Apmördare :(

Sitter och trycker i mig en macka medans jag skriver detta inlägg. 17:15 börjar min step intervall :) Än har jag inte helt gett upp med att bli lite "trimmad" till turkiet. Hoppet är det sista som överger människan ;)

Kvällen:
Jag är bjuden till Annelie i dösjebro ikväll, hon ska ha tjejfest. Annelie & jag jobbar ihop, hon passar på att festa lite nu när  hennes minsta barn och man är bortresta. Dom andra två barnen är så stora att dom klarar sig själva. Hon har berättat vad hon har inhandlat i alkohol & jag är rädd.. Tror det blir runt 5 stycken och hon har handlat till 10.
Dom är inga partypoopers dom inte ;) Hennes son fyllde 18 igår så han ska ut och göra öltälten i helsningborg ikväll, man kanske ska hänga på där sen då hahaha. Det är något kalas eller festival i Hbg tydligen.
Nåja tror inte att dom är så sugna på att ha en gamal kärring med sig, när dom ska ragga brudar ;)

Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska komma dit, pågatåg eller bil. Åker jag bil så kan jag sova där och köra direkt till stalllet i morgon. Det hade varit så skönt om man kunde komma ut där på fm för att tvätta hela em.. Med tåget måste jag passa tider samt det sista går vid 1 tiden tillbaka, då tror jag inte att festen är över..


Nä ju jävlar nu är det idioter i farten igen.
Aftonbladet TV: aporna torteras och dödas. Denna gång är det orangutanger. Hur fan kan dom? Fånga in patrasket och hugg händerna av dom och släpp dom fria sen. Så får ap mördarna smaka på sin egen medicin.

Mitt hjärta blöder..stackars fina apor!
Hur kan man bara meningslöst döda djur??
Snälla köp inte palmolja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0