs i München var det en katastrof finns att se här.  Låter hon nykter/drogfri. Kan jämföras med hur hon låter i videon, ok jag vet att det är skillnad live men hallå hon junde knappt texten. Hon fick även ta emot Artisternas pris, det är branchen själv bestämmer och nominerar. Jag tycker att det är det mest prestigefulla priset att vinna. Inte Amy verkar det som... tack talet var ännu en katastrof. Hon sa Thanks stod och stirrade med stora ögon, pillade i enorma håret. Stirrade lite till sp  friends och tog priset och knatade av scenen. Kunde tyvärr inte länka då you tube plockat bort den, wonder why?!

När "någon" hjälper Amy kan inte någon hjälpa Britney oxå. Här behövs ingen "övertalan" med artiklar hit och dit, alla utom Britney vet att hon behöver hjälp.


Nu till något annat plastikplastik paniken i USA dämpas efter att Kanye West mamma dog i följd av plastikoperation. Men man slutar ju aldrig att förundras av USA. Alla ska se lika ut stöpta i samma mall. Men det kanske får någon kotte att tänka lite längre innan dom placerar sig under kniven.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0